Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III-liiga, lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas drago Vaata postitust
    krttt ülifaking närvi ajab juba, et ikka platsile ei saa ega trennigi teha. 6 nädalat vigastusest (mustamäe haigla traumaosakonna mutikesed tegid diclaci süsti tagumikku ning ennustasid muuseas, et 2-3 nädala jooksul hakkan nigu noor hundikoer ringi lippama) ja kottigi paremaks pole läinud. käin stabiilselt füsioterapeudi juures ja see ei oska ka enam midagi teha. tagantjärgi tarkuse kohaselt pidanuks tegema täiendavad ultraheli uuringud sidemevigastuste kohta (mitte lihtsalt röntgeni) ja ehk panema ka kipsi (olnuks jalg fikseeritud ja praeguseks korras).
    paari sõnaga 2 nädalat veel ja siis saadetaksegi uutele uuringuretkedele, saamaks teada, kuhu tegelikult koer maetud on.
    olgu "tänatud" Eesti meditsiin.
    mitte et see meid huvitas, kuid väga hea et räägid meile kuidas su jalg elab.
    kui ma õieti mäletan siis sul oli probleeme hüppeliigesega. Läks teine minulgi kaks aastat tagasi korralikult välja ja käimisega oli mul pea 6-7 nädalat tegu, kuid siis käisin spordiarsti juures ja too andis mulle nõud, et enne kui sa jalale mingil määral koormust ei anna seni su jalg ongi nagu eebenipuu. kui ikka sul oli probleeme hüppeliigesega siis soovitan sul teha mingil määral harjutusi, mis koormaks su hüppeliigest ja küll ta sul paraneb.

Head algavat nädalat

Kommentaar

mitte et ma pahatahtlik miskitpidi oleksin, aga loo teine moraal on see, et kui te ikka vähegi spordimehed olete, siis palun proovige vältida igasuguseid traumapunkte, jne. Proovige koheselt spetsiaalseid spordikliinikuid külastada oma hädade alguses, kallim küll on, kuid abi on ka vastavalt profim. Omad kogemused...

Kommentaar

drago, aga kirjuta sellest pealehele ka jutt, sest sa oled ju ikkagi üsna tähtis mängumees keila jaoks
        härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
          drago, aga kirjuta sellest pealehele ka jutt, sest sa oled ju ikkagi üsna tähtis mängumees keila jaoks
          Tundsid ennast nüüd puudutatuna?

EDIT.

Kommentaar

Algselt postitas symbio Vaata postitust
            Tundsid ennast nüüd puudutuna?
            ei, aga ma tundsin, et su lause polnud just kõige paremini kirja pandud
            härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust

Vaata sellega nüüd on niiviisi, et las ta kirjutab, meie (keila) ei saa teada teist moodi kuidas meie ühel põhimängijal jalaga lood on. Nii et palun saa üle ja las ta kirjutab siin oma jalast, sest Keila sats tahab vägagi teada kuidas tema mängijal läheb, sest me ei saa oma mängumehega muud moodi ühendust.

Aitäh, et oled edasipidi mõistvam ja teised ka olge mõistvamad!

Kommentaar

Algselt postitas Volume Vaata postitust
                Vaata sellega nüüd on niiviisi, et las ta kirjutab, meie (keila) ei saa teada teist moodi kuidas meie ühel põhimängijal jalaga lood on. Nii et palun saa üle ja las ta kirjutab siin oma jalast, sest Keila sats tahab vägagi teada kuidas tema mängijal läheb, sest me ei saa oma mängumehega muud moodi ühendust.

Aitäh, et oled edasipidi mõistvam ja teised ka olge mõistvamad!
                koomikud olete

Kommentaar

Balteco mehed saavad siis meie ultra uut muru juba sellel pühapäeval proovida , läheb teeb täna seal esimese trenni eks näis, kuidas plats ka on.
                  Aga jah liiga on ikka sigapinev, pakun et see läheb kohe nii ka lõouni välja. Kohila algus on olnud natukene üle kivide ja kändude, nõrgad kohad on mulle igatahes selgeks saanud. Loodetavasti saavad järgmiseks hooajaks ka need juba likvideeritud

Kommentaar

Minu arust võiks Drago oma alakehast juba pildi siia saata, siis kõik näeks ,mis seal siis viga on!!??:-))
                    Mingi aeg tegi Pras küll "kurja "häält kui siin emmaste mehed omi asju arutasid ja soovitas enda teema teha!Keila mehed miks te ei võiks siis endale lihtsalt oma teemat siia teha ja Dragoga suhelda kui muidu ei saa!!:-)
                    Pras, miks ma näen siin erapooletust või on su " kuri" moderaatoripilk tuhmiks jäänud!!:-))))
                    Aga kui nii võib ,minugipärast ,laske samas vaimus edasi!:-))) Jõudu!
                    veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                      Minu arust võiks Drago oma alakehast juba pildi siia saata, siis kõik näeks ,mis seal siis viga on!!??:-))
                      Mingi aeg tegi Pras küll "kurja "häält kui siin emmaste mehed omi asju arutasid ja soovitas enda teema teha!Keila mehed miks te ei võiks siis endale lihtsalt oma teemat siia teha ja Dragoga suhelda kui muidu ei saa!!:-)
                      Pras, miks ma näen siin erapooletust või on su " kuri" moderaatoripilk tuhmiks jäänud!!:-))))
                      Aga kui nii võib ,minugipärast ,laske samas vaimus edasi!:-))) Jõudu!
                      vigastustes on jutud täitsa asjalikud ju saab teada kuhu peaks kohe minema ja mida mitte teha saad õppida teiste vigadest et ise kiiremini paraneda kui endal peaks midagi juhtuma ja su nali oli suht lamekas

Kommentaar

eee....äkki peaks valitsusel laskma mu jala eemaldada ja mujale viia? siis ei häiriks foorumit ka enam. ja teised, märatsema ei hakka!

ei tegelt, teema ammendanud , meeldivat jalgpallinädalat.
                        Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
                          vigastustes on jutud täitsa asjalikud ju saab teada kuhu peaks kohe minema ja mida mitte teha saad õppida teiste vigadest et ise kiiremini paraneda kui endal peaks midagi juhtuma ja su nali oli suht lamekas
                          Kle mida sa targutad!!:-) Ütlesin ju laske siis edasi,mind ei häiri!:-) Ja sellega olen nõus kui antakse ikka teada ,kust kohast õiget abi saab jne.Aga Drago jala-teema on juba pikemat aega siin foorumis,ja et Keila mehed ei saa kuidagi teisiti suhelda, siis kevadel Pras,keelas sellise suhtlemisvorm Emmaste võistkonnal ära, soovitas oma teema lihtsalt teha!Pidasin rohkem seda silmas.
                          Nii ,et lamekas hoia endale!!:-) Tean tegelikult paljusid ,kellele see Drago jala-teema natuke vastumeelt juba on!:-)))
                          Aga Dragole head paranemist!!
                          MInu jaoks teema lõpetatud!
                          Ja head võidupüha kõigile!!!!:-))))))))))))))))

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                            Tean tegelikult paljusid ,kellele see Drago jala-teema natuke vastumeelt juba on!:-)))
                            Kuradi klounikari, muud pole öelda.Tühjast asjast tehakse selline kära.Kui teid see drago jalateema ei huvita, mida kuradit te üldse postitate siis, las ta olla - loe ära ja podise omaette.
                            Oleksite võinud drago postitusel rahulikult olla ja omaette kritiseerida, aga ei , tuli hakkata läbustama a la "meid absoluutselt ei huvita" jne.

arggghhh.Südamelt ära

Kommentaar

Algselt postitas symbio Vaata postitust
                              Kuradi klounikari, muud pole öelda.Tühjast asjast tehakse selline kära.Kui teid see drago jalateema ei huvita, mida kuradit te üldse postitate siis, las ta olla - loe ära ja podise omaette.
                              Oleksite võinud drago postitusel rahulikult olla ja omaette kritiseerida, aga ei , tuli hakkata läbustama a la "meid absoluutselt ei huvita" jne.

arggghhh.Südamelt ära
                              sa ei saanud ilmselt näxi pointile pihta

arggghhh.Südamelt ära
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Tead "Symbio" ,kahjuks ei saanud sa tõesti pointile pihta, aga las siis olla!
                                aga sinu ropendamine-solvumine, näitabki sinu taset! Võta parem Dragost eeskuju, ei mingit probleemi sellest!Arenemisruumi sul on!!
                                Aga edu sulle!
                                Ps. Äkki loed veel 1 kord ,saad asjast aru!! Loodan vähemalt!

Kommentaar

Working...
                                X