Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Aulekas Vaata postitust
    28.06 sport vs saue

Kui nii edasi läheb siis pole vist spordile sellel aastal vastast....hehehe
    Ok ok ...ei maksa siis hõisata midagi... pall on ju ikka ümmargune.

Ilusat jaani kõigile ja ärge siis sauekad liikselt alkot tarbige muidu ei saa veel 28 x kainex

www.esksport.ee
    "Ilusat jaani kõigile ja ärge siis sauekad liikselt alkot tarbige muidu ei saa veel 28 x kainex"

Vat kes räägib ilus poiss

Sport võib siin veel rahulikult igamehe otsa komistada!

Kommentaar

Võib-olla on Sauele väikest pausi vaja, et uus hingamine saada kuna vahepeal läks mängugraafik üsna tihedaks - eelkõige nendel, kes pelavad Kernu eest ka teist liigat.
      http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Algselt postitas annikalli Vaata postitust
        kurat kutid poleks uskunud aga mega värk ikka.....ainult kahju et livali käest summi saime 0 -1 muidu oleks ikka väga tore juba....kusjuures paljud mehed olid puudu ju ka saue kurb seeria jätkub meie vastu...ning tallinna sport peab meile kasti õlle tegema.....nii nüüd suvepäevi pidama ve....kes sinna tulevad üldse?? ning kastoimub? postitage ikka meie foorumisse vastuseid sellistele küsimustele
        Domingos,võta Andriga ühendust suvepäevade asjus.Mina nüüd põhja lätti ja sealt otse 29-ndal suvepäevadele.Katsume Võlliga varem kohal ola,et ilus koht ära vallutada.
        Ootame ka trummikaid,mida rohkem,seda uhkem.
        Ja head Jaani kõigile.
        Super tulemus eile-Nänsik tegi kübara
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

He he

Ma ju lisasin juurde... Pall on ju ümmargune.
          Te ju juba koperdasite meile jalgu ja näpsasite 2 punni.
          Ilusat Jaani sulle Puukas.

Algselt postitas Qips Vaata postitust
          "Ilusat jaani kõigile ja ärge siis sauekad liikselt alkot tarbige muidu ei saa veel 28 x kainex"

Vat kes räägib ilus poiss

Sport võib siin veel rahulikult igamehe otsa komistada!

Kommentaar

Algselt postitas Aulekas Vaata postitust
            Ma ju lisasin juurde... Pall on ju ümmargune.
            Te ju juba koperdasite meile jalgu ja näpsasite 2 punni.
            Ilusat Jaani sulle Puukas.
            Ilusat jaani läheb tõesti tarvis!

Kommentaar

Tuletan siinkohal meelde kõigile, et homme toimub siis liiga üks olulisemaid kohtumisi! Vastamisi liiga liider SK Tallinna Sport ja hetkel teisel kohal olev Saue JK. Mäng toimub Laagri staadionil algusega 20.30.

kõik huvilised teretulnud!
              2002 FC EBS Team
              2003 FC Nimeta
              2004 FC Nimeta
              2005 FC Nimeta
              2006 Tallinn United FC
              2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Saue poisid,homme siis tõestage.Ja et ei oleks mingit sellist möla nagu ma pärast Olympicu mängu kuulsin:tra,kus oli võimalusi,aga ära ei löönud.Mäng käib teil hästi,aga teisel poolajal oli mingi 2 hädist pealelööki,seejuures Olympic raksas veel latti ja tuli mitu korda ohtlikult läbi.Enesekindlus oli täitsa kadunud.Ma ise ei mänginud,mul hea möliseda siin,aga parandamisruumi on teil küllaga,sest vähemalt Olympicuga mängides pole te oma võimete lähedalegi jõudnud.
                Spordile kah edu,äkki jõuab vaatamagi!Kindlasti tuleb huvitav mäng.
                Kapten Trumm

Kommentaar

kui ma ära läksin oli saue-spordi mäng 1:1 ja mängitud mingi 5 minti

Kommentaar

Algselt postitas Tiesto Vaata postitust
                    kui ma ära läksin oli saue-spordi mäng 1:1 ja mängitud mingi 5 minti
                    lõppseis jäi 4 - 2 Spordile
                    2002 FC EBS Team
                    2003 FC Nimeta
                    2004 FC Nimeta
                    2005 FC Nimeta
                    2006 Tallinn United FC
                    2007 Tallinn United FC

Kommentaar

p.s Saue pole enam, kui kuu aega trenni korralikult teind...siit tulenavad kaotused spordile ja olympicule. Juuli lõpust hakkavad kõik trenni tegema ja Saue tuleb uue hooga peale
                      winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust
                        lõppseis jäi 4 - 2 Spordile

Sport väravad: Arbeiter x2, Pari, Matt
                        Sport: Jakovlev,Alas, Tokko, Tenso, Hinn, Stüf, Randma(Kaasik), Pari, Carvalho, Arbeiter, Tamme(Matt).

Mängus ei antud ühtegi hoiatuskaarti.

Igatahes kes viitsisid sellise ilmaga kohale tulla, said vaadata ilusat,kiiret ja põnevat mängu. Juba kolmandal minutil teenis Saue karistuslöögi.Pall anti kasti,kust see ping-pongina leidis Saueka jala ja veeres sisse. Sport vastas kohe - lahtimängust kiirelt pall Saue kasti lähistele, kust Pari peale vv tõrjet tühja lõi.
                        Sport asus juhtima karistuslöögist, mille realiseeris Arbeiter. Esimese poolaja viimasel sekundil aga sai Saue ründaja löögile, mis mingi imevindiga veeres vaevu-vaevu väravasse.
                        Teise poolaja keskel asus jällegi Sport juhtima kui ilusa söödu realiseeris vahetusest äsja tulnud Kristjan Matt. Viimane värav oli pooleldi Sauekate kingitus - kiirustades mängiti oma kastis vabalöök otse Arbeiteri jalale, kes tõstis ilusasti üle väravavahi.
                        Sporti päästsid ka vv kaks supertõrjet
                        2002 FC EBS Team
                        2003 FC Nimeta
                        2004 FC Nimeta
                        2005 FC Nimeta
                        2006 Tallinn United FC
                        2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
                          p.s Saue pole enam, kui kuu aega trenni korralikult teind...siit tulenavad kaotused spordile ja olympicule. Juuli lõpust hakkavad kõik trenni tegema ja Saue tuleb uue hooga peale
                          no kuulge kui me räägime siin trenni tegemisest siis Olympique teeb täpselt samamoodi nii nagu juhtub trenni....ärge halisege nagu naised....siis tehke trenni ja võitke mitte et me pole trenni teinud....

Kommentaar

no kuulge kui me räägime siin trenni tegemisest siis Olympique teeb täpselt samamoodi nii nagu juhtub trenni....ärge halisege nagu naised....siis tehke trenni ja võitke mitte et me pole trenni teinud....
                            Miks sa kirjutad ühe mehe jutu põhjal, et ärge halisege? Näed sa teisi siin nutmas? Mina isiklikult ütleks, et Spordi vastu näitas Saue tunduvalt paremat mängu kui Olympicuga viimases mängus, kuid ei suudetud oma võimalusi realiseerida ja lasti omale kaks lohakat väravat. Olympic oli aga Saue vastu hästi häälestatud ja suudeti sauekate mäng lõhkuda, mis omakorda andis neile indu juurde ning sealt tekkisid ka Olympicu võimalused. Ei saa seda ajada treenimatuse kaela. Olympic tahtis lihtsalt rohkem võita.
                            Spordi kohta lisaks veel, et minu arust on üks sümpaatsemaid satse siin põhjas.
                            http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Algselt postitas 12 Vaata postitust
                              Miks sa kirjutad ühe mehe jutu põhjal, et ärge halisege? Näed sa teisi siin nutmas? Mina isiklikult ütleks, et Spordi vastu näitas Saue tunduvalt paremat mängu kui Olympicuga viimases mängus, kuid ei suudetud oma võimalusi realiseerida ja lasti omale kaks lohakat väravat. Olympic oli aga Saue vastu hästi häälestatud ja suudeti sauekate mäng lõhkuda, mis omakorda andis neile indu juurde ning sealt tekkisid ka Olympicu võimalused. Ei saa seda ajada treenimatuse kaela. Olympic tahtis lihtsalt rohkem võita.
                              Spordi kohta lisaks veel, et minu arust on üks sümpaatsemaid satse siin põhjas.
                              no mille põhjal ma seda siis kirjutan...tundub et kui üks mees kirjutab niimoodi siis järelikult ta räägib võistkonna eest!

Kommentaar

no mille põhjal ma seda siis kirjutan...tundub et kui üks mees kirjutab niimoodi siis järelikult ta räägib võistkonna eest!
                                Ja valesti tundub...

Kommentaar

Working...
                                X