Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Näx, peaksid ju teadma küll, et läbi aastate on selle mängude ajakavaga probleeme olnud. Kui ühel aastal on antud küsimused Jalgpalliliidus selgeks tehtud ja vaieldud, siis samad probleemid on järgneval hooajal uuesti kajastunud... Nii et imestada pole siin midagi, kõik läheb vana rada mööda edasi.
    Ja küsimus sulle kah - eile oli teil linnas sõpruskohtumine, aga ei sind ega ka Kaupsi näha polnud. Kuhu jäite?

Kommentaar

Algselt postitas sam Vaata postitust
      Näx, peaksid ju teadma küll, et läbi aastate on selle mängude ajakavaga probleeme olnud. Kui ühel aastal on antud küsimused Jalgpalliliidus selgeks tehtud ja vaieldud, siis samad probleemid on järgneval hooajal uuesti kajastunud... Nii et imestada pole siin midagi, kõik läheb vana rada mööda edasi.
      Ja küsimus sulle kah - eile oli teil linnas sõpruskohtumine, aga ei sind ega ka Kaupsi näha polnud. Kuhu jäite?
      Sam ,kahjuks ei tea kes oled,midagi aiman, kes võiksid olla(äkki sammy?!). Kas mängisime kunagi Kaluris koos?! Tead ei hakanud siin Kaupsiga tulema, mehi oli 15 koos olnud, tagasi saamisega oleks probleeme tekkinud, peamine oli ,et mehed saaksid natukenegi üksteist tundma õppida.Selle eest poeg mul mängis ,aga meie vastu!!:-))) Üks hirmus lokkis peaga kui vaatamas käisid ,oli kaitses socceril olnud. Ta muide mängib Kalev 92-s. Aga kalendris leidsime ,et 3 mängu tuleb kindlasti ära muuta,kuna Kärdla staadionil siis mingid muud suured spordivõistlused! Praegu ei mäletagi enam ,mis mängud olid, annan kindlasti vastastele aegsasti teada,kindlasti ka jalgpalliliitu. Edu!
      veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
        to näx, meile igatahes 11.08 Hiiumaal sobib , pühapäev jääb siis ka ilusasti puhkamiseks.
        Dreyd,kle vaatan homseks kava üle,kui ei eksi, siis oli 3 mängu ajakavas,mida kindlasti ei saa sel ajal Kärdla staadionil pidada,kuna muud üritused seal!Äkki oli teiega mäng?!Annan teada!

Kommentaar

Nu, Näx, Kaluriga panid täppi, Sämmiga mitte A olen Samka, lihtsalt linnameestele jäi nimi pikaks, tegid lühemaks ) Ja käisin ka teie mängu vaatamas, kuna nagunii olin juba seal, sest me omad mängisid just enne teid. Aga su poega küll ära ei tundnud ja ette ka kohe ei löö, kuna neid kahupäid mängis Soccerneti eest paar-kolm tükki

Kommentaar

Algselt postitas sam Vaata postitust
            Nu, Näx, Kaluriga panid täppi, Sämmiga mitte A olen Samka, lihtsalt linnameestele jäi nimi pikaks, tegid lühemaks ) Ja käisin ka teie mängu vaatamas, kuna nagunii olin juba seal, sest me omad mängisid just enne teid. Aga su poega küll ära ei tundnud ja ette ka kohe ei löö, kuna neid kahupäid mängis Soccerneti eest paar-kolm tükki
            Mängis kaitses, aga üsna pikk ,omavanuse kohta! Tegelikult vahet ei ole, kus ise siis nüüd mängid?!

Kommentaar

See hooaeg peaks olema Kaitseliit/Kalevis. Nii et peaksime trehvama juba 2. voorus minu andmete põhjal ning saab lõpuks üle aastate ka lõpuks ometi jälle kodulinnas liigamängu pidada

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                Siin on vist meile kõigile veidi mõtlemist. Hea tulemus. Kaitseliit/Kaleviga läheb raskeks. Kes väravad lõi, Heinpalu?
                Heinpalu küttis kaks
                www.emmaste.com

Kommentaar

No mis Ta ikka küttis... Omas stiilis, omas mahlas

Kommentaar

Algselt postitas gazza Vaata postitust
                    Heinpalu küttis kaks
                    mida ahju w ?

Kommentaar

Kas siin keegi Haiba mängijatest ka on foorumis tegev? Pidime see nädal treeningkohtumise tegema kuid ma ei pannud Teie numbrit kirja.
                      Tom FC Risti

Kommentaar

http://www.fchaiba.ee/kontakt.html esimene number siis.

Kuulsin seda ka et Radal oli 4 põhivenda olnud platsil, lihtsalt infoks

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
                          http://www.fchaiba.ee/kontakt.html esimene number siis.

Kuulsin seda ka et Radal oli 4 põhivenda olnud platsil, lihtsalt infoks
                          siis peaks radal ikka sitaks suurt pink olema kui ainult 4 oli põhist

Kommentaar

tänud siis näxile kalendri eest

Kommentaar

Algselt postitas karliito Vaata postitust
                              tänud siis näxile kalendri eest
                              Võta heaks!:-)

Kommentaar

ikkagi aprillis veel Kohilas mängida ei saa, seetõttu palusin EJL-l 15. ja 29. aprilli mängud A LeCoq kunstmuruväljakule viia. Et siis hiidlased tänavu veel vahvat ja uut Kohila väljakut ei näe

Kommentaar

Working...
                                X