Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kaua te Dmitrit kasutada saate ja kas ta juba Kuressaare eest ka mängib?
Ma pole küll 100% kindel, aga hooaja lõpuni peaks ta meil ikka olemas olema. Kurega on asi nii, et kõigi eelduste kohaselt ta meistriliigas ei mängi, kuna meistri- ja esiliiga tegevjuhi eetikaga läheks see vastuollu. Kirjutamata reegel või nii.
Järgmist vooru on kerge ennustada. Võite triobetis isegi kohe sellise kombo panna, nagu ma alljärgnevalt kirjutan:
FC Klooga - Tartu JK Maag Tammeka III 1:4
FC Flora Paide linnameeskond - Sörve JK 3:1
Valga FC Warrior II - Tabasalu Palliklubi 1:2
JK Nõmme United - JK Kernu Kadakas 9:1
FC Tarvastu - Tartu Ülikool Fauna 2:1
Pärnu Pataljoni JK - Tallinna FC Concordia Audentes 3:1
HÜJK Emmaste - JK Võru 2:1
Järgmist vooru on kerge ennustada. Võite triobetis isegi kohe sellise kombo panna, nagu ma alljärgnevalt kirjutan:
FC Klooga - Tartu JK Maag Tammeka III 1:4
FC Flora Paide linnameeskond - Sörve JK 3:1
Valga FC Warrior II - Tabasalu Palliklubi 1:2
JK Nõmme United - JK Kernu Kadakas 9:1
FC Tarvastu - Tartu Ülikool Fauna 2:1
Pärnu Pataljoni JK - Tallinna FC Concordia Audentes 3:1
HÜJK Emmaste - JK Võru 2:1
roll, kui te nüüd üheksat väravat ei löö siis oled õlle sees.
mis ma öelda oskan, olen käinud vaatamas nii ida/põhi satse kui ka lääne/lõuna mehi mängimas.... Ja mis ma öelda oskan... Ida/põhi keskmik oleks minuarust kindel liider Lõunas/läänes:S
mis ma öelda oskan, olen käinud vaatamas nii ida/põhi satse kui ka lääne/lõuna mehi mängimas.... Ja mis ma öelda oskan... Ida/põhi keskmik oleks minuarust kindel liider Lõunas/läänes:S
Igavene teema.Enne ei saa sa seda selgeks, kui meeskonnad on kohtunud.
Nõmme Utd. nt. on 2 a tagasi 3 ida/põhja võitnud.(Kalju ees).
Kommentaar