Algselt postitas johnny_di
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Liiga Ida/Põhi 2007
Collapse
X
-
Ma usun, et peetakse silmas ikkagi meeskonna süsteemi, duubleid jne. Ma ei kahtle, et Kiviõli ja veel mõned meeskonnad esiliigas mängida ei võiks, sest tasemevahe nii hull ei ole... Lihtsalt esiliigas peaks ikkagi natukene trenni tegema rohkem, et mängu nautida, ... võita on seal kindlasti võimalik, aga läbi higi ja vaeva... kuni teise liigani on ikka lust ja lillepidu... mäng nautimiseks ja sobib amatööridele. Lihtsalt minu arvamus.
Kommentaar
-
Algselt postitas nurmalna Vaata postitustTa mõtles klubi noortetööd jne, et esiliigasse minna, peab olema klubi suts profesonaalne
Kommentaar
-
Algselt postitas aleh Vaata postitustSa m6tled meeskond suudab v6i stadikas?
Kommentaar
-
Algselt postitas johnny_di Vaata postitustAleh, meeskona jõududes ma ei kahtle üldse, Kiviõlis on ju väga tugev meeskond ja suurte kogemustega mängijad.
Kommentaar
-
Jeje, loodetavasti enam Narva Trans duubel enam Rakverelasi ei häiri, sest mängitakse täna Kiviõli Tamme Autoga. Ainuke küsimärk on Ararat, kellel homme mäng Kuusaluga. Keegi oskab öelda, palju neid mänge veel tulemas on?
Turniiritabel 28. septembri seisuga:
1. Kiviõli Tamme Auto 22 17 2 3 62 : 15 53
2. VJK Rakvere 23 13 4 6 60 : 33 43
3. Narva JK Trans II 22 13 3 6 48 : 31 42
4. FC Ararat 21 12 4 5 39 : 29 40
Kommentaar
-
28.09. kell 19.00 Tallinna JK Piraaja - Tallinna JK Dünamo 1:1
väravad: 36. R. Leimann - 52. Bozko
hoiatused: 47. K. Berg, 90. Klaus - 10. Kirsipuu
Pea terve mängu vältel oli ülekaal külaliste poolel, Dünn valdas rohkem palli ja lükkas rohkem söötu, ent suht hambutu tegutsemine rünnakul võimaldas siit mängust vaid ühe punkti võtta.
Piraajade kontrad olid seevastu väga teravad ja üks neist vormistati ka väravaks. Ülejäänud olukordades jõudsid Dünamo kaitsjad siiski jaole ning mõned korrad päästis meeskonna üllatavalt kindlalt tegutsenud Lissenkov, noppides palli talle vastu tormanud ründaja jalgadest.
Peale avaväravat oli kaladel võimalus kümmekond minutit rahulikumalt palli hoida ja rünnakuid ehitada, aga sinivalgete mõningast peataolekut neil siiski ära kasutada ei õnnestunud.
Pärast vaheaega asus Dünamo aktiivsemalt väravat üritama ja 7 minuti möödudes Bozhko viigistas, tõstes paremalt kasti nurgast palli üle puurivahi käte tagumisse nurka.
Väravavõimalusi oli dünamolastel, erinevalt avapoolajast veelgi. Korra hiilgas kornerijärgses olukorras tõrjega Piraaja väravavaht, päästes oma meeskonna peale Andrejevi tugevat pealööki, siis lõi üks Zhidkovidest peale nurgalööki kuuelt meetrilt napilt mööda, korra tabas Bozhko veel umbes kasti joonelt põiklatti. Lisaks hulganisti läbimurdeid äärtelt ja läbisööte keskelt, ent kõik see jäi väravaks viimistlemata. Ka kalade vasturünnakud ei kandnud rohkem vilja ja viigiliselt mäng lõppeski.
Põhimõtteliselt õiglane tulemus, kuigi piraajadele näis viik pisut rohkem rahuolu pakkuvat.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustKeegi teab, kuidas Araratil täna läks?
Fakk, jalkaliidu lehekülg ka ei võiks juba rääkida tänastest voorudest. Ootan põnevusega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustKeegi teab, kuidas Araratil täna läks?
Fakk, jalkaliidu lehekülg ka ei võiks juba rääkida tänastest voorudest. Ootan põnevusega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustnojah ma sitt elasin pühapäevases päevas.
07:30 Kass Oggy ja kurjad prussakad
07:50 Joonissari Gnufid
08:15 Joonissari Tommy ja Jerry põngerjad
Kui saad võta Oggy kettale ja saada hiljem mulle ka, saan enne Kalju - TVMK II mäng õigele lainele.
PS! ole mees ja osta mulle 3 liitrit laevärvi ka ära ja too viieks hiiule,muidu muutun kodus üsna ebapobulaarseks.
Tänud ette
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar