Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See oli ammu teada, eelmise aasta lõpul juba. Lihtsalt alles nüüd tehti asi avalikuks.

Kommentaar

Algselt postitas kotkas Vaata postitust
      Mismoodi see Skiperski asi nüüd alles välja tuli- minuteada lõpetati mängijate regamine juba märtsi alguses. Või hakkab ta siis alles juulist mängima?
      see on ju II liiga, nemad nüüd märtsi alguses küll regama ei pidanud, muidugi, ma võin ka eksida?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        see on ju II liiga, nemad nüüd märtsi alguses küll regama ei pidanud, muidugi, ma võin ka eksida?
        II liiga registreerimistähtaeg oli imho 2. märts

Kommentaar

Esimene mäng peetud, Flora Paide võitis 3:1 HÜJK Emmaste.

Kommentaar

„Võru jalgpallurid lähevad II liigasse kanda kinnitama”

Kommentaar

Teise liiga avamäng:
              06.07. 19:00 A. Le Coq Arena kunstmurul
              HÜJK Emmaste - Paide FC Flora LM 1:3
              Kui ma oleksin ETV sporditoimetaja siis mina tõmbaksin kopsud korralikult telestuudio tuttavat "puhast" õhku täis ja teataksin televusserivaatajatele, et Hiiumaa Ühendatud Jalgpalliklubi Emmaste kaotas Alekok Arena kunstmurul Teise liiga avamängus Paide efftsee Flora Linnameeskonnale üks : kolm ja laseksin kopsud kortsu. Teised uudised jääksidki edastamata. Stopp! Õnneks sellist asja ei juhtu, sest ETV Teise jalgpalliliiga uudiseid veel ei edasta, isegi mitte Esimese omi, kuigi võiksid.

Selle postitusega tahtsin juhtida hoopis klubide nimede lohisemisele thlpn ...

Kommentaar

Algselt postitas spoke Vaata postitust
                koosseisu juures kõige kummalisem on see, et nimekirjas pole Kose mehi ????
                kas nad on siis Kuressaare nimekirjas ??? siia maani mänge vaades siis nimekirjas ja pingil elu on ukumatu
                Mihkelson on ju Kures põhikoosseisu mees, Aljas vist paar korda vahetusest platsile sekkunud ning Pelle vist platsile pole saanud. Minu mäletamist mööda on kõik Kose mehed olnud mänguks ülesse antud kõigis mängudes.
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
                  Teise liiga avamäng:
                  06.07. 19:00 A. Le Coq Arena kunstmurul
                  HÜJK Emmaste - Paide FC Flora LM 1:3
                  Kui ma oleksin ETV sporditoimetaja siis mina tõmbaksin kopsud korralikult telestuudio tuttavat "puhast" õhku täis ja teataksin televusserivaatajatele, et Hiiumaa Ühendatud Jalgpalliklubi Emmaste kaotas Alekok Arena kunstmurul Teise liiga avamängus Paide efftsee Flora Linnameeskonnale üks : kolm ja laseksin kopsud kortsu. Teised uudised jääksidki edastamata. Stopp! Õnneks sellist asja ei juhtu, sest ETV Teise jalgpalliliiga uudiseid veel ei edasta, isegi mitte Esimese omi, kuigi võiksid.

Selle postitusega tahtsin juhtida hoopis klubide nimede lohisemisele thlpn ...
                  nimed nimedeks, aga ETV spordiuudised võiks ju pühapäeva õhtuses saates korra tulemused ekraanilt läbi lasta ja tabeliseisud ka või hakkab/peab seda uus saade LisaAeg tegema!

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                    Mihkelson on ju Kures põhikoosseisu mees, Aljas vist paar korda vahetusest platsile sekkunud ning Pelle vist platsile pole saanud. Minu mäletamist mööda on kõik Kose mehed olnud mänguks ülesse antud kõigis mängudes.
                    Täpselt nii, kusjuures tundub, et poisid on väga hästi kodunenud ja meeskonda sisse elanud.

Kommentaar

Warrior II - Klooga 3:2 (3:1)

Kommentaar

FCA - TammekaMaagIII 2:4

FCA mängis viimased 15 min 10-kesi.

Kommentaar

Tabasalu - Tarvastu 2-3

Mäng oli tegelikult võrdne, kellel tuul tagant oli see ründas, esimesel poolajal Tarvastu, teisel Tabasalu

mängust läks 5. minutit selle peale, et tarvastu mehed lamasid maas ja nõudsid midagi, päris masendav vaadata, muide number 8, 14, 18, tulge maa peale tagasi ja kahel jalal, mitte selili, võtke treenerist eeskuju, kes on üsna eakas mees, aga suutis 90 minutit seista...
                          härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                            Tabasalu - Tarvastu 2-3

Mäng oli tegelikult võrdne, kellel tuul tagant oli see ründas, esimesel poolajal Tarvastu, teisel Tabasalu

mängust läks 5. minutit selle peale, et tarvastu mehed lamasid maas ja nõudsid midagi, päris masendav vaadata, muide number 8, 14, 18, tulge maa peale tagasi ja kahel jalal, mitte selili, võtke treenerist eeskuju, kes on üsna eakas mees, aga suutis 90 minutit seista...
                            Njaaa- tuul on kõva tegija))

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                              ega see pole tegelikult mingi uudis et tarvastu vennad püsti ei suuda seista
                              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Minu lemmivöistkonnale Sörvele häid pühi!
                                Nömme kotti homme!
                                Näitame Kurele, kuidas vöita!!!

Kommentaar

Working...
                                X