Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

igatahes tänud EBS-ile, tore sats ning viisakas mäng...rõhuti mitte lõhkumistele ja vigadele vaid ikka tegutsemisele platsil...edu edaspidiseks

enda kui väravavahi arvamus...siis nii see pidi minema kuna mehed lihtsalt ei jaksanud enam ning EBS-i väravate vastu ei saanud kahjuks...Kiidusõnad ka vastasmeeskonna väravavahile kes tegi paar head tõrjet kuid miinuspooleks (väikeseks) miks te vv tsenderdusi ja kõrgeid palle ei võta...suht tähtis osa minu arust mis annab võistkonnale rohkem enesekindlust jne! Tublid olite - tegite seda mida piditegi.

Kommentaar

Saku - Legion 2:1

Saku võitis oma mänguga nii Legioni kui ka imepärase kohtuniku. Tuli ka välja, et kohtunik olevat Legioni üks treeneritest ning sealt ka omavile. Kõige toredam oli kohtuniku ajamõõtmine, 10 min läks ajast lihtsalt üle. Eemaldati saku mees, pidasime 10kesi lõpuni vastu. Imelik sats see Legion, noored kuked koos- triblamas on mehed aga kui kehakontakt tuleb on esmajoones maas siruli ning p**** on kerge suust tulema. Väga magus võit Sakule.

Kommentaar

Algselt postitas annikalli Vaata postitust
        igatahes tänud EBS-ile, tore sats ning viisakas mäng...rõhuti mitte lõhkumistele ja vigadele vaid ikka tegutsemisele platsil...edu edaspidiseks

enda kui väravavahi arvamus...siis nii see pidi minema kuna mehed lihtsalt ei jaksanud enam ning EBS-i väravate vastu ei saanud kahjuks...Kiidusõnad ka vastasmeeskonna väravavahile kes tegi paar head tõrjet kuid miinuspooleks (väikeseks) miks te vv tsenderdusi ja kõrgeid palle ei võta...suht tähtis osa minu arust mis annab võistkonnale rohkem enesekindlust jne! Tublid olite - tegite seda mida piditegi.
        Aitüma ilusa sõnumi eest! Täitsa positiivne mitte nagu mõni nutab, et pulmast tulnud ja töölt ja ehk veel täis jne. Kujutan ette, et pooled vennad pühapäeva hommikul on ülipohmas ja tulevad mängule, nii et ärge vinguge ja pugege vabanduste taha vaid mängige ja tundke rõõmu!!! Sullegi edu annikalli!!

Kommentaar

22.07. 16.00 JK Tondi - Keskerakonna JK 1:2
          22.07. 16.30 LiVal Sport - SC Enter 6:0
          winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Algselt postitas viki77 Vaata postitust
            Aitüma ilusa sõnumi eest! Täitsa positiivne mitte nagu mõni nutab, et pulmast tulnud ja töölt ja ehk veel täis jne. Kujutan ette, et pooled vennad pühapäeva hommikul on ülipohmas ja tulevad mängule, nii et ärge vinguge ja pugege vabanduste taha vaid mängige ja tundke rõõmu!!! Sullegi edu annikalli!!

Ma arvasin,et teil satsis ainult üks "särav kuldsuu" kes asju omamoodi tõlgendada suudab,aga võta näpust.Ju see on nakkav...
            Kus ma siis vabandasin või pugesin vabanduste taha?
            Minu sõnum oli meeskonnakaaslastele kes lubasid kohale tulla aga tervet meeskonda alt vedasid.Pulma ja tööjutt käiski selle kohta,et mõned meie omadest tulevad ka nii sitast seisust appi erinevalt mõnest lubajast kes kodus hääletu mobiili kõrval läbi käe laseb.Vabandusi kaotusele pole,seda tänast tuleb õppetunnina võtta.
            EBS-i satsi kohta pole ühtki halba sõna ja teie võit oli teenitud.
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

viki...ise suur inimene!!!!

Kommentaar

imestan et keskerakond võitis tondit aga jah

Kommentaar

Algselt postitas annikalli Vaata postitust
                  imestan et keskerakond võitis tondit aga jah
                  Kesk on tondist mingi 4 korda teravam ja aktiivsem sats ju...
                  winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
                    Kesk on tondist mingi 4 korda teravam ja aktiivsem sats ju...

no kui meie nendega mängisime siis võitsime keski 5 - 0 ning tondi käest saime 5 - 3 või 5 - 2 kotti. Selle põhjal ma seda võtsingi...pole rohkem nende meestkondade mänge näinud.

Kommentaar

kui mõni saue mees seda loeb siis küsimus selles et miks te oma kodukat üldse ei uuenda?

Kommentaar

Saue sats tundub ikka ülikehv juba olevat, kuna Olümpicust nad jagu ei saa ja siis kukkavad ka nagu nugised.

Kommentaar

erinevalt soccerneti tabelist oli saku jk-l peale 10ndat vooru 8 punni (praegu märgitud 7)

Kommentaar

Õige tabel on siin:

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Ma arvasin,et teil satsis ainult üks "särav kuldsuu" kes asju omamoodi tõlgendada suudab,aga võta näpust.Ju see on nakkav...
                              Kus ma siis vabandasin või pugesin vabanduste taha?
                              Minu sõnum oli meeskonnakaaslastele kes lubasid kohale tulla aga tervet meeskonda alt vedasid.Pulma ja tööjutt käiski selle kohta,et mõned meie omadest tulevad ka nii sitast seisust appi erinevalt mõnest lubajast kes kodus hääletu mobiili kõrval läbi käe laseb.Vabandusi kaotusele pole,seda tänast tuleb õppetunnina võtta.
                              EBS-i satsi kohta pole ühtki halba sõna ja teie võit oli teenitud.
                              okay, okay, oleme ikka sõbrad edasi

Kommentaar

Mulle hakkab Alfonso juba meeldima...Juhul kui ta oskab oma joont hoida ja nii edasi laksutab.Kohe näha,et terava huumori mees.Jõudu ja tarkust edaspidiseks!
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X