Algselt postitas Alfonso
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3 Liiga põhjatsoon 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Qips Vaata postitustei nu nüüd tuli küll õige arvustaja välja, sul oleks kõige parem järgmine kord meie vastu mängides platsi ääres omaette toksida!
Parem on laua taga toksides siia mitte kirjutada , eks
Kommentaar
-
Toksi oma seent Alfonso.
Vot... Võta endale veits puhkust, mine kuskile kus saad rahulikult olla.
Ma saan aru küll ,et sa ise kaifid seda et sinu kallal irisetakse, aga loomulikul sulle endale ju pakun se lausa mõnu, saad ju samaga vastata. Oled ikka mingi rahutu sell ma leian, vaja on kogu aeg urgitseda.
Igatahes... toredat toksimist.
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustIse ka aru said mida sa siia kirjutasid?
Parem on laua taga toksides siia mitte kirjutada , eks
Kommentaar
-
Mõnu
ebs-saku 2:1ˇ, (ebs võitis). ebs ründas - saku keerles.
lõpus sai saku värava ka nurgakast, lööke tuli sakul ainult kaugelt+1 oli 18 pealt ja veeres ohutult mööda, ebs-l palju palju, 1:1 võimalusi jne, a no 2 tuli ära. tänud ka duubli soccerneti poistele kes kastanid taaskord välja tõid.
ja kõigetähtsam on kohtunik. super, eriti palju ei vilistanud lasi mängida ja probleeme polnud- sellised kohtunikud mulle meeldivadki
folgile nüüd...
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustebs-saku 2:1ˇ, (ebs võitis). ebs ründas - saku keerles.
lõpus sai saku värava ka nurgakast, lööke tuli sakul ainult kaugelt+1 oli 18 pealt ja veeres ohutult mööda, ebs-l palju palju, 1:1 võimalusi jne, a no 2 tuli ära. tänud ka duubli soccerneti poistele kes kastanid taaskord välja tõid.
ja kõigetähtsam on kohtunik. super, eriti palju ei vilistanud lasi mängida ja probleeme polnud- sellised kohtunikud mulle meeldivadki
folgile nüüd...
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustTondi-Olympic 1-1
Meie värav-Tammwinners never quit, quiters never win!
Kommentaar
-
Algselt postitas zigull182 Vaata postitustSaue saadab kast õlle!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustTondi-Olympic 1-1
Meie värav-Tamm
Tänud duubli poistele
Sauele-me oleme Trummi basseinides praegu,võite õlle ära tuua,kuluks äraKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustTondi ragistas 3 korda latti,ent samas saime meie mitu korda üks-ühele läbi.Suht rahulik mäng,kus mõlemalt poolelt palju põhimehi puudu.
Sauele-me oleme Trummi basseinides praegu,võite õlle ära tuua,kuluks ära
Tulemus?winners never quit, quiters never win!
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustOlympic-edgarjugendid 2-4 (1-0)
Masendava sita lasi kohtunik läbi...
3-3 seisult oleks võinud krt teab mis jutuda
NB! Keskerakonna teine värav oli ikka niisugune kompu...õnnitlused lööjale
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar