Huvitav sellist loba Risti-Keila mängust poleks osanud oodata. Ma ei saa aru mida Keila omad kurdavad? Ma küll ei viriseks siin teiste ees vaid katsuks endale enne aru anda mis mängus toimus. Minge vaadake kohtuniku protokolli ja siis tehke omad järeldused.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III-liiga, lääs 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitustHuvitav sellist loba Risti-Keila mängust poleks osanud oodata. Ma ei saa aru mida Keila omad kurdavad? Ma küll ei viriseks siin teiste ees vaid katsuks endale enne aru anda mis mängus toimus. Minge vaadake kohtuniku protokolli ja siis tehke omad järeldused.
Kommentaar
-
vähemalt tundub vägagi huvitav hooaeg tulevat, peaaegu kõik võivad võita kõiki ja vastupidi. II-st voorust siis üllatused Kaitseliit vs Kärdla, nii suur võit?
Ja Risti napp paremus Keila üle, Kose ja Hansa United kipuvad esialgu veel nõrgemateks jääma.
Järgmises voorus siis kohe ka thriller- Kaitseliit vs Risti
Kommentaar
-
Algselt postitas gaius Vaata postitustTom, ära võta südamesse, aga Risti mängib siiski üsna agressiivset vutti ning sageli hakkavad ka Ristimängijatel tunded ülekeema.Tom FC Risti
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKüsiks siis ka kohe, et kas Risti on oma ridu ka täiendanud või jätkatakse eelmise aasta koosseisuga(va. Lõsanov)?Tom FC Risti
Kommentaar
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitustMängisin kunagi MC Tallinnas ja oleks sa näinud mis seal toimus mängude ajal !!!Tom teab millest ta räägib
Kommentaar
-
Algselt postitas Refieus Vaata postitustTom teab millest ta räägib
Tahtsin veel öelda, et olen ise ka märganud ,et just noormängijatest koosnevad satsid pidevalt nurisevad ,et mängiti nende vastu jõuliselt jne.Tegelikult see ju normaalne,ei saa ju midagi teha kui ühed on a`la 18a-d ja teised 30-sed arvata võib ju et enamasti jääb see noorem kehalises kontaktis kaotajaks või lihtsalt väikse kokkupuute ajal juba kukub,loogiline ja siis tundubki ,et tehti liiga neile.Mäletan kui ise olin 15-16 mängisime vene piirivalvuritega,üleaja teenijatega ,siis sõideti nagu rongiga üle jne.Lihtsalt tahtsin öelda, noorematele, kui ise olete 30-e tuuri ja vastased 18-sed ,siis ei imesta kui teie kohta räägitakse ,et teete liiga jne.Paar aastat tagasi oli Paide Flora samasugune sats, pall liikus hästi ,aga kohe kui vastu läksid oli nutt lahti jne. Samas tehniliselt olid väga head,küll tuleb see lihas ka ükskord peale ,enamasti, ja kõik ok!
Loodan ,et keegi ei pahandanud, lihtsalt avaldasin oma arvamust,millest see tuleb !veteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas näx Vaata postitustJah, MC Tallinn on hea näide, tean sealt paljusid,kuidas praegu olukord seal on?? Muide Tom ,millal sa seal mängisid?! Huvitav ,mulle praegu ei meenu või lihtsalt ei pannud tähele.:-)
Tahtsin veel öelda, et olen ise ka märganud ,et just noormängijatest koosnevad satsid pidevalt nurisevad ,et mängiti nende vastu jõuliselt jne.Tegelikult see ju normaalne,ei saa ju midagi teha kui ühed on a`la 18a-d ja teised 30-sed arvata võib ju et enamasti jääb see noorem kehalises kontaktis kaotajaks või lihtsalt väikse kokkupuute ajal juba kukub,loogiline ja siis tundubki ,et tehti liiga neile.Mäletan kui ise olin 15-16 mängisime vene piirivalvuritega,üleaja teenijatega ,siis sõideti nagu rongiga üle jne.Lihtsalt tahtsin öelda, noorematele, kui ise olete 30-e tuuri ja vastased 18-sed ,siis ei imesta kui teie kohta räägitakse ,et teete liiga jne.Paar aastat tagasi oli Paide Flora samasugune sats, pall liikus hästi ,aga kohe kui vastu läksid oli nutt lahti jne. Samas tehniliselt olid väga head,küll tuleb see lihas ka ükskord peale ,enamasti, ja kõik ok!
Loodan ,et keegi ei pahandanud, lihtsalt avaldasin oma arvamust,millest see tuleb !
2003 I liiga 3 koht (Levadia tuubel)
2004 II liiga 4 koht (Esiliiga koht läks Levadia noortele)Tom FC Risti
Kommentaar
-
nojah
kahju keilast, et poisid pole ikka punktiarvet avanud. ise saan elektriravisid ja laserravisid ja asju, aga suurt tolku ei midagi. too onnetu look jalga sopruskohtumises elioniga on minu hooaja yleyldse tosise kahtluse alla seadnud. sidemed ei taha korralikult kinni kasvada fuckers ja suckers. niiet ei saa keilale ka appi tulla lahiajal.
aga, et te kurat kodumangus balteco vastu need punktid ara toote, muidu ei tule vaatama ka enam.Keila JK nr 9
Kommentaar
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitustMängisin järgnevatel aastatel:
2003 I liiga 3 koht (Levadia tuubel)
2004 II liiga 4 koht (Esiliiga koht läks Levadia noortele)veteran:-)
Kommentaar
-
Rummu Dünamo, FC Hansa United ja FC Kose kohta puudub endiselt informatsioon vormide värvuste kohta (või on kahe silma vahele midagi jäänud), kuigi nende tiimide liikmeid on siin kommenteerimas nähtud.
Kui andmed koos, siis dreyd, kellel oli au teha esimene postitus, paneb selle äkki oma postituse sisse ja siis on alati teada, kust infot leida (k.a järgmine hooaeg infot uuendades).
MEESKONDADE ANDMED
Kommentaar
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitustKoosseis peaagu sama ja lisandunud on neli meest. Endisest Kehtna meeskonnast 2 ja 2 Risti noormängijat. Lahkunuid pole peale Lõsanuvi kedagi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar