Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaits3 Vaata postitust
    mismõttega kõik omavahel mölisevad siin, eriti keilal on kõigiga paukuda. kirjutagu aint lõpp seis ja las keila vastased räägivad kuidas asi oli muidu on mõtetu lugeda ja paska mis tuleb pärast nende posti
    Keilas ple keegi siin midagi paukund, räägime ära asjad nagu meie arust oli ja punkt. Võte siia omad versioonid tuua palun, aga ei tuleb hakata kohe mölisema jne.

Kommentaar

ma ei ütlegi et meie väravad väga korralikud olid....lihtsalt see et suhtute pärast mängu vastastess nii üleolevalt.........2)kobin on suhteline mõiste.....sest esimene värav tõesti oli juhus,aga teine oli väravahi pillatud pall pärast karistuslöögi, milleni meie omad ennem jõudsid....ma ei ütleks et teine kobin.....oli.....aga mängu ainuke korralikult mängitud värav oli loomulikult teie esimene tsooni söödetud pall,mis lükasti taha nurka......

Kommentaar

nõustun rooney-ga. pärast võitu ei ole vaja ka rusikatega vehkida.
        Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas kaits3 Vaata postitust
          keila on idioot, ainult nemad kommenteerivad. Teenitud mäng oleks olnud 1-0 keilale...muu oli õnn. nahhui te vaidlete siin. tehke trenni ja olge vait!

Kaotada on ka vaja osata, väga nõme ütlemine käib siin foorumis
          Arven et kose mängijad võiksid end nati vaos hoida! Foorumis

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
            kle rahune maha, kloun, mõlemad kose ja keila väravad olid suured kobad ainult üks oli normaalne. meeletult mustpäev oli väravavahtidel. keda kotib kas olid kobad või ei? seis on see mis loeb.

teemasse ka - kose on olnud juba aastaid ja aastaid ääretult sümpaatne võistkond - ei möliseta enda meestega ega ka vastastega ja ka kohtunike. mängitakse normaalset mängu ning ei toorutseta. eeskuju kõigile meeskondadele suhtumise osas väljakul. kosega on alati meeldiv ja nauditav mängida. soovin kosele edu ja loodan et egon ajab end kose väravasse ka vahel
            Jutt jumalst õige
            Jah, nüüd olen tagasi

Kommentaar

Tere Kärdla mehed!
              Kui meil Teiega mäng kell 13.15 hakkab siis kas selle 10.30 startiva praamiga jõuab ilusti ja ega mingit ohtu pole, et pikad järjekorrad järsku?
              Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas rooney07 Vaata postitust
                ma ei ütlegi et meie väravad väga korralikud olid....lihtsalt see et suhtute pärast mängu vastastess nii üleolevalt.........2)kobin on suhteline mõiste.....sest esimene värav tõesti oli juhus,aga teine oli väravahi pillatud pall pärast karistuslöögi, milleni meie omad ennem jõudsid....ma ei ütleks et teine kobin.....oli.....aga mängu ainuke korralikult mängitud värav oli loomulikult teie esimene tsooni söödetud pall,mis lükasti taha nurka......
                No ma ütlesin kobin vahetple võin öelda ka puhas õnn vms. Me ple kellegisse üleolevad olnud, lihtsalt kirjutame siia slängis vms nii nagu harjund rääkima jne
                NO vbla kaitseliidu vastu pärast olime üleolevad veits, sest nagu nad väitsid pidime mõnusa sauna saama, aga see teema on unustatud ei viitsi uut vaidlust arendada

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                  Tere Kärdla mehed!
                  Kui meil Teiega mäng kell 13.15 hakkab siis kas selle 10.30 startiva praamiga jõuab ilusti ja ega mingit ohtu pole, et pikad järjekorrad järsku?
                  Servus! Sellepärast ongi 13.15 mäng ,et jõuaksite korralikult sooja teha jne.
                  10.30 praam jõuab ju sadamasse 12.00,sealt Kärdlasse 20 min. 55min. saate sooja ka teha, Tagasi jõuate 16.30 või 17.00 praamiga,ma ei mäeleta nüüd täpset kellaaega,seda saate kassast küsida kui tulete. Arvan ,et bronne ei ole kummaltki poolt vaja ja samas ega enam ei saaks ka!:-) kui midagi arusaamatuks jäi ,siis minu nr 5057511 või 53400518 Näx
                  veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                    Servus! Sellepärast ongi 13.15 mäng ,et jõuaksite korralikult sooja teha jne.
                    10.30 praam jõuab ju sadamasse 12.00,sealt Kärdlasse 20 min. 55min. saate sooja ka teha, Tagasi jõuate 16.30 või 17.00 praamiga,ma ei mäeleta nüüd täpset kellaaega,seda saate kassast küsida kui tulete. Arvan ,et bronne ei ole kummaltki poolt vaja ja samas ega enam ei saaks ka!:-) kui midagi arusaamatuks jäi ,siis minu nr 5057511 või 53400518 Näx
                    Tänud info eest, mingi osa meie omadest jäävad vist sinna kuhugi ööbimist otsima. Eelmine aasta sai kuskil paadikuuris kõvem pidu maha peetud, päris hea oli.
                    Tom FC Risti

Kommentaar

Tervist!

Vabandan kohe mitmekordse postituse eest (ma ei pane seda kutset küll IV liiga teemadesse, kuid nemadki võivad saata - kui huvi on).

Teen lühidalt ja konkreetselt. Uuendan sellise mängu nagu Football Manager andmebaase ja tahaks lahti saada olematutest meestest.

Seetõttu siis. Kui tahate enda klubi ja meeskonda mängu saada, pange mulle meili järgmised andmed:
                      (klubi nimi ja liiga ja kodustaadion)
                      1) Nimi
                      2) Sünniaeg
                      3) Positsioon väljakul (viisil DC, DL, AML, FC või SC)

Lihtsam oleks veel tõmmata see: www.hot.ee/treix/tabel2.doc.

Meil on martin.shmutov@postimees.ee ja saata võib näiteks pühapäeva õhtuni, kuid mida varem, seda parem – loe: seda kindlamalt saab uuendustesse kirja.
                      Last edited by Martin; 08.06.07, 10:42.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                        Tänud info eest, mingi osa meie omadest jäävad vist sinna kuhugi ööbimist otsima. Eelmine aasta sai kuskil paadikuuris kõvem pidu maha peetud, päris hea oli.
                        Jah see paadikuur taas avatud ja kõige kuumem koht hetkel,vist!:-) Aga kes hiljem Kärdlaga kohtuvad ,siis teadmiseks ,et kohe -kohe avatakse Hiiumaa kõrtsidesümbol "Rannapaargu" uues kuues ,nii, et ei pea enam Kärdlast kagele minema!!:-)
                        veteran:-)

Kommentaar

kui juba Hiiumaast jutuks läks, siis näx ütle kas KOhilaga mäng teil on ikka 11.08 Kärdlas? Meil õhtuks sealsamas ka koht juba bronnitud, hea lähedale ankrusse visata.

Kommentaar

Keegi haapsalust võiks öelda kuidas neil väljaku seisukord on?

Kommentaar

Pärnu Kalev - Balteco 5:0 (2:0)

Kommentaar

Kärdla-Fc Risti 1-4
                                Tom FC Risti

Kommentaar

Working...
                                X