Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rääkimine-höbe,
    vaikimine-KULD

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
      ei saa Jeti, siin pole enam midagi normaalset, Üllari sõnad on kuld
      Sorry Volodja ,aga minu arust oled sa Soccerneti kõige haigem kasutaja.Olen juba pikalt su postitusi jälginud ja enam lihtsalt ei suutnud.Vastased pole kunagi sinu väärilised jne.Ma ei tea kas sulle on kunagi palju haiget tehtud või sa lihtsalt oledki selline lammas.Mine perearsti juurde ja sealt saad suunamise psühholoogi juurde.Ilma naljata.
      Sinu järgmistele postitustele ma ei vasta.Hulludega pole ju mõtet vaielda.

Kommentaar

tore et mul fänne ka on, ma juba hakkasin vaikselt arvama, et ei lähegi kellelegi korda
        härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Võru-Klooga 5:1. Võrul oli päris palju võimalusi ja oleks pidanud suuremalt võitma.

Kommentaar

Kernu-Tarvastu 0-5 ( kernu poolt põhimõtteliselt 2 omaväravat)

Kernul tõsine ründeprobleem

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
              ma tavaliselt ei allu provokatsioonile....aga see mida sa debiilik kirjutad on täielik jama!!!!!!kes sulle ütles urod????kui mõnigad korrad oli kohtuniku otdsus "kaheldav" siis tõesti mõned mängumehed ütlesid mõned halvad sõbnad KOHTUNIKULE....aga kui sa hakkad rääkima,et teid mõnitati,või peksti siis sa oled täielik DEBIILIK.....kas sul nats nuppu on peas?????vot see debiilne postitus ässitab meid veelgi "JÕHKRAMANA" mängima järgmist mängu teiega PALLIVÕLURID!!!!!
              ma räägin nii naq oli...kus sa platsil olid et ei näinud sellist jama.üks vend on väga hästi meeles...eks mängige siis jõhkralt...ME MÄNGIME JALGPALLI....MITTE EI KÄI KAKLEMAS PLATSI PEAL...

Kommentaar

Algselt postitas killers678 Vaata postitust
                ma räägin nii naq oli...kus sa platsil olid et ei näinud sellist jama.üks vend on väga hästi meeles...eks mängige siis jõhkralt...ME MÄNGIME JALGPALLI....MITTE EI KÄI KAKLEMAS PLATSI PEAL...
                Tubli...minu jaoks on see teema ammendanud ennast...üsna ammu juba tegelt
                Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Jalgpallihai Vaata postitust
                  Kernu-Tarvastu 0-5 ( kernu poolt põhimõtteliselt 2 omaväravat)

Kernul tõsine ründeprobleem
                  ikka 1 omavärav üks ilus pealöök lendas napilt üle värava
                  www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas kiidron Vaata postitust
                    JK Maag Tammeka III - Nõmme United 4:1
                    Maag-Tammeka jättis hea mulje. Nagu ka ootaks treenivatelt noortelt/andekatelt. Mängutempo oli päris kõrge. Kaotasime lõpuks veenvalt, kuigi meie realiseerimata võimalused oleks suutnud mängupilti veidi muuta. Viis sunnitud vahetust andsid samuti oma panuse. Männikul anname kindlasti kõvema lahingu!

P.S. uued kutid rahunege maha. Mis te tulite teise liigasse, et foorumis paugutada?

Kommentaar

ei, et siia püsima jääda, muuseas see paugutamine on üsnagi hästi põhjendatud, kõigil on oma jutus mingi mõte ju

Kommentaar

Algselt postitas sosti23
                        kle ole hea ära enam kirjuta siia oma sõnumeid!!!
                        Su jutt on ajuvaba..
                        aitäh
                        ma arvan et jama on selles et volodia on 3 aastat noortekoloonias istunud ja ex sealt on need jõhkrused palliplatsil ka päritud ja samuti ka pää sassi taotud.
                        PS! räägitakse et juuatäis peaga see vend loomastub

Kommentaar

Tervist,
                          Kas JK Nõmme United mingi klubi lehekülg olemas?

Kommentaar

Algselt postitas SAP Vaata postitust
                            Tervist,
                            Kas JK Nõmme United mingi klubi lehekülg olemas?
                            Kuna pole veel päris valmis, siis saatsin privaatteate!

Kommentaar

Siis äkki oskad öelda millal ja kus toimuvad treeningud? =)

Kommentaar

sosti23, okei, see on siin mu viimane postitus

Kommentaar

Working...
                                X