Algselt postitas dobermann
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
ega jah Märt, see on mulle ju täielik üllatus, hea et ütlesidAlgselt postitas PraS Vaata postitustPuka hetkel pole võimalik üleminekuid sooritada.Too väravavaht peaks olema mängija, kes pole sel hooajal kuhugi regatud.
Kommentaar
-
Jajah Tarvastu tondid ehmatasid poisid äraAlgselt postitas zurka1 Vaata postitustJK Maag Tammeka III - Pärnu Pataljon 1:2
Noored poisid ei ole 0:7 shokist veel üle saanud
saa üle, te ei ole mingid imemehed, mäletan kuda te üleminekumängudel mingitelt kaevuritelt 7 kolli saite
Kommentaar
-
ei mõista sind alfonso, miks selline pahameel? Olin üllatunud et Maag kaotas lihtsalt ei midagi muudAlgselt postitas Alfonso Vaata postitustJajah Tarvastu tondid ehmatasid poisid ära
saa üle, te ei ole mingid imemehed, mäletan kuda te üleminekumängudel mingitelt kaevuritelt 7 kolli saite
Kommentaar
-
olin lähedal, nägin et autoriks oli LundveAlgselt postitas Üllar Vaata postitusttabasalu-klooga 2-0(1-0)raske,aga teenitud võit.
väravad:havi(VÕI lundve),kraalhärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustFauna - Warrior 2-2 (1-1)
Fauna eest skooris Tamme 2
Warriori eest Põllumees 2
Minut enne lõppu sai Fauna ründaja ja Warriori kaitse kähmluse eest punase. Lisaks jagati paar kollast kah. V.a. paar olukorda oli mäng rahulik ent võitluslik!
Pealtvaatajaid: 6
Kuidas mäng rahulik saab olla kui mängus oli ju punane kaart aga ok
Olen see kes olen
Kommentaar
-
V.a. paar olukorda oli mäng rahulik ent võitluslik!Algselt postitas kaitz Vaata postitustKuidas mäng rahulik saab olla kui mängus oli ju punane kaart aga ok
isiklikult sain nagu aru...ei tea mis sind torgib
Kommentaar
-
Varastasid teiselt mängijalt värava aga muidu olid tubli.Algselt postitas volodja Vaata postitustolin lähedal, nägin et autoriks oli Lundve
Kommentaar
-
ta ongi 1 väike suli...komenteeri mängu taavi....olex huvitav lugeda erapooletu kõrvaltvaataja hinnangutAlgselt postitas Taavi.T Vaata postitustVarastasid teiselt mängijalt värava aga muidu olid tubli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar