Algselt postitas kaits3
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III-liiga, lääs 2007
Collapse
X
-
ma ei ütlegi et meie väravad väga korralikud olid....lihtsalt see et suhtute pärast mängu vastastess nii üleolevalt.........2)kobin on suhteline mõiste.....sest esimene värav tõesti oli juhus,aga teine oli väravahi pillatud pall pärast karistuslöögi, milleni meie omad ennem jõudsid....ma ei ütleks et teine kobin.....oli.....aga mängu ainuke korralikult mängitud värav oli loomulikult teie esimene tsooni söödetud pall,mis lükasti taha nurka......
Kommentaar
-
Algselt postitas kaits3 Vaata postitustkeila on idioot, ainult nemad kommenteerivad. Teenitud mäng oleks olnud 1-0 keilale...muu oli õnn. nahhui te vaidlete siin. tehke trenni ja olge vait!
Kaotada on ka vaja osata, väga nõme ütlemine käib siin foorumis
Arven et kose mängijad võiksid end nati vaos hoida! Foorumis
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustkle rahune maha, kloun, mõlemad kose ja keila väravad olid suured kobad ainult üks oli normaalne. meeletult mustpäev oli väravavahtidel. keda kotib kas olid kobad või ei? seis on see mis loeb.
teemasse ka - kose on olnud juba aastaid ja aastaid ääretult sümpaatne võistkond - ei möliseta enda meestega ega ka vastastega ja ka kohtunike. mängitakse normaalset mängu ning ei toorutseta. eeskuju kõigile meeskondadele suhtumise osas väljakul. kosega on alati meeldiv ja nauditav mängida. soovin kosele edu ja loodan et egon ajab end kose väravasse ka vahel
Jah, nüüd olen tagasi
Kommentaar
-
Algselt postitas rooney07 Vaata postitustma ei ütlegi et meie väravad väga korralikud olid....lihtsalt see et suhtute pärast mängu vastastess nii üleolevalt.........2)kobin on suhteline mõiste.....sest esimene värav tõesti oli juhus,aga teine oli väravahi pillatud pall pärast karistuslöögi, milleni meie omad ennem jõudsid....ma ei ütleks et teine kobin.....oli.....aga mängu ainuke korralikult mängitud värav oli loomulikult teie esimene tsooni söödetud pall,mis lükasti taha nurka......
NO vbla kaitseliidu vastu pärast olime üleolevad veits, sest nagu nad väitsid pidime mõnusa sauna saama, aga see teema on unustatud ei viitsi uut vaidlust arendada
Kommentaar
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitustTere Kärdla mehed!
Kui meil Teiega mäng kell 13.15 hakkab siis kas selle 10.30 startiva praamiga jõuab ilusti ja ega mingit ohtu pole, et pikad järjekorrad järsku?
10.30 praam jõuab ju sadamasse 12.00,sealt Kärdlasse 20 min. 55min. saate sooja ka teha, Tagasi jõuate 16.30 või 17.00 praamiga,ma ei mäeleta nüüd täpset kellaaega,seda saate kassast küsida kui tulete. Arvan ,et bronne ei ole kummaltki poolt vaja ja samas ega enam ei saaks ka!:-) kui midagi arusaamatuks jäi ,siis minu nr 5057511 või 53400518 Näxveteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas näx Vaata postitustServus! Sellepärast ongi 13.15 mäng ,et jõuaksite korralikult sooja teha jne.
10.30 praam jõuab ju sadamasse 12.00,sealt Kärdlasse 20 min. 55min. saate sooja ka teha, Tagasi jõuate 16.30 või 17.00 praamiga,ma ei mäeleta nüüd täpset kellaaega,seda saate kassast küsida kui tulete. Arvan ,et bronne ei ole kummaltki poolt vaja ja samas ega enam ei saaks ka!:-) kui midagi arusaamatuks jäi ,siis minu nr 5057511 või 53400518 NäxTom FC Risti
Kommentaar
-
Tervist!
Vabandan kohe mitmekordse postituse eest (ma ei pane seda kutset küll IV liiga teemadesse, kuid nemadki võivad saata - kui huvi on).
Teen lühidalt ja konkreetselt. Uuendan sellise mängu nagu Football Manager andmebaase ja tahaks lahti saada olematutest meestest.
Seetõttu siis. Kui tahate enda klubi ja meeskonda mängu saada, pange mulle meili järgmised andmed:
(klubi nimi ja liiga ja kodustaadion)
1) Nimi
2) Sünniaeg
3) Positsioon väljakul (viisil DC, DL, AML, FC või SC)
Lihtsam oleks veel tõmmata see: www.hot.ee/treix/tabel2.doc.
Meil on martin.shmutov@postimees.ee ja saata võib näiteks pühapäeva õhtuni, kuid mida varem, seda parem – loe: seda kindlamalt saab uuendustesse kirja.Last edited by Martin; 08.06.07, 10:42.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitustTänud info eest, mingi osa meie omadest jäävad vist sinna kuhugi ööbimist otsima. Eelmine aasta sai kuskil paadikuuris kõvem pidu maha peetud, päris hea oli.veteran:-)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar