Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ei tea, kuidas see Märjamaa kaotusmäng sinna sattus?
    Urmas Meisner, rääkige nüüd lähemalt sellest.

Kommentaar

Algselt postitas urmar
      Võttis aega, mis võttis ja Märt sai mu nimele jälile. Supertöö ühelt suurimalt ja pedantsemalt Eesti jalgpalli hästi tundvalt küünikult, kes suhtub näiteks Kert Haavistu lahkumisse: Meeldiv et kergejõustiklased taanduvad vutist.

Aga ega keegi head sõna temalt ära oodata jõua. Põhjusi virisemaks leiab ninatark alati. Ja solvub ta ka kergesti.
      Ummike sina ju solvusid kui viitasin, et sina oled selle ilusa käkerdisega seotud mis leidis aset ühes mängu protokollis.

No olgem ausad Kert pole päris jalgpallur ja selliseid kergejõustiklasi on teisigi. Nende moto on palliväljakul ainult see, et löön palli kaitsjast mööda ning üritan enne vastast pallini jõuda. Ei mingit tehnikat ega värki. Koos vennaga nad tegelevad rohkem enda pruuniks määrimisega kui jalgpalliga. Eriti lahe oli üleeile, kui Mikk küsis ühelt sõbrannalt et kuidas sul minu uus jume meeldib.

Ühesõnaga kiita midagi mis pole meil kuhugi tasemel jõudnud on minust arust väär. Kaua ikka haipida saab. Sina ummi muidugi ei väsi ülistamast Flora klubi headust, teatud kodaniku ulmelist eneseohverdust ning laitmast soccernet.ee portaali.

Kommentaar

No millal ma soccernetti laitnud olen? Ja sa teadsid kindlasti väga hästi, et mina sellega seotud ei olnud, selle käkerdisega.

Kommentaar

Ma arvan, et viimasel ajal pole mina teps mitte kiitnud Flora headust, miks peakski, kuna neil ei lähe hetkel eriti hästi, kuigi kõik on veel võimalik. Täpsemalt, hetkel läheb neil hästi, aga vahepeal kiskus kiiva.

Kommentaar

Ja sina, kes oled üdini kursis igasuguste Eesti vutiuudistega ja kõlakatega ja kommentaaridega peaksid väga hästi mäletama, et pole ma midagi viimasel ajal kedagi ülistanud. Ehk haipinud, kui soovid.

Kommentaar

Vara veel. Kirjuta veel kuna edit nupp sulle võõras. Kui romaani kokku saad siis kustutan ära su asjad siit. Ment

Kommentaar

Ma lõpetasin.

Kommentaar

Kärdla -Balteco mängust natuke veel. Krt ei olnud lihtsalt mingitki tuju sellest kirjutada, sest tulemus oli tõesti ikka väga ebaõiglane,kui mängupilti meenutada.eelnevate kommenteerijatega(dobermann,norsk) olen täiesti nõus,Kärdla valdas ikka palli tunduvalt rohkem, aga võimalusi loodi endale vähe ,paar -kolm, aga nagu vana tõde on, selle eest punkte ei anta. Ärgu Balteco ründajad nüüd solvugu ,aga tõesti oli väga kerge kaitses mängida,tänavu üks kergemaid mänge.Nagu aru sain oli Baltecol ka mehi puudu jne.Varem olid nad küll tugevama mulje jätnud.Kärdlal oli samuti kaitsja väravas, kes´enne ei ole olnud, samas kui seisu vaadata ,siis ju normislt oli ,väljakumängija kohta, samas kui värav löödi ,siis oleks väravavaht eelneva tsenderduse kindlasti ära lükanud. samas veelkord ei süüdista meest ,kuna läks ju väravasse ,kuigi ei ole ju kunagi väravas seisnud.
                  Huvitav oli veel see ,et poolajal ütlesin meestele ,et krt kui meie ära ei löö, lüüakse meile ja veel standardolukorrast, ja nii see juhtus.
                  Ühesõnaga väga sitt kaotus, jääb meelde.
                  Teises ringis loodame siis et läheb paremini.
                  Vaatasin eelnevate mängude seise ja üsna nukker, Pärnule ja Haapsalule 0:1 kaotused,Rummu ja Haiba vastu 1:0 eduseisust 1:1 viigid!:-) Õnneks on meil veel varuks mäng Hansaga kust loodame kindlasti võitu! Head jaani kõigile!
                  veteran:-)

Kommentaar

Näks kas Erk on oma väravavahi võimed ära unustanud, et teil väravasse kedagi panna pole?

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                      Kärdla -Balteco mängust natuke veel. Krt ei olnud lihtsalt mingitki tuju sellest kirjutada, sest tulemus oli tõesti ikka väga ebaõiglane,kui mängupilti meenutada.eelnevate kommenteerijatega(dobermann,norsk) olen täiesti nõus,Kärdla valdas ikka palli tunduvalt rohkem, aga võimalusi loodi endale vähe ,paar -kolm, aga nagu vana tõde on, selle eest punkte ei anta. Ärgu Balteco ründajad nüüd solvugu ,aga tõesti oli väga kerge kaitses mängida,tänavu üks kergemaid mänge.Nagu aru sain oli Baltecol ka mehi puudu jne.Varem olid nad küll tugevama mulje jätnud.Kärdlal oli samuti kaitsja väravas, kes´enne ei ole olnud, samas kui seisu vaadata ,siis ju normislt oli ,väljakumängija kohta, samas kui värav löödi ,siis oleks väravavaht eelneva tsenderduse kindlasti ära lükanud. samas veelkord ei süüdista meest ,kuna läks ju väravasse ,kuigi ei ole ju kunagi väravas seisnud.
                      Huvitav oli veel see ,et poolajal ütlesin meestele ,et krt kui meie ära ei löö, lüüakse meile ja veel standardolukorrast, ja nii see juhtus.
                      Vaatasin eelnevate mängude seise ja üsna nukker, Pärnule ja Haapsalule 0:1 kaotused,Rummu ja Haiba vastu 1:0 eduseisust 1:1 viigid!:-) Õnneks on meil veel varuks mäng Hansaga kust loodame kindlasti võitu! Head jaani kõigile!
                      loodan teises ringis ka veel teie eest mängida

Kommentaar

Algselt postitas MihkelPallak Vaata postitust
                        loodan teises ringis ka veel teie eest mängida
                        Servus! Mida silmas pead ,et loodad?! :-)Muide kuhu viimati jäid?!:-))))) Rannajalka väsitas ära?!:-)

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                          Näks kas Erk on oma väravavahi võimed ära unustanud, et teil väravasse kedagi panna pole?
                          Ei ole ta midagi unustanud,kui aus olla,siis kui väravas on olnud ,siis ka väga hea olnud( karikamäng Kernuga, jne. tegelikult kõik mis ta mänginud on väravas,on ka väga hästi mänginud, aga........ miks ta kohale ei jõua pidevalt ,isegi kui lubab,seda ma lihtsalt ei kommenteeriks! Kui mees tahab siis äkki kommenteeriks ise ka,mind ja paljusid teisi huvitaks,miks kohale ei tule!!!!:-)))) Tegelikult arvan ,et tean milles põhjus seisneb,aga jätaks selleendateada,kuna lihtsalt arvamus!:-))) Samas mees hea mängumees,nii kaitses kui ka väravas,kahju! Meil ju nii ,et Erk ja Ruus mõlemad head väravavahid,aga mõlemadhead ka platsil,Ruus keskpoolikus, ja alati igavene kombineerimine kumb väravas jne.Tegelikult jutt läks taas pikaks,ma parem lõpetan,mis ikka jahuda!!:-))Edu!

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                            Balteco poolt oli see kahtlemata selle aasta üks sitemaid esitusi, seda magusamalt maitses see võit. Loodetavasti suudame teises ringis teie kaitsele rohkem peavalu valmistada.
                            Meie puhul on veel see oluline, kas fännklaab on kohal(sel hooajal 5 võitu ja kaotus) või mitte(3 kaotust ja viik)
                            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Pärnu Kalevi SK, paluks teie kontaktandmeid (eelistatud oleks vendade Lappide telefoninumbrid/meiliaadressid, kuna kontakti oleks just nendega vaja) Kui siia kirjutada ei taha, siis miko@soccernet.ee

Kommentaar

Palju õnne Ristile võidu puhul Livali üle. Tahtsin Tom sulle teada anda, et lõpux sain ka Teie mängu KL-ga plaadile kõrvetatud. Et kui huvi veel on ja kuskil tallinna kesklinnas tiirutamas oled, võix sulle kah ühe plaadi orgunnida.

Kommentaar

Working...
                                X