Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Fc Enter - Jk Rapla Atli 3-2 (1:0)

Läksime 3-0 juhtima, kuid peaaegu oleksime vahetustega mängu ära andnud. Viimased minutid olid väga pingelised, lisaks mängisime viimased 10 minti ühemehelises vähemuses.

Atlil on muidugi tugev meeskond, mäng on neil organiseeritud ja tehniliselt ilus.
    Soovin teile edu edaspidiseks.

Enteri eest lõid väravad: Rand ja Brandt (2x)

Kommentaar

Enter - Atli 3:2 (1:0)
      Hullumaja kui halvasti me 2/3 mängust mängisime. Alles teise poolaja teise osaga võib rahule jääda.Kahjuks sai aeg enne otsa. Selline see jalgpall kord on, põnev
      Ühe vastaste ründaja lahkumine ei mänginud põneva lõpu osas mingit rolli.
      Ei taha solvata aga kui tänane võistkond pidi tugevam olema siis ei kujuta ette, kui "tugev" noortest koosnev punt olla võib.

Kommentaar

võib olla piisavalt "tugevad", et te neid võita suudaksite
        fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas duff_K Vaata postitust
          võib olla piisavalt "tugevad", et te neid võita suudaksite
          No lootma peab

Tegelikult ka ei tahtnud kellegi kohta halvasti öelda. Ma lihtsalt olin kohal ja nägin mängu, erinevalt sinust

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T Vaata postitust
            Enter - Atli 3:2 (1:0)
            Hullumaja kui halvasti me 2/3 mängust mängisime. Alles teise poolaja teise osaga võib rahule jääda.Kahjuks sai aeg enne otsa. Selline see jalgpall kord on, põnev
            Ühe vastaste ründaja lahkumine ei mänginud põneva lõpu osas mingit rolli.
            Ei taha solvata aga kui tänane võistkond pidi tugevam olema siis ei kujuta ette, kui "tugev" noortest koosnev punt olla võib.
            Nojah, tundus et sats on igati normaalne, aga näe võta näpust, mõni suudab asja ikka ära rikkuda.

Aga pole midagi, tuleb samaga vastata - teile tõmbasime koti pähe, nii et istu ja ole vait.

Kommentaar

No lootma peab

Tegelikult ka ei tahtnud kellegi kohta halvasti öelda. Ma lihtsalt olin kohal ja nägin mängu, erinevalt sinust
              jõle mõru kommentaar oli küll sinu poolt.......ma olen neid see hooaeg mingi 4 korda mängimas näinud ja ei ütleks, et nad nüüd sellist kommentaari sinu poolt väärisid.......aga noh sinul ju nii kõrged standardid, et raske olekski sulle head muljet avaldada
              fc pohmell

Kommentaar

palju livali ja tondi mämg jäi?
                winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Rahu rahu.

Enter võitis ja see on fakt. Meeskond oli mänguliselt ok ei mingit lõhkumist ega mölinat vastasega.Mõned utoopilised sulu nõudmised olid aga kellel neid poleks.
                  See Tugeva jutt tuli sellest, et siin mõned Enter'i meeskonnaliikmed tegid oma seda noorte punti täiega maha ja samas täna ise midagi üleloomuliku ei näidanud. Kaks standardit ja üks kiire. Mänguliselt oli pigem mäng meile.
                  Kiitust väärib noor(91.a.) ründaja kes välja tuli lõpus, samas Lass oli väga krampis. Neth oli ka väravas hea
                  Mingeid standardeid mul pole

Kommentaar

nad minu arust ei teinud noortepunti maha vaid pigem seda süsteemi mis neil tiimis töötab
                    fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas duff_K Vaata postitust
                      nad minu arust ei teinud noortepunti maha vaid pigem seda süsteemi mis neil tiimis töötab
                      Olgu siis nii

Kommentaar

Rahu rahu.

Enter võitis ja see on fakt. Meeskond oli mänguliselt ok ei mingit lõhkumist ega mölinat vastasega.Mõned utoopilised sulu nõudmised olid aga kellel neid poleks.
                        See Tugeva jutt tuli sellest, et siin mõned Enter'i meeskonnaliikmed tegid oma seda noorte punti täiega maha ja samas täna ise midagi üleloomuliku ei näidanud. Kaks standardit ja üks kiire. Mänguliselt oli pigem mäng meile.
                        Kiitust väärib noor(91.a.) ründaja kes välja tuli lõpus, samas Lass oli väga krampis. Neth oli ka väravas hea
                        Mingeid standardeid mul pole
                        Minuteada pole keegi noorte satsi maha teinud, eelnevalt on lihtsalt fakte konstateeritud, täpselt nii nagu sina, Taavi, seda hetkel tegid.
                        Noored on meil super - 91 vanusegrupis pole kellegil nii häid mängijaid vastu panna. See on fakt! Kuid ilma meeste abita väljakul, on neil siin liigas natuke raske.

Mängust veel niipalju, et hoidsite palli kindlasti rohkem kui meie seda tegime, kuid midagi väga ohtlikku (v.a need 2 väravat, mis lõite ja üks 1-1 olukord) te korda saata ei suutnud. Seega vaidlen väitele, et mäng "pigem teie oli", vastu - mäng oli mõlema võtta, meie võtsime selle täna ära. Mõni teine päev võinuks tulemus vastupidine olla.

Ja olenemata eelnevast väikesest "sõnasõjast" soovin Atlile veelkord edu edaspidiseks ja eks meil tuleb selle aasta jooksul teiega veel üks raske lahing maha pidada.

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
                          palju livali ja tondi mämg jäi?

Lival-Tondi 1-3

Kommentaar

LiVal -Tondi mängus alustas Lival 9 mehega. Ilmselt see uinutas, sest alguses ei suudetud Tondi poolt midagi asjalikku organiseerida. Alles siis kui Lival oli penaltist juhtima ja 11 meest platsile saanud hakkas ka Tondi mängima. Poolajaks saadi viik kätte ja teisel tegi Tšurikov jällegi 2 soololäbimurret.

Kommentaar

Algselt postitas arli Vaata postitust
                              Ütleks nii, et saku meeskond koosnes põhimõtteliselt väravavahist .. vb liialdan natuke aga see on kindel et vv on neil meeskonna liider.
                              Olen ise mitmeid kordi saku vastu mänginud .. selle vv kaitstavasse puuri on palle ikka väga raske saada!
                              Spordi rünnakud lõppesid üldjuhul kõik sarnaselt .. löödi lihtsalt väravast mööda - kahju

aga nagu vanasõna ütleb: kõik päevad ei ole vennad! Pall on ümmargune ja seda tõestas eilne mäng väga hästi!
                              Ega vv saabki ju mängu staariks kui ta tehakse selleks...mis sest et vahest lüüakse Saku puur palle täis...lugedes siin ka edaspidiseid kommentaare Sport võistkonna kohta siis minu arust...nii palju kui ma näinud olen siis ega nad midagi nii suurt ju ei ole...distsiplineeritult ning meie liiga jaoks ok...aga muidu midagi nii erilist ka pole...

Kommentaar

enter - rapla

oijah....rapla oli hea võistkond ja väärisidki 3:2 kaotust, mitte 3:0....
                                rääkisin enne mängu daniel meijeliga, kes on kalev II treener ja küsisin talt, et noh Dann, kuis mäng läks? Tema kohe, et me siin olime ikka paremad ja üle jne. jne. No aga palju siis tulemus jäi? No me (Kalev II) kaotasime Kiviõlile 0:1.
                                Oot, aga Te polnud ju siis paremad kui Kiviõli...kaotasite ju! Daniel ikka selle peale, et paremad ja pallihoidmine suurem ja mida veel kõike sinna juurde. Ja olen tähele pannud, et muud võistkonnad samamoodi peale mängu kaotuse korral, et valdasime rohkem palle ja tekitasime olukordi ja olime paremad, aga härra Tüviste...vat trennis tuleks rünnakulõpetamistega samuti tegeleda ja minu jaoks on parem võistkond see, kes ikka võidu protokolli kirjutab. herr jänes oli küll peale mängu sümpaatne, et mäng hea ja näeme järgmine kord....Treeneril võib olla raske mõru pilli alla neelata!!!

Kommentaar

Working...
                                X