Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
    kas keegi veel siin oma esimesed kodumängud loodab muruväljakul läbi viia? Ise kaalusin siin kunstmuruväljakut esimestes kodumängudes kasutada, kuid ikkagi võtsin riski ja mängime esimesed mängud ka juba Kohilas muruväljakul, nüüd peab vist küll ilmataadile igasugust almust andma, et mingit suuremat sorti jama ei tuleks

No Kärdla loodab küll oma esimesekodumängu ikka Kärdla linnastaadionil pidada, käisin eile vaatamas, asi hakkab ilmet võtma, ainus asi mis veel teha tuleks on see, et osa platsi veel iluravi saamata, kuid homme läheme seda tegema! Peaks 5-ks maiks korras olema!! Kes eelmisel aastal seal mängisid vist said ise ka aru ,et üks pool staadionist üsna norm ,peale aukude parandmaist ja seemne külvamist!
    Loodam esiis tõesti ilmataadi lahkusele!
    veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas karliito Vaata postitust
      kes mängis Elioniga :P ? ehk siis mis võistkonnast oled ? seis ?

Nimelt siis sai jah mängitud Elion või siis Nõmme united. Ise oleme Keila JK. Ma arvan et ütlen kogu meeskonna eest kui ütlen et seis oli katastroofiline ehk siis 0:13. Paar vabandust on mul varnast võtta. Nimelt oli see meile esimene mäng välis keskkonnas, oleme kõik treeningud teinud saalis. Suutsime vastupidada umbes 20min, need 20min olid väga head võrreldes seda et esimene mäng õues, olin ise ka üllatunud. Ja siis suurim vabandus see, et meil mängis kuskil 4-5 92aastal sündinud poisid, üks oli meil väravas. Esimesed väravad tulid meil kõik peaga. Aga noh, mis sa ikka üritad teha teise liiga teise vastu. Loodame et saame ennast hooajaks korda ja suudame teile kõigile vastu hakata

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
        Servus! Kle ,olen kuulnud mingit juttu, et Keila -Kärdla mäng 14.04 toimub Kalevi kunstmurul?! Kas on nii?!

Kahjuks ei ole asjaga kursis, kui sellised muudatused on toimunud. Võib-olla teavad mu meeskonna kaaslased sellest midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Volume Vaata postitust
          Kahjuks ei ole asjaga kursis, kui sellised muudatused on toimunud. Võib-olla teavad mu meeskonna kaaslased sellest midagi.
          Ma olen kuulnud, et mäng tõsteti edasi seoses platsi olukorraga.

Kommentaar

FC kose tuleb esi viie sekka...kuna lahkunute asemele on uusi ja ka noori peale tulnud

Kommentaar

päris 8 venda ei lahkunud....umbes 5 aga paljud on sellised kes mängivad ainult kodus...

Kommentaar

kunagi sai plaanitud Kosega sõprusmängu mängida, kuid nüüd on see mure murtud Kindlasti tulen Orusse ka kaasa, sest just sealt minu jalgpallipisik idanema hakkas. Oh aegu ammuseid...

Kommentaar

meil räägiti ka, et mäng kärdlaga on edasi lükatud. ja hea olekski. kuu pärast peaksin vormis tagasi olema ja esimese mängu aprilli lõpus tegema. risti vastu veel välja kindlalt ei lähe.
                  a keila ja elioni mängust nii palju, et meil oli väljakul vist üldse hmm... 3-4 põhimeest. sama võib vist ka elioni kohta öelda. noored lihtsalt joosti ja hüpati üle
                  Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas drago Vaata postitust
                    meil räägiti ka, et mäng kärdlaga on edasi lükatud. ja hea olekski. kuu pärast peaksin vormis tagasi olema ja esimese mängu aprilli lõpus tegema. risti vastu veel välja kindlalt ei lähe.
                    a keila ja elioni mängust nii palju, et meil oli väljakul vist üldse hmm... 3-4 põhimeest. sama võib vist ka elioni kohta öelda. noored lihtsalt joosti ja hüpati üle
                    Mis teie staadioniga siis lahti on? Kas jääs veel? Aega on ju küllalt veel.Muru tärkamist te vist ei oota,sest teil on aastaid juba muruga kehvasti olnud.

Kommentaar

Algselt postitas eenukas Vaata postitust
                      Mis teie staadioniga siis lahti on? Kas jääs veel? Aega on ju küllalt veel.Muru tärkamist te vist ei oota,sest teil on aastaid juba muruga kehvasti olnud.
                      betoon on paista alt juba, vaja uus roheline vaip maha tõmmata, betooni on ka vaja vajada osadesse kohtadesse ja see ei saa valis ennem 14ndaks jumal tänatud

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                        betoon on paista alt juba, vaja uus roheline vaip maha tõmmata, betooni on ka vaja vajada osadesse kohtadesse ja see ei saa valis ennem 14ndaks jumal tänatud
                        Ja 28-daks on uus vaip maas?

Kommentaar

Algselt postitas eenukas Vaata postitust
                          Ja 28-daks on uus vaip maas?
                          ei ole uus vaip, värvitakse rohelise värviga betoon üle

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust

No mina ei tea, aga meie asjaajaja ütles, et esimene mäng toimub nüüd Kalevi kunstmurul! ja ise vaatan kavast ,et mäng Keilaga!:-) Ok ,eks siis näeb, parem oleks vist et seal! Viimati mängisin Keilas vist 4-5 aastat tagasi, ja kui see sama plats on ,mis asus ,kui ei eksi, lauluväljaku läheduses ja samas seisus, siis ega ei tahaks enam!:-)))
                            veteran:-)

Kommentaar

Tere
                              Kas keegi midagi FC Tallinna Hansa Unitedist ka midagi teab? Vanasti nagu mäletasin seda meeskonda kuid enam pole nagu nende tegemistest midagi kuulnud.
                              Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                                No mina ei tea, aga meie asjaajaja ütles, et esimene mäng toimub nüüd Kalevi kunstmurul! ja ise vaatan kavast ,et mäng Keilaga!:-) Ok ,eks siis näeb, parem oleks vist et seal! Viimati mängisin Keilas vist 4-5 aastat tagasi, ja kui see sama plats on ,mis asus ,kui ei eksi, lauluväljaku läheduses ja samas seisus, siis ega ei tahaks enam!:-)))
                                sama plats jah. sa võid ju mitte tahta, aga meie oleme end siin terve elu lõhkunud . pole ime, et noortel poistel põlved läbi. endal mul selg ja hüppeliigesed suht peetis.
                                a staadionit ju ei ehitata, sellepärast, et meie kullakallis keila kooli õpetajaskond otsustas, et neil on 3-4 kergejõustiklast ning neil on vaja koolistaadioni peal käia oda viskamas, ei mingit kunstmuru. mis siis, et jalgpalli järelkasvu on olnud 3-4 aastaga 100 poisi kanti.
                                nii aetakse keilas asju. võimuliidust ärme hakka parem rääkima. see on tsirkus.
                                Keila JK nr 9

Kommentaar

Working...
                                X