Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

miks mitte öelda kõigile midagi zurka? ega meiegi pole süüst puhtad, eriti mina, olen sellega nõus, aga kõik asjad on kahe poolega seal väljakul, niisama ei hakka isegi mina seal asju seletama

ja Kent sa tead ju et ma ei muutu, samas kollaseid ka suuvärgi pärast ei korja, elu on selline
    härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Emmaste meeste kasutajanimed on juba Killers jne, ma kardan et Emmaste ikka tahtis Tabasalule peksa anda.

Õnneks on siin liigas nüüd 2 kõva mittejalgpallimängivat võistkonda:
      Tabasalu ja Tarvastu.

Break

Kommentaar

Paide - Concordia 1:1

Concordial oli lõpus kaks väga head võimalust, mõlemal puhul Richie super eeltöö.
        Tom oli väravas hea.
        Paide värav oli ilus - kaugelt kõva pauk jala pealsega.
        Ja juba oli statkal šašlõki lõhna

Kommentaar

keegi teab mis plats on tarvastus.. olen kuulnud et samasugune naq tabasalus on see tõsi??

Kommentaar

Algselt postitas killers678 Vaata postitust
            keegi teab mis plats on tarvastus.. olen kuulnud et samasugune naq tabasalus on see tõsi??
            Täpselt samasugune, aga meeskond veel hullem kui Tabasalu, seal on mehed sõna otses mõttes molli ka saanud.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
              Täpselt samasugune, aga meeskond veel hullem kui Tabasalu, seal on mehed sõna otses mõttes molli ka saanud.
              Vaata aga vaata ,et meist on hullemaidki...ja platsi suhtes ütlen vaid ühte...oleme isegi õnnetud ,et meil selline tikutoosi suurune plats on...
              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

aga elu on selline

Kommentaar

alfonso on nõrk
                  www.fcelva.ee

Kommentaar

Kent on kaine
                    2002 FC EBS Team
                    2003 FC Nimeta
                    2004 FC Nimeta
                    2005 FC Nimeta
                    2006 Tallinn United FC
                    2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Või Emmaste poisid olid ülbed jne...minu arust tabasalu omad olid naq väiksed lapsed iga asja peale karjuti urod ja korragi kohtunik selja keeras oli kohe tahtlik löök vastu jalgu...vahepeal tõesti tundus et nendel meestel eiole närvikavaga vabsee korras...aga jah...
                      Emmaste mängis esimese poolaja hästi.... kuid teine poolaeg ka jäime vahtima või lihtsalt väsisime...õnne oli meil tõesti aga see teine värav mis löödi oli 150% suluseis...nii et peab ütlema et õnne oli ka tabasalu poolel...
                      NB:tabasalu plats on lihtsalt ebanormaalne...nii kitsast väljakut pole varem näinudki...7aastanepoisslööb ka värava alla nurga löögist.:S
                      2:2
                      Lillekülas tuleb hoopis teistsugune mäng selles võite kindlad olla.

LILL
                      kahjuks pean su 150% müüdi purustama. seisime platsi ääres ja täpselt joone peal kus sinu väidetav suluseis oli ja kust värav löödi. ise ütleksin et kaitsja oli ründajast umbes meetri jagu ees söödu hetkel, aga eks samas võib olla sa ise tead paremini sest olid platsil ja vist nati ees pool, mina aga platsi ääres ja joone peal. aga õnne oli teil tõesti ämbritega, usun et 8-3 oleks pidanud olema.

usun ka et see teie kodumäng tuleb huvitavam mitte ainult ühte väravasse

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                        Emmaste meeste kasutajanimed on juba Killers jne, ma kardan et Emmaste ikka tahtis Tabasalule peksa anda.

Õnneks on siin liigas nüüd 2 kõva mittejalgpallimängivat võistkonda:
                        Tabasalu ja Tarvastu.

Break
                        millist mittejalgpalli tarvastu siis mängib? käsipalli või?
                        www.fcelva.ee

Kommentaar

Või Emmaste poisid olid ülbed jne...minu arust tabasalu omad olid naq väiksed lapsed iga asja peale karjuti urod ja korragi kohtunik selja keeras oli kohe tahtlik löök vastu jalgu...vahepeal tõesti tundus et nendel meestel eiole närvikavaga vabsee korras...aga jah...
                          Emmaste mängis esimese poolaja hästi.... kuid teine poolaeg ka jäime vahtima või lihtsalt väsisime...õnne oli meil tõesti aga see teine värav mis löödi oli 150% suluseis...nii et peab ütlema et õnne oli ka tabasalu poolel...
                          NB:tabasalu plats on lihtsalt ebanormaalne...nii kitsast väljakut pole varem näinudki...7aastanepoisslööb ka värava alla nurga löögist.:S
                          2:2
                          Lillekülas tuleb hoopis teistsugune mäng selles võite kindlad olla.

LILL
                          ma tavaliselt ei allu provokatsioonile....aga see mida sa debiilik kirjutad on täielik jama!!!!!!kes sulle ütles urod????kui mõnigad korrad oli kohtuniku otdsus "kaheldav" siis tõesti mõned mängumehed ütlesid mõned halvad sõbnad KOHTUNIKULE....aga kui sa hakkad rääkima,et teid mõnitati,või peksti siis sa oled täielik DEBIILIK.....kas sul nats nuppu on peas?????vot see debiilne postitus ässitab meid veelgi "JÕHKRAMANA" mängima järgmist mängu teiega PALLIVÕLURID!!!!!

Kommentaar

PS!eestimees vana võltsija saab rõvedalt turbi!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
                              PS!eestimees vana võltsija saab rõvedalt turbi!!!!!
                              WTF nagu. Klaarige oma isiklikud lahkarvamused kuskil mujal mitte siin.

minu arust tabasalu omad olid naq väiksed lapsed iga asja peale karjuti urod ja korragi kohtunik selja keeras oli kohe tahtlik löök vastu jalgu...vahepeal tõesti tundus et nendel meestel eiole närvikavaga vabsee korras
                              Algselt postitas Üllar Vaata postitust
                              ma tavaliselt ei allu provokatsioonile....aga see mida sa debiilik kirjutad on täielik jama!!!!!!kes sulle ütles urod????kui mõnigad korrad oli kohtuniku otdsus "kaheldav" siis tõesti mõned mängumehed ütlesid mõned halvad sõbnad KOHTUNIKULE....aga kui sa hakkad rääkima,et teid mõnitati,või peksti siis sa oled täielik DEBIILIK.....kas sul nats nuppu on peas?????vot see debiilne postitus ässitab meid veelgi "JÕHKRAMANA" mängima järgmist mängu teiega PALLIVÕLURID!!!!!
                              tundub küll nii nagu Killers kirjeldas. Üllar hoia end pisut tagasi ikka. Normaalse jutuga saab ka oma seisukohta selgitada.
                              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

ei saa Jeti, siin pole enam midagi normaalset, Üllari sõnad on kuld

Kommentaar

Working...
                                X