Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Klooga - Tarvastu 0:8
    Klooga mängis ikka mingit väga imeliku stiili Väravavaht mängis alati keskaitsele või keskpoolikule. Esimene poolaeg oli Klooga veel OK, aga teisel lagunesid tänu punasele kaardile. Sellest ka suur võit, mis oleks võinud vabalt veel suurem olla aga ründajatel oli kehv päev Täna sai jala valgeks 7 erinevat mängumeest
    www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
      Ta ütles Volodjale,et sul on ilus pepu ja küsis tel nr
      mingi situatsioon seal oli jah kui nr 17 mingit jama peale kolmandat väravat karjus, mis ka minu silmis viis kogu ta esitluse nulli. nii et olen volodjaga sama meelt. tundus hea mängumees aga ju siis mõned asjad on ajus veel puudu. aga see selleks , sõrve vääris jah võitu, kuid samas oli ka viik õhus.
      edu teile

Kommentaar

Kuldarit tundes-teades võis see olla äkki midagi taolist: "võtke välja puujalad"?

Kommentaar

Vanainimeste kohta ikka valusasti öeldud,Kuldari mõõtmed ei luba küll selliseid kommentaare,peaks ikka 20 cm kasvama ja nats ka liha koguma.Samas oli ta terve mängu teie puujalgadele sinna ette super sööte jaganud ja arusaadav on inimese rahulolu,kui te lõpuks mõnele ka pihta saate.

Kommentaar

Algselt postitas speen Vaata postitust
            Vanainimeste kohta ikka valusasti öeldud,Kuldari mõõtmed ei luba küll selliseid kommentaare,peaks ikka 20 cm kasvama ja nats ka liha koguma.Samas oli ta terve mängu teie puujalgadele sinna ette super sööte jaganud ja arusaadav on inimese rahulolu,kui te lõpuks mõnele ka pihta saate.
            see siis tähendab, et minu pakutud lause oli pihtas-põhjas?

Kommentaar

Ei kuulnud ise enam,olin juba vahetuses,aga vast nii oligi'-pihtas-põhjas.Mehine mäng igaljuhul ja parem võitis.Ilma naljata on suur vahe vanadel 2liiga kaladel ja just tõusnud meeskondadel,loodan,et nendel meiega igav mängida pole ja vast muutume ajaga paremax.

Kommentaar

Noo see lause oli jah enamvähem täppi, aga enne seda ütles ta veel ühele meie mehele Sepole päris koledasti.

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin Vaata postitust
                  Noo see lause oli jah enamvähem täppi, aga enne seda ütles ta veel ühele meie mehele Sepole päris koledasti.
                  Mul on andmeid, et ta on ühel saaliturniiril suurest võidujoovastusest vastastele oma karvast perset näidanud.
                  Freud ja Priimägi oskavad sellist käitumist paremini seletada ja võibolla isegi pisikese loengu pidada teemal: "perse kui sümbol".
                  Ja teisest küljest: kui pidevalt peksa saad ja kui siis lõpuks õnnestub omal peksa ANDA, siis võib tõesti rõõm suur olla ja ajust kaob elekter ja jäävad ainult emotsioonid, nii et ma isiklikult ei pööraks sellele isegi tähelepanu

Kommentaar

Klooga-Tarvastu mängust lähemalt???

Kommentaar

Algselt postitas Carramba Vaata postitust
                      Klooga-Tarvastu mängust lähemalt???
                      Pole mõtet midagi kirjutada, lõbus treening oli Nautisin mängu keskväljal, kus sai ründajatele häid sööte jagatud. Samas selline nõrk mäng enne tugevat vastast pole ka hea. Pataljoniga läheb raskeks, ise jään eemale mängust
                      www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                        Pole mõtet midagi kirjutada, lõbus treening oli Nautisin mängu keskväljal, kus sai ründajatele häid sööte jagatud. Samas selline nõrk mäng enne tugevat vastast pole ka hea. Pataljoniga läheb raskeks, ise jään eemale mängust

Mix sa siis eemal oled???

Ex ma üritan ise kohale tulla, praeguste plaanide kohaselt peaksingi kohal olema!!!

Kommentaar

Algselt postitas ok66 Vaata postitust
                          Mix sa siis eemal oled???

Ex ma üritan ise kohale tulla, praeguste plaanide kohaselt peaksingi kohal olema!!!
                          Töökohustused
                          www.fcelva.ee

Kommentaar

Proovime, siis mõne tulemuse täppi ka panna

FC Concordia Audentes - Tabasalu Palliklubi 0-2
                            Tartu JK Maag Tammeka III - Valga FC Warrior II 5-1
                            Tarvastu JK - Pärnu Pataljoni JK 0-4
                            JK Kernu Kadakas - Hiiumaa ÜJK Emmaste 2-2
                            Sörve JK - FC Klooga 4-0
                            JK Nõmme United - Paide FC Flora LM 1-2
                            Tartu Ülikool Fauna - Võru JK 0-0
                            Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
                              Mul on andmeid, et ta on ühel saaliturniiril suurest võidujoovastusest vastastele oma karvast perset näidanud.
                              Freud ja Priimägi oskavad sellist käitumist paremini seletada ja võibolla isegi pisikese loengu pidada teemal: "perse kui sümbol".
                              Ja teisest küljest: kui pidevalt peksa saad ja kui siis lõpuks õnnestub omal peksa ANDA, siis võib tõesti rõõm suur olla ja ajust kaob elekter ja jäävad ainult emotsioonid, nii et ma isiklikult ei pööraks sellele isegi tähelepanu
                              Lihtsalt jutujätkuks, et Kuldar ongi selline emotsionaalne noormiis. Deportivoga on nad käinud mitmetel turniiridel ning palju lollusi teind. Näiteks Tarvastus tegi oma väike mehest koos Mikk Pangega pilti(samal ajal käis saalis mingi mäng). Vot tänage õnne Tabasalu poisid et te Miku vastu ei mängi. Too vend juba kaotada ei oska :P

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                                Proovime, siis mõne tulemuse täppi ka panna

FC Concordia Audentes - Tabasalu Palliklubi 0-2
                                Tartu JK Maag Tammeka III - Valga FC Warrior II 5-1
                                Tarvastu JK - Pärnu Pataljoni JK 0-4
                                JK Kernu Kadakas - Hiiumaa ÜJK Emmaste 2-2
                                Sörve JK - FC Klooga 4-0
                                JK Nõmme United - Paide FC Flora LM 1-2
                                Tartu Ülikool Fauna - Võru JK 0-0

1. 4:1
                                2. 3:0
                                3. 4:0
                                4. 1:2
                                5. 6:1
                                6. 2:2
                                7. 0:2