Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

3. voor siis suht huvitav, Rummu mängib kahel rindel ja Kalevil mänguvabapäev :P ?

kuidas teil risti poisid asi kulgeb ? on mingit uudist ?

Kommentaar

Algselt postitas karliito Vaata postitust
      3. voor siis suht huvitav, Rummu mängib kahel rindel ja Kalevil mänguvabapäev :P ?

kuidas teil risti poisid asi kulgeb ? on mingit uudist ?
      Rummu mängib Kalevi eest ka ühtlasi
      Keila JK nr 9

Kommentaar

Esimeses voorus siis Kalevite derby kohe !!!
        www.emmaste.com

Kommentaar

oskab keegi rääkida teise kalevi kohta midagi (tallinna ma mõtlen) kust tulevad(varasem liiga?), mismoodi mängivad (raiuvad, jooksevad, söödavad ???) jms.

Kommentaar

teevad vajadusel kõike.....ennem mängiti 3 idas ja 4 idas.......... tipphetk oli ehk FC Kuressaarega karikamängus lisaajale jõudmine
            fc pohmell

Kommentaar

FC Risti sai nüüd õnneks oma raha asjad korda ja saame osaleda.
              Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas karliito Vaata postitust
                oskab keegi rääkida teise kalevi kohta midagi (tallinna ma mõtlen) kust tulevad(varasem liiga?), mismoodi mängivad (raiuvad, jooksevad, söödavad ???) jms.
                Meie tegime eelmisel aasta nendega ja nende esindusmeeskonnaga sõpruskohtumise Kotka statal. Mängisid väga hästi, eriti esindus sats ja kuulsin oma sõbralt, et nad see aasta ühinesid. Nende ridades mängib näiteks mees kes eelmisel hooajal kolmandas kõige enam kolle lõi. Ja kui arvestada, et meeskonnad ühinesid siis kindlasti tugev sats.
                Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                  Meie tegime eelmisel aasta nendega ja nende esindusmeeskonnaga sõpruskohtumise Kotka statal. Mängisid väga hästi, eriti esindus sats ja kuulsin oma sõbralt, et nad see aasta ühinesid. Nende ridades mängib näiteks mees kes eelmisel hooajal kolmandas kõige enam kolle lõi. Ja kui arvestada, et meeskonnad ühinesid siis kindlasti tugev sats.
                  kumba sa nyyd esindusmeeskonnaks pead ja kus ise mängid ?

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
                    kumba sa nyyd esindusmeeskonnaks pead ja kus ise mängid ?
                    Ma pole kindel kumb oli esindusmeeskond, aga minu teada oli meil sõpruskohtumine eelmisel aastal Kaitsejõudude SK-ga kes oli kolmandas liigas põhja tsoonis ja teine sats mängis neil vist V liigat. Vähemasti kui me mängisime siis neil oli kaks meeskonda ja mul endal ka paar sõpra seal meeskonnas. Ja kuna selle aasta tabelites enam Kaitsejõudude SK meeskonda pole siis ju ühineti. See minu sõber kes just Afgaani sõitis mainis küll midagi ühinemisest. Kui ma eksin siis ehk täpsustad, ise mängin FC Ristil.
                    Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                      Ma pole kindel kumb oli esindusmeeskond, aga minu teada oli meil sõpruskohtumine eelmisel aastal Kaitsejõudude SK-ga kes oli kolmandas liigas põhja tsoonis ja teine sats mängis neil vist V liigat. Vähemasti kui me mängisime siis neil oli kaks meeskonda ja mul endal ka paar sõpra seal meeskonnas. Ja kuna selle aasta tabelites enam Kaitsejõudude SK meeskonda pole siis ju ühineti. See minu sõber kes just Afgaani sõitis mainis küll midagi ühinemisest. Kui ma eksin siis ehk täpsustad, ise mängin FC Ristil.
                      MInu teada peaks ,kui ikka Kaitseliit Kalevit mõtlete, siis hoopis teine võistkond olema!
                      veteran:-)

Kommentaar

Sellest hooajast kolin ka vist siia teemasse üle

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                          MInu teada peaks ,kui ikka Kaitseliit Kalevit mõtlete, siis hoopis teine võistkond olema!
                          Õige näx-väga erinevad ikka need võistkonnad. Kui kaitsejõudude sk-st jutt siis oli kaks võistkonda jah. Madalamal oli ksk juunior vist. Kaitseliit Kalev hoopis teine asi.

Kommentaar

Algselt postitas MihkelPallak Vaata postitust
                            Sellest hooajast kolin ka vist siia teemasse üle
                            Kuhu meeskond kolid siis?

Kommentaar

korsten mängib keila eest
                              nalja tegin
                              kärdlas tegelikult
                              esimeses ringis kohtud taas keila väljakuga siis

Kommentaar

tegelt on nii, et kaitseliit/kalev ja kaitsejõudude sk ühinesid see aasta........... üleelmine hooaeg oli nii, et kaitseliit oli 3 idas ja duubel kaitsejõudude sk 4 idas ja oma korda kaitsejõudude duubel juunior mängis 5 liigas.......
                                fc pohmell

Kommentaar

Working...
                                X