Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Liiga Ida/Põhi 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas johnny_di Vaata postitust
    Kui Tamme Auto järgmisel mängul võidab Transi, pääseb esiligasse. Huvitav, kas nad suudavad esiliga nõuetele vastata???
    Sa m6tled meeskond suudab v6i stadikas?

Kommentaar

Ma usun, et peetakse silmas ikkagi meeskonna süsteemi, duubleid jne. Ma ei kahtle, et Kiviõli ja veel mõned meeskonnad esiliigas mängida ei võiks, sest tasemevahe nii hull ei ole... Lihtsalt esiliigas peaks ikkagi natukene trenni tegema rohkem, et mängu nautida, ... võita on seal kindlasti võimalik, aga läbi higi ja vaeva... kuni teise liigani on ikka lust ja lillepidu... mäng nautimiseks ja sobib amatööridele. Lihtsalt minu arvamus.

Kommentaar

Ta mõtles klubi noortetööd jne, et esiliigasse minna, peab olema klubi suts profesonaalne, aga Tamme Autol olevat mingid noortesatsid olemas, nii et küll neid lastakse.

Kommentaar

Algselt postitas nurmalna Vaata postitust
          Ta mõtles klubi noortetööd jne, et esiliigasse minna, peab olema klubi suts profesonaalne
          Täpselt sellest ma mõtlesingi, pluss raha ja staadion, minu teada esiliiga klubi eelarve peab olema palju rohkem kui madalamate liigade meeskondadel. Muidu Tamme Auto on suur sponsor, aga tahaks teada mida Toomas Tamm ise arvab?

Kommentaar

Algselt postitas aleh Vaata postitust
            Sa m6tled meeskond suudab v6i stadikas?
            Aleh, meeskona jõududes ma ei kahtle üldse, Kiviõlis on ju väga tugev meeskond ja suurte kogemustega mängijad.

Kommentaar

Algselt postitas johnny_di Vaata postitust
              Aleh, meeskona jõududes ma ei kahtle üldse, Kiviõlis on ju väga tugev meeskond ja suurte kogemustega mängijad.
              Meeskond on tugev ,ja loodan et jargmiseks aastaks korjame kokku veel tugevama meeskonda, stadion ja teised asjad olemas ,tahtmist on ,loodan et midagi tuleb valja.Aga 4 vooru on veel ees, nii et ....

Kommentaar

Rakvere - Kalju 5-1

Kommentaar

Jeje, loodetavasti enam Narva Trans duubel enam Rakverelasi ei häiri, sest mängitakse täna Kiviõli Tamme Autoga. Ainuke küsimärk on Ararat, kellel homme mäng Kuusaluga. Keegi oskab öelda, palju neid mänge veel tulemas on?
                  Turniiritabel 28. septembri seisuga:
                  1. Kiviõli Tamme Auto 22 17 2 3 62 : 15 53
                  2. VJK Rakvere 23 13 4 6 60 : 33 43
                  3. Narva JK Trans II 22 13 3 6 48 : 31 42
                  4. FC Ararat 21 12 4 5 39 : 29 40

Kommentaar

28.09. kell 19.00 Tallinna JK Piraaja - Tallinna JK Dünamo 1:1
                    väravad: 36. R. Leimann - 52. Bozko
                    hoiatused: 47. K. Berg, 90. Klaus - 10. Kirsipuu

Pea terve mängu vältel oli ülekaal külaliste poolel, Dünn valdas rohkem palli ja lükkas rohkem söötu, ent suht hambutu tegutsemine rünnakul võimaldas siit mängust vaid ühe punkti võtta.
                    Piraajade kontrad olid seevastu väga teravad ja üks neist vormistati ka väravaks. Ülejäänud olukordades jõudsid Dünamo kaitsjad siiski jaole ning mõned korrad päästis meeskonna üllatavalt kindlalt tegutsenud Lissenkov, noppides palli talle vastu tormanud ründaja jalgadest.
                    Peale avaväravat oli kaladel võimalus kümmekond minutit rahulikumalt palli hoida ja rünnakuid ehitada, aga sinivalgete mõningast peataolekut neil siiski ära kasutada ei õnnestunud.
                    Pärast vaheaega asus Dünamo aktiivsemalt väravat üritama ja 7 minuti möödudes Bozhko viigistas, tõstes paremalt kasti nurgast palli üle puurivahi käte tagumisse nurka.
                    Väravavõimalusi oli dünamolastel, erinevalt avapoolajast veelgi. Korra hiilgas kornerijärgses olukorras tõrjega Piraaja väravavaht, päästes oma meeskonna peale Andrejevi tugevat pealööki, siis lõi üks Zhidkovidest peale nurgalööki kuuelt meetrilt napilt mööda, korra tabas Bozhko veel umbes kasti joonelt põiklatti. Lisaks hulganisti läbimurdeid äärtelt ja läbisööte keskelt, ent kõik see jäi väravaks viimistlemata. Ka kalade vasturünnakud ei kandnud rohkem vilja ja viigiliselt mäng lõppeski.
                    Põhimõtteliselt õiglane tulemus, kuigi piraajadele näis viik pisut rohkem rahuolu pakkuvat.
                    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Keegi teab, kuidas Araratil täna läks?
                      Fakk, jalkaliidu lehekülg ka ei võiks juba rääkida tänastest voorudest. Ootan põnevusega.

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
                        Fakk, jalkaliidu lehekülg ka ei võiks juba rääkida tänastest voorudest. Ootan põnevusega.
                        Mis juttu sa räägid, kõik tulemused tulevad koheselt ülesse.

Kommentaar

Kle mine nüüd tuttu ja ja hommikul vaata multad ära küll siis tulevad ka tulemused

Kommentaar

nojah ma sitt elasin pühapäevases päevas.
                            07:30 Kass Oggy ja kurjad prussakad
                            07:50 Joonissari Gnufid
                            08:15 Joonissari Tommy ja Jerry põngerjad

Kommentaar

nojah ma sitt elasin pühapäevases päevas.
                              07:30 Kass Oggy ja kurjad prussakad
                              07:50 Joonissari Gnufid
                              08:15 Joonissari Tommy ja Jerry põngerjad
                              Ma ise liitun alles Tommy ja Jerry'st ,kas tõesti midagi hiljem ei tule? krt paremad palad võib nii maha magada.
                              Kui saad võta Oggy kettale ja saada hiljem mulle ka, saan enne Kalju - TVMK II mäng õigele lainele.

PS! ole mees ja osta mulle 3 liitrit laevärvi ka ära ja too viieks hiiule,muidu muutun kodus üsna ebapobulaarseks.

Tänud ette

Kommentaar

selline küsimus et mitu meest on veel dünamosse jäänud kes mängisid ka meistriliiigas??
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X