Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas volodja Vaata postitust
    kui me seal lootos cupil mängisime, juba siis tundus võru mulle sümpaatne meeskond (veidikene võrukad seal vehkisid kätega või jalgadega peale vilet ja sõimasid, aga see tuli sellest vene temperamendist ja faktist et nad kaotusseisus olid, ma ei mõtle midagi vaenulikku ega rassistlikku) mäng iseenesest oli neil super, tõesti kõik on olemas peale selle finišeerimise ja kui praegu tabeliseisu vaatan, siis arvan, et võrul on punkte vähem kui nad tegelikult väärt on,
    kohtumiseni tabasalus

edu

Mis te Volodjaga teinud olete?
    Sul vist kõva palavik, et viisakas oled!
    Minu teada sa ei oskagi viisakas olla
    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

lihtsalt võrus on ka mehed, need ei virise, nendega palju normaalsem mängida kui poisikestega, kes vaatavad sulle otsa ja küsivad, et mis vahid ... (emmaste) huumori võiks ikkagi ainult foorumisse jätta ja väljakul muule mõelda
      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

lihtsalt võrus on ka mehed, need ei virise, nendega palju normaalsem mängida kui poisikestega, kes vaatavad sulle otsa ja küsivad, et mis vahid ... (emmaste) huumori võiks ikkagi ainult foorumisse jätta ja väljakul muule mõelda
        saa üle juba

Kommentaar

ma olen üle saanud, aga te olete viimane näide, mis meelde tuleb praegu, tundub et sind häirib see rohkem, aga no ükskõik ma siis ei puuduta teie hella kohta enam

Kommentaar

ma olen üle saanud, aga te olete viimane näide, mis meelde tuleb praegu, tundub et sind häirib see rohkem, aga no ükskõik ma siis ei puuduta teie hella kohta enam

Käsisd võõrastel hella kohta puudutamas we?
            Muidu oled ikka tuntud, kui enda hella koha puudutaja
            Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

ja seda õppisin kust? sinult kent, viimased kolm aastat juba toimub trenn ka veel peale trenni edasi :P

Kommentaar

Sõrve

Oskab keegi midagi rääkida Sõrve koduväljaku kohta?

Kommentaar

Algselt postitas Reijo34 Vaata postitust
                  Oskab keegi midagi rääkida Sõrve koduväljaku kohta?
                  Pange kuuesed jalga Plats täitsa ok.

Kommentaar

Sörvel teatavasti Eesti üks parimaid murukatteid. Mitte ainult saarlaste arvates :P
                    Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

kas keegi oskab soovitada väravavahti?!Äkki on kusagil mõni vaba veel olemas,kes tahaks mängida. Oskuseid võiks natukene ikka olla, sest siiani Kärdlal mänginud väravas väljakumängija!:-) aga nüüd mehed tahavad ka platsile saada! Andke teada,kui kusagilt kuulete!
                      Annan oma nr-d ka: 5057511 või 53400518 Kaljo Pihlamets e.Näx
                      veteran:-)

Kommentaar

vabandage kui ma nüüd millestki aru ei saa aga mis puutub kärdla väravavahi olemasolu II liiga lääs/lõuna foorumisse?
                        Kui tahad otsida väravavahti siis tee uss teema foorumisse, saad paremat tagasisidet.

Kommentaar

Algselt postitas olligator2004 Vaata postitust
                          vabandage kui ma nüüd millestki aru ei saa aga mis puutub kärdla väravavahi olemasolu II liiga lääs/lõuna foorumisse?
                          Kui tahad otsida väravavahti siis tee uss teema foorumisse, saad paremat tagasisidet.
                          ka II liigas võib normaalseid väravavahte olla, kes tahaks klubi vahetada

Kommentaar

riivas sind see?! Dobermann sai asjast aru ,loe mis ta kirjutab! Muide tegin ka eraldi teema kui sa ei pannud tähele ,lihtsalt igaksjuhuks teilegi! Kas on nii ,et ei tohi teiste liigade lehel ka kommenteerida?! teadmiseks sulle ,et kui vaja siis ikka teen!:-) ok, rahu!

Kommentaar

näx, võtan oma sõnad tagasi. Ei näinud sinu postitust. Edu uue vv leidmisel.

Kommentaar

näx, võtan oma sõnad tagasi. Ei näinud sinu postitust. Edu uue vv leidmisel.
                                Pole hullu, veelkord .lihtsalt panin liigade foorumitesse ka üles ,peale eraldi teema ,igaksjuhuks! Nii, et kui kuuled-tead midagi ,anna teada!:-) Edu!

Kommentaar

Working...
                                X