Algselt postitas 17
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustRaisk ma ütlen. Oli jah Pärnu kohta.
Aga ikkagi mõni jagas samapalju "matsu" kui mina
Kommentaar
-
Algselt postitas mölakas Vaata postitusttgl kui aus olla sis ainult 3 meistriliiga mängjat saab duublis mängida.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Tervist!
Vabandan kohe mitmekordse postituse eest (ma ei pane seda kutset küll IV liiga teemadesse, kuid nemadki võivad saata - kui huvi on).
Teen lühidalt ja konkreetselt. Uuendan sellise mängu nagu Football Manager andmebaase ja tahaks lahti saada olematutest meestest.
Seetõttu siis. Kui tahate enda klubi ja meeskonda mängu saada, pange mulle meili järgmised andmed:
(klubi nimi ja liiga ja kodustaadion)
1) Nimi
2) Sünniaeg
3) Positsioon väljakul (viisil DC, DL, AML, FC või SC)
Lihtsam oleks veel tõmmata see: www.hot.ee/treix/tabel2.doc.
Meil on martin.shmutov@postimees.ee ja saata võib näiteks pühapäeva õhtuni, kuid mida varem, seda parem – loe: seda kindlamalt saab uuendustesse kirja.Last edited by Martin; 08.06.07, 10:43.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Tabasalu oli teisel poolajal parem ja sealt need väravad tulid,kergelt ei tulnud sealt midagi,samuti olex võinud lõppeda seisuga5-5.Lihtsalt olime kodus ja pingilt tuli vahe sisse.Väravavaht faunal päris hea,igas liinis oskaja mängija.Korralik sats ja mängib normaalselt palli,ei virise ja kui lajatab kossi ,siis tuleb ja vabandab.Meeldiv oli veeta oma aega sellist mängu mängides.Edu neile....
Kommentaar
-
Algselt postitas her182 Vaata postitustFcF Paide 3 : 1 Tarvastu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar