olympiku väravavahti tuleb kindlasti kiita, võttis väga hästi nii kõrgeid kui ka mööda märga väljakut tulevaid palle, püüdes need, mitte tõrjudes!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3 Liiga põhjatsoon 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas veiko90 Vaata postitustRapla JK Atli- EBS 2:0 (1:0)
1:0 pen. Seeder
2:0 Glivenko
Kohtunik oleks nac seda tampimist pidanud vaigistama.
Penalt oli aus.
Glivenko lõi viimasel mindil vist värava, aga mees ikka täiega üritas vigastada EBS mängijaid , kuigi ka meie pool ei antud alla, selline väga võitluslik mäng oli. Kohtunik midagi hullu ei olnud, a paar korda oleks paugu ikka udu andnud. Tüüp oli Glivenkot 2x hoiatanud ja siis tüüp laksis peale seda tagant puhtalt jalga ja kaarti ei andnud, ainult viga.
Kommentaar
-
Raplas oli jah kõva andmine.
Võit tuli väga raske tööga, seis sai lukku alles 90+3'
EBS võitleb iga palli lõpuni ja kontratega võivad ohtlikud olla.
Glivenko oli jah täna mitmel korral vigadega väga piiri peal. Meil väravavaht murdis esimesel poolajal näpuluu ja pandi pärast kipsi, teine poolaeg püüdis palle tugeva valuga.Ühel põhimängijal(Miilen) lihaserebestus, teise mängu mootori(Maltsar Mihkel) pidime ka krampide tõttu välja võtma.
EBS'l kolm kollast kõik demonstratiivse leppimatuse eest kohtuniku otsusega.
Atli: Pallav, Kampura,Männa,Miilen(Siniallik 60'),Jänes(Martin Maltsar 3'(Mänd 65'),Seeder,Mihkel Maltsar(Mõtsnik 70'),Ojasoo,Nõmmsalu,Glivenko,Jõgimaa
Kommentaar
-
Ma pean ütlema, et saue jättis mulle väga positiivse ja sõbraliku muljeEriti kaitsjad, kes valvasid mind aga õnneks õnnestus mul teine värav lüüa
DD Aga mis kõige tähtsam, kaitsjad mängisid puhtalt!!! Mitte jõhkralt nagu üks võistkond kelle nime ma parem ei maini ja tänu kellele ma mõned päevad ei saanud korralikult käija!!!
Aitäh Sauele ilusa ja võitlusliku mängu eest
Kommentaar
-
uurisin siin ajalugu ja tuli välja, et saue pole kunagi olympikut võitnud. aastal 2003 võitis olympik mõlemad mängud 2:1. 2005 aastal õnnestus küll esimene mäng mängida viiki 2:2, kuid teise mängu kaotas saue ikka 1:2. viimane mäng oli esimene, kus saue ei suutnud olympikule väravat lüüa ning kaotas 0:2. jääme ootama sügisringi kohtumist, see saab põnev olema
Kommentaar
-
Algselt postitas valta Vaata postitustei ole vaja kaua oodata, Saue JK-FC Olympic sügisringi kohtumine toimub juba 20.06 20.30 laagri statal
Ahjaa, ja ühinen klubikaaslastega, väga viisakad mängijad Sauel.
Kommentaar
-
Saku JK - RSK Kuuse 2:1 (2:1)
Uhke värk. Saku ei ole kaotanud nüüd viimast nelja kohtumist. Mõlemad väravad lõi taaskord Meelis Niine. Saku esimese värava lõi Niine Joonas Hendre tsenderdusest. Ja teine tuli penaltist, Niine mängis kaitsjast mööda, see tegi vea ja nii ta läkski. Lõpuminuteil võttis meie väravavaht Silver Leetma karistusala joonel maha ja sai punase. Väravat aga lüüa ei suudetud. Meeskonnavaim on Kuusel kõva, kõik saavad kõigi käest nii et tolmab
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustTänud Sakule korraliku lahingu eest. Väärisite võitu.
Olime järjekordselt ilgelt sitad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar