lisaks siis veel seda, et kalevi väravavaht sai mitte põlve vaid sirge jalaga (korkidega) vastu pead ... ja sellise vea eest, ausalt öeldes, rakvere mängijat oleks võinud isegi eemaldada ...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Liiga Ida/Põhi 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas aleh Vaata postitustIsegi kui te v6date Tamme Auto(mida ma ei usu)see annab teile 3 koha,sest Ararat nii v6i naa v6ttab oma 6 punkti
Kommentaar
-
Nii palju kui mina väljaku kõrvalt nägin ja asjaosaline ise rääkis meile...siis teie väravavat ise hüppas talle vastupõlve kui ta üritas palli värava suunata...
Poleks teie vv ise nii hull vend, siis ma pakuks et poleks seda juhtunud...ma ei tea miks ta palli asemel põlve kinni hakkas...Ja igor oma meestele juba ei valeta ja miks peakski :/
PS. Igori põlv on kaa endaga ikka suht õhtal..ullem muna on seal..
Kommentaar
-
Algselt postitas veiks101 Vaata postitustNii palju kui mina väljaku kõrvalt nägin ja asjaosaline ise rääkis meile...siis teie väravavat ise hüppas talle vastupõlve kui ta üritas palli värava suunata...
Poleks teie vv ise nii hull vend, siis ma pakuks et poleks seda juhtunud...ma ei tea miks ta palli asemel põlve kinni hakkas...Ja igor oma meestele juba ei valeta ja miks peakski :/
PS. Igori põlv on kaa endaga ikka suht õhtal..ullem muna on seal..
Kommentaar
-
ei tea kus kohas see põlv seal oli ... peale 3sm haava on veel 2 kriimustust, nagu oleks seda korkidega jätnud ... samas väravavaht ise ei mäleta olukorda, paariks sekiks viskas pilt tasku, kuid teised mängijad ütlesid et seal mängis ründaja ikka sirge jalaga ja samas väravavaht juba ulatus selle pallini ...
oleks ründajal kasvõi natuke mõistust, siis ei läheks ta selle palli järgi ... väravavaht tegi kõik õigesti, peabki iga palli jägi hüppama, mitte aga seisma ja ootama kuni pall temani ise jõuab ...
ja siis veel see et rakvere ründaja sai kaks korda mängu ajal vastu põlve, nii et tema põlv ei pea olema just sellest olukorrast paistes (või misiganes sellega on)
Kommentaar
-
Kokkuvõtteks Teie vaidlusele: Väravavaht tegi õigesti kui läks palli peale, ründaja (poolik) tegi õigesti kui läks pallipeale, vahel juhtub õnnetusi lihtsalt, kindlasti ei olnud seal tegemist kellegi tahtliku vigastamisega vaid mängusituatsiooniga. Hea ründaja ja hea vv ei loobu pallist vabatahtlikult, lihtsalt 2 kõva said kokku, oleks ju veider kui kumbki palli ei tahaks. Mõlematele kiiret paranemist ja loodan, et mõlemad osapooled saavad peagi platsile naasta.
Kommentaar
-
Lääs/Lõuna tsoonis pole võitja selgunudki. =) Samuti ka 2. koht. 2. ja 3. koht mängivad omavahel viimases voorus. Kui Tammeka võidab Sõrvet, siis teised, hoolimata sellest, et tõusta nad ei saaks, üleminekumängu peaksid ikka vist mängima.
Pealegi ejl kodukal peaks ilusti üleval olema, millal üleminekud.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMillal toimub vjk rakvere II liiga 2. koha mäng sõrvega?
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustRakverel vedas, et Akimov neile tuli, muidu oleksid nad keskel või kuskil lõpus olnud - tabelis.
Rakverel on yldse vedanud, et neil on nii head m2ngijad nagu neil on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar