Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas symbio Vaata postitust
    Second that.

Rummul on väga tehnilised ja noored mängumehed.Kiiruski pole probleem.Ja tegemist on venelastest koosneva satsiga , see peaks juba midagi ütlema.
    Alahindate..
    100%liselt nõustun oma meeskonna kaaslasega. Rummu satsi peaks pigem kartma kui alahindama, sest olen nendega väga mitmeid kordi mängid, kõik saalis aga ikkagi, ma pakun et ega nad suurel väljakul halvemad pole. Väga tehnilised noored ja jõulised. Temperamentsusest puudu neil ei tule.

Keila satsil loodan head hooaega, kuid pakun et ei suuda eriti head positsiooni välja võidelda. Loodame südamest, et 2 meest lisanduvad, aga kindel ei ole midagi veel :S. 2 noort läinud ja peame vb kasutusele võtma vanad veteranid :P

Kommentaar

Rummu tegi eelmine aasta päris hea tulemuse.
      1. FC Ühinenud Depood 22 20 0 2 78 : 32 60 p
      2. Operi JK 22 16 2 4 87 : 32 50 p
      3. Maardu Esteve 22 15 1 6 108 : 36 46 p
      4. Rummu Dünamo 22 13 2 7 64 : 28 41 p
      5. SK Alko Jõhvi 22 12 2 8 74 : 39 38 p
      6. FC Anzi Tallinn 22 12 1 9 70 : 53 37 p
      7. Kehra Tempori 22 11 1 10 103 : 85 34 p
      Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
        Rummuga mängisime saalis ja neil on tõesti paar väga teravat meest. Üks riputas vaskuga palli nii nagu soovis ja silma jäi veel paar-kolm meest. Väljas ma nendega kunagi kohtunud pole. Alahinnata ei tasu neid kindlasti. Huvitav kas see on see sats kes eelmisel aastal kolmandas Klooga nime all mängis.
        Kui teid huvitab, kus mingi meeskond mullu mängis, siis vaadake sealt:

Konkreetselt Rummu mängis mullu IV liiga idas ja saavutas seal 4. koha.

Kommentaar

Rummuga mängisime saalis ja neil on tõesti paar väga teravat meest.
          Saal on teine asi. Nagu symbio eelpool mainis kiired tehnilised. Niipalju ehk ütelda, et raske on just sellepärast nendega kuna nad ei anna hingamisruumi. Kogu aeg seljas. Ja muidugi on neil ka treener= distsipliin. Igatahes edu nendega. Mul hea meel ,et ei pea enam nendega mängima

Kommentaar

Djord on ikka meie rivistuses. Eelmisel aastal jätsite mulle küll väga hea mulje väljakul. Pall liikus ilusti, tehnilised oskused olid head ja nüüd uus aasta ja kogenenumad. Ma ei tea kas see teie treener on ikka sama mees kel eelmisel aastal kes minu arust teid natuke vale taktikaga juhendas kuid mina pean teie eelistuseks just noort meeskonda kes hoolimata kaotusseisu jäädes pani meile vapralt lõpuni vastu.
            Kle Tom! Kas Djord ei läinud Tartusse mängima?! Keegi ju läks?!
            midagi meenub ,et teil oli 2 sellist head venekeelset mängumeest,meistriliiga kogemusega, Djord ja......?! võin ka eksida!! Keegi rääkis enne mängu siis kui teil kodus mängisime eelmisel aastal!?
            veteran:-)

Kommentaar

Lõsanov tuli Tartusse Ristist.

Kommentaar

Lõsanov läks Tartusse jah. Mängis meil ees, kogu hooaja peale käis vist pooltel mängudel, pidevalt olid kas mingid probleemid või siis punastega väljas. Muidu hea ründaja. Djord mängib poolkaitses. Minu teada Näx teiega Lõsanov ei mänginudki. Emmastes ei käinud ta kindlasti.
                Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  Kui ma õieti olen aru saanud, siis sa tulid meile väravavahiks, eks?
                  Ei ma olen maskott.

Kommentaar

keila väljak on tõesti. see ei kannata kriitikat ka. häbi keilasugusele linnale.
                    sügisel räägiti, et hakkame laagris mängima - nüüd on see versioon ka mutiauku kadunud.
                    Keila JK nr 9

Kommentaar

kas keegi veel siin oma esimesed kodumängud loodab muruväljakul läbi viia? Ise kaalusin siin kunstmuruväljakut esimestes kodumängudes kasutada, kuid ikkagi võtsin riski ja mängime esimesed mängud ka juba Kohilas muruväljakul, nüüd peab vist küll ilmataadile igasugust almust andma, et mingit suuremat sorti jama ei tuleks

Kommentaar

treenerid ikka samad jah mis taktikaga siis sina meid mängima paneks
                        a ja peaks mainima et kalev on see aasta pataljoni duubel.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                          kas keegi veel siin oma esimesed kodumängud loodab muruväljakul läbi viia? Ise kaalusin siin kunstmuruväljakut esimestes kodumängudes kasutada, kuid ikkagi võtsin riski ja mängime esimesed mängud ka juba Kohilas muruväljakul, nüüd peab vist küll ilmataadile igasugust almust andma, et mingit suuremat sorti jama ei tuleks
                          Ütle kuidas Püsivuse vajadused on ka? Pükse, muud varustust?

Kommentaar

niih, pärast sõprusmängu Elioniga olen nüüd ametlikult 4 nädalat platsilt eemal. Ehk sain kogu hooaja vigastuse korraga kätte.
                            Keila JK nr 9

Kommentaar

kes mängis Elioniga :P ? ehk siis mis võistkonnast oled ? seis ?

Kommentaar

Algselt postitas Volume Vaata postitust
                                OOOjaaa, Keila linn suure suuga rääkind, et Kohe kohe saate omale kunstmuru platsi ja kus peame meie oma vastaseid vastuvõtma, Häbiväärsel põllul. Meil endal on ka piinlik meeskondi sellisel platsil vastu võtta. Vabandame väga selliste tingimuste pärast, mida te peate Keila platsil läbi kogema!

Servus! Kle ,olen kuulnud mingit juttu, et Keila -Kärdla mäng 14.04 toimub Kalevi kunstmurul?! Kas on nii?!
                                veteran:-)

Kommentaar

Working...
                                X