Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas hugen Vaata postitust
    Süda ammu juba paha, SINU mingist koosseisu probleemide kajastamises (kui tõesti midagi öelda ei ole, siis PALUN, jäta postitamata). Mais hakkas ja LOODAN, et nüüd lõppeb.
    Hästi öeldud!
    Meestel vist aeg mõelda treeneri vms või meeskonna vahetusele.

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
      Hästi öeldud!
      Meestel vist aeg mõelda treeneri vms või meeskonna vahetusele.
      Ole mureta "KOTKAPOEG" uus treener tuleb JK Karksile ja minu arust mõtle oma enda klubile,mitte ära tee suud lahti seal kus pole vaja.
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas hugen Vaata postitust
        Süda ammu juba paha, SINU mingist koosseisu probleemide kajastamises (kui tõesti midagi öelda ei ole, siis PALUN, jäta postitamata). Mais hakkas ja LOODAN, et nüüd lõppeb.
        1. Asi ongi selles,et probleeme polnud
        2.See pole sinu asi.
        3.Koosseis oli noor(ja see oli positiivne)
        4. Olen rahul 4.kohaga ja noorte esitusega.
        5.Ja tõesti lõppeb.

Tänan.
        Olen see kes olen

Kommentaar

Kodugaas - Pärnu Kalev 2:4
          http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Pärnu oli ikka selgelt üle aga Toitsi 2 kolli oli ikka supper,eriti esimene.
            Olen see kes olen

Kommentaar

hmm ega teil rohkem võimalusi eriti polnud ka :P
              teed pikema ylevaate ka mängust ?

Kommentaar

kahju, et viljandi võidu käest lasi

Kommentaar

JK Karksi väravad:

Mauno Tammsalu 8
                  Janis Sarv 7
                  Gert Seegel 5
                  Martin Link 3
                  Margus Terras 1
                  Henari Reinbach 1
                  Maarek Vihman 1
                  Tanel Parri 1
                  --------------------------------------------------------------------------
                  Üleminekumängud on veel ees JK Quattromiga.
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Kodugaasi väravad olid ilusamad, kodugaasi mängijad olid parem tehnikaga, aga siiski võitis Pärnu. Äkki on asi vanuses, sest Pärnu mängijate keskmine vanus on hulka noorem ja need jõuavad rohkem. Liigamängus liverpooliga läks ka kodugaas juhtima, aga lasi lõpus ära lüüa. Siiski täna oleks võinud juba ilusate väravate eest võita kodumeeskond

Kommentaar

hmm, sellega nõustun et ilusamad väravad, aga kas parem tehnika vot seda ma ei taha uskuda :P
                      samas 1. rynnaku väravat kohtunik otsustas ju mitte lugeda, kuigi isegi väravavaht ytles et pall olevat sees ära käinud

Kommentaar

No peab tõdema jah, et mulle endale tundus ka, et see oli sees, aga pead pakule selle nimelnõus ei ole panema. Noh Pärnu meestel oli põhiveaks oli, et palli ei suudetud omaks võtta. Võib-olla ei suutnud seda ainult 1-2 meest, aga lihtsalt jättis sellise mulje.

Kommentaar

pane ikka pakule teie väravavaht ytles pärast mängu et see oli kuskil palli jagu sees
                          hmm, vb tõesti siis 1-2 meest, aga nooh eks seda ikka juhtub
                          kohtuniku kohta pole vast mõtet yldse rääkida

Kommentaar

tänud et mu väravaid ilusaks peate...pean ka tunnistama et ilma meeskonna abita poleks ma seda suutnud...esimene poolaeg oli ilus...tundub et teisel poolajal tegi väsimus oma töö...publikut oli ka...meeldiv nägemus...aitäh kõigile ja pühap pärnus on võimalus näidata taas et me pole papist poisid!

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                              Pärnu oli ikka selgelt üle aga Toitsi 2 kolli oli ikka supper,eriti esimene.
                              LGP KAITS VAATA PALUN OMA EELMIST KOMMI JA JUHENDA KEDAGI TEIST.
                              SELLISE VANUSE JA KASUTUSES OLNUD MÄNGIJATE KOHTA SUPERMÄNG.
                              LIHTSALT HOOAJA LÕPU VIGASTUSED,VANUS JA MOTIVATSIOONIPUUDUS TEEVAD OMA TÖÖ.
                              IKKAGI OLIME SEE AASTA LIIGADES PARIMAL KOHAL VILJANDI KLUBIDEST,ANNAB TEISTEL JÄRGI TEHA.

Kommentaar

Algselt postitas karliito Vaata postitust
                                hmm, sellega nõustun et ilusamad väravad, aga kas parem tehnika vot seda ma ei taha uskuda :P
                                samas 1. rynnaku väravat kohtunik otsustas ju mitte lugeda, kuigi isegi väravavaht ytles et pall olevat sees ära käinud
                                TÄNUD PÄRNULE HEA MÄNGU EEST JA SUHTUMISE EEST HEASSE JALGPALLI KUS EMOTSIOONID JÄETI PLATSILE JA PEALE MÄNGU RÄÄGITI JALGPALLIST.
                                TAGANTJÄRGI TARKUS:
                                1."VIST" OLIGI PALL ÕHUS PALLI JAGU ÜLE VÄRAVAJOONE,OLENEB KUS NURGA ALT VAADATA,KOHTUNUKKU POLE MÕTET SÜÜDISTADA
                                2."VÕIBOLLA "OLI PÄRNU VÄRAVAVAHIL VÄLJAPOOL KASTI KÄSI
                                3."ÄKKI"OLI KODUGAASI MÄNGIJAL KASTIS MAAPÕRKEGA KÄSI-?
                                4."ÄKKI " OLI PÄRNU MÄNGIJAL KAITSES KINNINE KÄSI
                                5."VÕIBOLLA"TÕMBAS VÄRAVAVAHT KASTIS PÄRNU RÜNDAJA MAHA.
                                6.KINDLASTI OLI KODUGAASI MÄNGIJAL MÜÜRIS NÄOKAITSEKS KÄSI,MIDA ÜLDISE REEGLINA KÄEKS EI LOETA.

KOKKUVÕTTES OLI PÄRNU MOTIVEERITUM ,VÕRDSETE MÄNGUS OLI ROHKEM ÕNNE (OMAVÄRAV)JA NOORUST NING SEIS 2:4 (2:0)OLI ÕIGLANE TULEMUS.
                                PÜÜAME PÄRNUS LÜÜA 3 VÄRAVAT!

Kommentaar

Working...
                                X