See oli ammu teada, eelmise aasta lõpul juba. Lihtsalt alles nüüd tehti asi avalikuks.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas kotkas Vaata postitustMismoodi see Skiperski asi nüüd alles välja tuli- minuteada lõpetati mängijate regamine juba märtsi alguses. Või hakkab ta siis alles juulist mängima?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustsee on ju II liiga, nemad nüüd märtsi alguses küll regama ei pidanud, muidugi, ma võin ka eksida?
Kommentaar
-
Teise liiga avamäng:
06.07. 19:00 A. Le Coq Arena kunstmurul
HÜJK Emmaste - Paide FC Flora LM 1:3
Kui ma oleksin ETV sporditoimetaja siis mina tõmbaksin kopsud korralikult telestuudio tuttavat "puhast" õhku täis ja teataksin televusserivaatajatele, et Hiiumaa Ühendatud Jalgpalliklubi Emmaste kaotas Alekok Arena kunstmurul Teise liiga avamängus Paide efftsee Flora Linnameeskonnale üks : kolm ja laseksin kopsud kortsu. Teised uudised jääksidki edastamata. Stopp! Õnneks sellist asja ei juhtu, sest ETV Teise jalgpalliliiga uudiseid veel ei edasta, isegi mitte Esimese omi, kuigi võiksid.
Selle postitusega tahtsin juhtida hoopis klubide nimede lohisemisele thlpn ...
Kommentaar
-
Algselt postitas spoke Vaata postitustkoosseisu juures kõige kummalisem on see, et nimekirjas pole Kose mehi ????
kas nad on siis Kuressaare nimekirjas ??? siia maani mänge vaades siis nimekirjas ja pingilelu on ukumatu
Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustTeise liiga avamäng:
06.07. 19:00 A. Le Coq Arena kunstmurul
HÜJK Emmaste - Paide FC Flora LM 1:3
Kui ma oleksin ETV sporditoimetaja siis mina tõmbaksin kopsud korralikult telestuudio tuttavat "puhast" õhku täis ja teataksin televusserivaatajatele, et Hiiumaa Ühendatud Jalgpalliklubi Emmaste kaotas Alekok Arena kunstmurul Teise liiga avamängus Paide efftsee Flora Linnameeskonnale üks : kolm ja laseksin kopsud kortsu. Teised uudised jääksidki edastamata. Stopp! Õnneks sellist asja ei juhtu, sest ETV Teise jalgpalliliiga uudiseid veel ei edasta, isegi mitte Esimese omi, kuigi võiksid.
Selle postitusega tahtsin juhtida hoopis klubide nimede lohisemisele thlpn ...
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustMihkelson on ju Kures põhikoosseisu mees, Aljas vist paar korda vahetusest platsile sekkunud ning Pelle vist platsile pole saanud. Minu mäletamist mööda on kõik Kose mehed olnud mänguks ülesse antud kõigis mängudes.
Kommentaar
-
Tabasalu - Tarvastu 2-3
Mäng oli tegelikult võrdne, kellel tuul tagant oli see ründas, esimesel poolajal Tarvastu, teisel Tabasalu
mängust läks 5. minutit selle peale, et tarvastu mehed lamasid maas ja nõudsid midagi, päris masendav vaadata, muide number 8, 14, 18, tulge maa peale tagasi ja kahel jalal, mitte selili, võtke treenerist eeskuju, kes on üsna eakas mees, aga suutis 90 minutit seista...härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustTabasalu - Tarvastu 2-3
Mäng oli tegelikult võrdne, kellel tuul tagant oli see ründas, esimesel poolajal Tarvastu, teisel Tabasalu
mängust läks 5. minutit selle peale, et tarvastu mehed lamasid maas ja nõudsid midagi, päris masendav vaadata, muide number 8, 14, 18, tulge maa peale tagasi ja kahel jalal, mitte selili, võtke treenerist eeskuju, kes on üsna eakas mees, aga suutis 90 minutit seista...))
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustmängust läks 5. minutit selle peale, et tarvastu mehed lamasid maas ja nõudsid midagi, päris masendav vaadata, muide number 8, 14, 18, tulge maa peale tagasi ja kahel jalal, mitte selili, võtke treenerist eeskuju, kes on üsna eakas mees, aga suutis 90 minutit seista...Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar