Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ma arvan, et seekord olete küll ainusüüdlased, kui nii võtta, sest nädalasisesed mängud on ju teie enda voliga kalendrisse pandud. Iga kodumäng teil ju kolmapäeviti.
    Ega tõesti, näpuga näidata siin kellegi teise suunas ei saa. Eks ise eksisime. Keegi lihtsalt ei osanud selle peale mõelda, et nii kuupäev kui kellaaeg selliselt koondise mänguga kattuda võivad. Vabandused Enteri meeste ees, kel nüüd Andorra mäng nägemata jääb. Loodetavasti saavad kõik siiski aru, et meelega seda nüüd küll keegi ei teinud.

Kommentaar

Paar aastat tagasi lükkas EJL meie mängu koondisemängu pärast teisele kellaajale.Seda enda algatusel.
      Mis mäng ja millal,seda mu vana pea ei mäleta.
      Aga kurb jah,et nüüd nii läks
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        Paar aastat tagasi lükkas EJL meie mängu koondisemängu pärast teisele kellaajale.Seda enda algatusel.
        Mis mäng ja millal,seda mu vana pea ei mäleta.
        Aga kurb jah,et nüüd nii läks
        no pole hullu ju...eks siis Enter ei saa mehi kokku ja ongi lõbusam...ning kas Enteril mängivad kolmap väikesed poisid või vanemad mehad?

Kommentaar

FC Olympic - SC Enter kohtumine edasi lükatud

Seoses Eesti - Andorra mänguga on EJL-i ning meeskondade esindajate vahelisel kokkuleppel FC Olympic - SC Enter kohtumine edasi lükatud. Uus mänguaeg teatatakse hiljemalt reedeks, 24. augustiks.

Kommentaar

Helistas mulle just Theimo Tülp ja lükkasime Olympic - Enter mängu edasi. Pohlakuga kooskõlastatud, seega Andorra mängi kellelgi nägemata ei jää. Lipp kõrgele! Uue mänguaja lepime hiljem kokku. Tänud Olympicule. Meil kõigil hooajapiletid ostetud
            www.fcenter.ee

Kommentaar

Väga hea uudis
              Vaikne.....

Kommentaar

Lival - JK Rapla Atli 4:3 (3:3)

Lival ei võitnud teenitult, ise mängisime kehvasti, mille üheks peaosaliseks oli kindlasti ka kohtunik, kes tegi mõlemale poolele valesid otsuseid, kuid tegemist oli enamjaolt ikkagi koduvilega.
                Lival asus juhtima, mille järel Atli viigistas, hiljem nurglöögist asus kodumeeskond jälle juhtima, sest kaitsja lihtsalt ei viitsinud rydnajaga lõpuni mängida. Seejärel näitas Taavi oma kauglöögi oskust ( ehk tegi Nahki, kuigi mitte päris keskjoonelt oli värav ilus). Lival ei jätnud oma jonni ja yhel vasturynnakul suudeti väravavht jällegi ülemängida, kuid sellelegi ei jäänud vastus tulemata, sest oma karistusalas mängis Lival käega, millega teenisime pennu ja see ka realiseeriti. Vaheajale mindi siis 3:3 viigiseisul. Teisel poolajal ryndasid mõlemad meeskonnad ysnagi aktiivselt ja yhel vastu rynnakul, kus Atli väravaht eksis rängalt (ei suutnud palli puhtaks lüüa vaid jooksis üle selle) asus Lival jällegi juhtima. Kuigi mõlemal meeskonnal oli võimalusi skoori suurendada jäi see viimaseks väravaks Ja lival kirjutas tabelisse kolm punkti. Minu arust täiesti sümpaatne meeskond!

Kommentaar

Rapla esindajale Taavile:

Kas said homse mänguaja muudetud? Olen su nr kuhugi ära kaotanud. Vasta kiirelt!

Kommentaar

Algselt postitas veiko90 Vaata postitust
                    Lival ei võitnud teenitult, ise mängisime kehvasti, mille üheks peaosaliseks oli kindlasti ka kohtunik, kes tegi mõlemale poolele valesid otsuseid, kuid tegemist oli enamjaolt ikkagi koduvilega.
                    Lival asus juhtima, mille järel Atli viigistas, hiljem nurglöögist asus kodumeeskond jälle juhtima, sest kaitsja lihtsalt ei viitsinud rydnajaga lõpuni mängida. Seejärel näitas Taavi oma kauglöögi oskust ( ehk tegi Nahki, kuigi mitte päris keskjoonelt oli värav ilus). Lival ei jätnud oma jonni ja yhel vasturynnakul suudeti väravavht jällegi ülemängida, kuid sellelegi ei jäänud vastus tulemata, sest oma karistusalas mängis Lival käega, millega teenisime pennu ja see ka realiseeriti. Vaheajale mindi siis 3:3 viigiseisul. Teisel poolajal ryndasid mõlemad meeskonnad ysnagi aktiivselt ja yhel vastu rynnakul, kus Atli väravaht eksis rängalt (ei suutnud palli puhtaks lüüa vaid jooksis üle selle) asus Lival jällegi juhtima. Kuigi mõlemal meeskonnal oli võimalusi skoori suurendada jäi see viimaseks väravaks Ja lival kirjutas tabelisse kolm punkti. Minu arust täiesti sümpaatne meeskond!

oot-oot, kas Taavi siis tohib ikka mängida?

Kommentaar

Kas te kunagi tunnistate ka 100% et mängisite kehvasti või alati on kohunik 99% kaotustes süüdi?

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                        oot-oot, kas Taavi siis tohib ikka mängida?
                        ise mõtlesin sama....?

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                          Kas te kunagi tunnistate ka 100% et mängisite kehvasti või alati on kohunik 99% kaotustes süüdi?

Tunnistan! Kraanajuhi ausõna, olime ise süüdi kaotuses

Kommentaar

23.08. 19:00 Rapla JK Atli - Saku JK, Rapla Ühisgümn. st (oli 22.08. 18:30)

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                              Näita, kus kohas oleme väitnud, et meie kaotustes on 99% kohtunik syydi, oled ikka kloun kyll.
                              Lihtsalt, seekord MINU mitte Taavi arvates, pani kohtunik oma otsustega ikka täiega puusse, aga noh ikka juhtub ja elu läheb edasi.
                              Minu meelest ongi foorum selleks, et saaks oma subjektiivset arvamust mängust avaldada.
                              Paplju inimesi, palju arvamusi, kloun

Kommentaar

Näita, kus kohas oleme väitnud, et meie kaotustes on 99% kohtunik syydi, oled ikka kloun kyll.
                                Lihtsalt, seekord MINU mitte Taavi arvates, pani kohtunik oma otsustega ikka täiega puusse, aga noh ikka juhtub ja elu läheb edasi.
                                Minu meelest ongi foorum selleks, et saaks oma subjektiivset arvamust mängust avaldada.
                                Paplju inimesi, palju arvamusi, kloun
                                Atli poole pealt kipub see subjektiivne arvamus olemagi selline,et kui võit siis küll olime lõvid ja kui kaotus siis olite ikka lõvid ja vastane ei osanud üldse mängida ja küll teie kiigutasite ilusti aga see krdi kohtunik....
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X