Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lootos - SK 10 sõpruslik 1:1 viik. Mäng oli ilus ja tehniline ilma möla ja traumadeta, võimalusi jätkus mõlemale poole, täna olid väravavahid tegijad.
    Edu SK10-le
    Kolmas koht liikus eest ära, kuid hooaeg pole veel läbi!!!
    Edu ja õnnitlused Türile, kes kaks aastat järjest nii IV ja III kinnid pannud. Edu II liigas.
    Uued mängud juba tuleval nädalal, edu kõigile!

Kommentaar

Algselt postitas Denka1 Vaata postitust
      Lootos - SK 10 sõpruslik 1:1 viik. Mäng oli ilus ja tehniline ilma möla ja traumadeta, võimalusi jätkus mõlemale poole, täna olid väravavahid tegijad.
      Edu SK10-le
      Kolmas koht liikus eest ära, kuid hooaeg pole veel läbi!!!
      Edu ja õnnitlused Türile, kes kaks aastat järjest nii IV ja III kinnid pannud. Edu II liigas.
      Uued mängud juba tuleval nädalal, edu kõigile!

Tänud Lootosele ilusa mängu eest.

Kommentaar

karksi liverpool 2:8, täielik jama, kõrvalt on raske vaadata, kuidas kõik osatakse lihtsalt prse keerata!
        COME ON YOU REDS !

Kommentaar

Kaks vooru veel mängida,kõik on veel võimalik

Hetke JK Karksi väravalööjad: 8-Mauno Tammsalu,5-Janis Sarv,4-Gert Seegel,3-Martin Link,1-Tanel Parri,1-Margus Terras,1-Henari Reinbach,1-Maarek Vihman.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kikerikii Vaata postitust
            Tähe - Järva Jaani 11:1. Jaanid olid 10kesi ja kaitses oli neil tõsiseid probleeme niiet seis räägib iseenda eest.
            Probleeme oli veel lisaks väravavahi, keskvälja ja ründega. Mäng mille tahaks kiirelt unustada.
            Mängule andis vürtsi härra kohtunik. Enne mängu olevat ta Tähe kohta mingi infi saanud ja siis kontrollis kõik üksipulgi läbi kaartide järgi. Siis seletas seal, et kõigil peab olema kaart kaasas, kuid ühel noorel oli noormängija kaardi koopia. Lõpuks sai ise ka aru, et see ikka sobib ka.
            Mängu eel visatakse kulli ja kirja. Nii ka seekord, aga ilmselt oli tegemist sellise nõuka aja austajaga, sest mündiks mida visati oli n.liidu vapi ja lenini peaga münt. Ei osanud kohe midagi kosta.
            Nii aga siit üks suure ringi küsimus, millele vastust ma kohtunikult ei saanud.
            Olukord- tähe mees lööb vasakult kasti servast peale, väravavaht saab näpud vahele, kuid pall läheb ikka vaikselt värava poole. Pall on sisuliselt juba väravas, aga siis jõuab jaole ka vastaste ründaja kes värava joonel jookseb VV-le kehasse, kuid palli ei puudu. see läheb ikka omasoodu väravasse. Meie mõistes peaks see olema viga, kuid kohtunik ütles, et pall ju oli juba väravas, et mida ta siis tegema peab. Aga siis tekkis küsimus, et kui ma löön ka näiteks värava ja pall on kindlalt väravasse minemas, et siis võin lähedalasuva vastasega teha mida tahan? Võib-olla tehaksegi nii, aga selgust tahaks ikkagi.

Aga Jõgevale tänud mängu eest, viisakas mäng. Ja esimest korda nende aastate jooksul saime peale jõe ka mujal pesta

ahjaa- õnnitlused Türile ka liigavõidu puhul
            Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

Lootos : SK10 1:1 (1:0)

Põlva Lootos on ikka tegija, väga hea ilma olid mängu ajaks ette keeranud.
              õhtupäike, parasjagu tuult ja sooja - seega ilm oli tegija.
              Väljak nagu ikka, kunstmuru kasvas läbi kummipuru ja oli sirge, seega sai
              mängida tehnilist ja kiiret jalgpalli.
              Kuna meeskonna keskmised vanused paistavad olevat suhteliselt sarnased, siis
              tunti mõnu heast mängust ning tõesti, ehk ka seetõttu ei mingit möla ega
              ülearust lõhkumist.
              Tulemuseks viik, millest 1:0 sündis Põlvale tänu heast läbijooksust ja
              täpsest löögist taha posti. 1:1 tekkis värava esisest saginast, kus toimus
              meeskondade vahel enam kui 5 kordne peapalli vahetus ning palli maha
              kukkudes toksati see väravasse.
              Seega tänud Põlvale ning ilmselt järgmisel aastal saab jälle pusida.
              SK10-l on pisut ka vedanud, et mitte ei peaks Türile vaid kaabli vahendusel
              õnnitlusi jagama, vaid saame seda teha ka vahetult, sest Türi saabub
              järgmisel korral meile külla, ehk siis on kohtunik ka olemas
              Ühtlasi on aga siinkohal hea võimalus anda teada, et 4. novembril on Tartus
              toimumas SK10 SügisCup, kus mängitakse väljas kunstmurul ning päris lahe
              oleks seal mõne senise vastasega kohtuda.
              Kui kellelgi tekib soov ja tahtmine sellest osavõtta, siis andke lahkesti
              teada e-mailile info@sk10.ee ja edastame turniiri reglemendi.

Kommentaar

Algselt postitas Straight Vaata postitust
                Probleeme oli veel lisaks väravavahi, keskvälja ja ründega. Mäng mille tahaks kiirelt unustada.
                Mängule andis vürtsi härra kohtunik. Enne mängu olevat ta Tähe kohta mingi infi saanud ja siis kontrollis kõik üksipulgi läbi kaartide järgi. Siis seletas seal, et kõigil peab olema kaart kaasas, kuid ühel noorel oli noormängija kaardi koopia. Lõpuks sai ise ka aru, et see ikka sobib ka.
                Mängu eel visatakse kulli ja kirja. Nii ka seekord, aga ilmselt oli tegemist sellise nõuka aja austajaga, sest mündiks mida visati oli n.liidu vapi ja lenini peaga münt. Ei osanud kohe midagi kosta.
                Nii aga siit üks suure ringi küsimus, millele vastust ma kohtunikult ei saanud.
                Olukord- tähe mees lööb vasakult kasti servast peale, väravavaht saab näpud vahele, kuid pall läheb ikka vaikselt värava poole. Pall on sisuliselt juba väravas, aga siis jõuab jaole ka vastaste ründaja kes värava joonel jookseb VV-le kehasse, kuid palli ei puudu. see läheb ikka omasoodu väravasse. Meie mõistes peaks see olema viga, kuid kohtunik ütles, et pall ju oli juba väravas, et mida ta siis tegema peab. Aga siis tekkis küsimus, et kui ma löön ka näiteks värava ja pall on kindlalt väravasse minemas, et siis võin lähedalasuva vastasega teha mida tahan? Võib-olla tehaksegi nii, aga selgust tahaks ikkagi.

Aga Jõgevale tänud mängu eest, viisakas mäng. Ja esimest korda nende aastate jooksul saime peale jõe ka mujal pesta

ahjaa- õnnitlused Türile ka liigavõidu puhul
                Sellises olukorras peab andma vea väravavahi vastu ja väravat mitte lugema! Seda tõlgendatakse kui vastasmängija takistamist ikkagi

Edu teile, ega kõik kohtunikud ei oskagi mängu lugeda!
                www.fcelva.ee

Kommentaar

Tähe ja Järvajaani mängus oli jahh olukord kus kohtunik ütles et talle oli spetsomm antud ülesanne Tähe mängijad nägupidi ja kaartide järgi ära kontrollida kusjuures kontrolliti ainult Tähe võistkonda ja lisaks kästi plats tipptopp korda teha mis iseenesest pole midagi imelikku lihtsalt esimest korda kui kõike nii täpselt kontrolliti. tekkis vägisi küsimus et kas põhjuseks oli eelmise nädala situatsioon kui meil jäi sk10ga mäng pidamata kohtuniku mitte ilmumise tõttu ja nii mõnigi kriitiline kiri jalkaliitu sellepärast saadeti. aga vilel endal polnud muidu väga hullu midagi, mõlemale poole tuli üks kaheldav värav.

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                    Sellises olukorras peab andma vea väravavahi vastu ja väravat mitte lugema! Seda tõlgendatakse kui vastasmängija takistamist ikkagi

Edu teile, ega kõik kohtunikud ei oskagi mängu lugeda!
                    Seda enam, et asi toimus nö väravavahi alas. Aga...kohtunikul on ALATI öigus

Kommentaar

Tuletame võiskondadele meelde,et JK Karksi korraldavale Suitsupõrsa turniirile on viimane tähtaeg tasuda osavõtumaksu 01.10.07.

Kuna Põlva FC Lootos loobus siis sai järgmisena turniirile FCF Järva Jaani.
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                        See on juba mängijate endi probleem.
                        Sina oledki jk karksi põhiprobleem mängijate motiveerimisel .

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                          JÄLLE EI SAANUD TÜRILE VASTU(ISEGI VARUMEESTEGAGI MITTE),TEIL ON SUPER VÄRAVAVAHT.
                          AU JA KUULSUS VÕITJATELE .
                          VÄRAVAVAHT teil on kah väga hea, mul selle mängu on temast paar head pilte, kui soovi on siis võin talle e-mailiga saata.

Kommentaar

Algselt postitas bebetu Vaata postitust
                            Sina oledki jk karksi põhiprobleem mängijate motiveerimisel .
                            Kas mina pean mängijad käekõrval trenni tooma või vmi.
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                              Kas mina pean mängijad käekõrval trenni tooma või vmi.
                              kas nüd käekõrval trenni viima aga 90 minutit võiks küll platsi kõrval olla ja juhendada oma tiimi mitte kuskil majataga suitsu imeda

Kommentaar

Algselt postitas GVX Vaata postitust
                                VÄRAVAVAHT teil on kah väga hea, mul selle mängu on temast paar head pilte, kui soovi on siis võin talle e-mailiga saata.
                                TÄNAN PAKKUMAST.PILDID VÕIB SAATA: VILJANDIJKKOTKAS@HOT.EE
                                TÄNAN ETTE

Kommentaar

Working...
                                X