Algselt postitas Ramm
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2007
Collapse
X
-
SK Mercury - FC Reaal 2:3 (1:2)
Reaali väravalööjad 2x Grossberg, Saul. Kommentaariks nii palju, et väga sitt mäng oli ausalt öeldes mõlemalt poolt, vähemalt minu arvates. Ma arvan, et kui ühel võistkonnal oleks mäng klappinud täna, siis oleks vahe märksa suurem olnud, aga seekord läks sedamoodi. Muidugi käis pall teisel poolajal ka meie värava postis ja ka latis. See lati olukord oli muidugi suhteliselt halenaljakas...
Tänud igatahes vastastele, sügisringis jälle
Kommentaar
-
Algselt postitas aaks Vaata postitustKehra JK Piraaja II - Tallinn United FC 2:1
Kohtunik oli minu arvates täna kõvasti üle Harju keskmise. Jooksis, nägi, vilistas. Eks mõnede otsustega polnud emb-kumb võistkond rahul kuid üle pika aja tipptopp mees.2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas mmclub Vaata postitustkõik võiksid ka öelda mis väljakutel need mängud toimuvad ja muidugi piletite hinnad . tahaks teada mis moodi siis kaas-liigalased mängivad
Kommentaar
-
Algselt postitas Raimo Vaata postitustpras, ramm pidas silmas seda
1. FC Soccernet 2 2 0 1 4 - 1 6 ---- soccerneti tabelist. et soccernetil on tabelisse kahe võidu kõrval üks kaotus märgitud
nüüd peaks korras olema
Kommentaar
-
Algselt postitas luuraja Vaata postitustSK Mercury - FC Reaal 2:3 (1:2)
Reaali väravalööjad 2x Grossberg, Saul. Kommentaariks nii palju, et väga sitt mäng oli ausalt öeldes mõlemalt poolt, vähemalt minu arvates. Ma arvan, et kui ühel võistkonnal oleks mäng klappinud täna, siis oleks vahe märksa suurem olnud, aga seekord läks sedamoodi. Muidugi käis pall teisel poolajal ka meie värava postis ja ka latis. See lati olukord oli muidugi suhteliselt halenaljakas...
Tänud igatahes vastastele, sügisringis jälle
Mercury lastud esimesed 2 väravat olid muidugi amatöörliiga klassika
Kommentaar
-
Algselt postitas mahagon Vaata postitustTagantjärele mõeldes usun, et suht otsustavaks kujunes poolte loos. Esimesel poolajal oli tuul oluliselt tugevam. Oleks Mercury saanud allatuult lükata oleks meie võitnud. Oleks... Esimese 30 min-ga ei saanud Mercury praktiliselt üle poole platsigi.
Mercury lastud esimesed 2 väravat olid muidugi amatöörliiga klassika
hr Mahagon kas Trummi mänguga võrreldes oli Teile palju muudatusi koosseisus? Või on Reaal see aasta tõesti fööniksina tuhast tõusmas.
Kommentaar
-
Algselt postitas kentt Vaata postitusthr Mahagon kas Trummi mänguga võrreldes oli Teile palju muudatusi koosseisus? Või on Reaal see aasta tõesti fööniksina tuhast tõusmas.
Nõustun Reaali vendade kommiga et ülisitt mäng mõlemalt poolt. Trummi mänguga nagu öö ja päev.
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustkaotus tuli,kuid ei saaks öelda,et me väga sitasti oleks mänginud.värava lõi meiepoolt Stüf penaltist. Kõikidele võistkondadele väikeseks infoks,et ärge te kehrast kerget mängu oodake. Sellise mätta otsast võib pall ükskõik kuhu lennata. Ja plats tundus ka väga väike. Lisaks seisavad teie vastas mõned idioodid, kelle arvates on jalgpall vastu sääri peksmine. Jutt ei käi küll kogu võistkonna kohta kuid tühjas olukorras,kus pall pole üldse lähedalgi,kossi peksta...no ma ei tea.....oleks pidanud äkki koos venelastega Pärnu mnt.-l poodide aknaid sisse peksma?
Kohtunik oli minu arvates täna kõvasti üle Harju keskmise. Jooksis, nägi, vilistas. Eks mõnede otsustega polnud emb-kumb võistkond rahul kuid üle pika aja tipptopp mees.
Üks värav õnnestus veel lüüa, ründaja sai üks-ühele minna ja lõi ilusti ära. Pärast seda oli juba rohkem seisu hoidmine.
Teistele võistkondadele infoks, et unitedes on mõned suurel lobasuud, kes kõva häälega kisavad iga väikese puute peale. Muidu tore vastane. Aitäh vastasele hea mängu eest.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas Edson Vaata postitustUnited läks I pa lõpp kaheldavast penaltist juhtima. Piraaja keskkaitsja lõi II pa alguses imelise värava, oma platsipoolelt ühe puutega vastaste väravasse, super. VV eksis vastutulekuga ja pall põrkas üle vv.
Üks värav õnnestus veel lüüa, ründaja sai üks-ühele minna ja lõi ilusti ära. Pärast seda oli juba rohkem seisu hoidmine.
Teistele võistkondadele infoks, et unitedes on mõned suurel lobasuud, kes kõva häälega kisavad iga väikese puute peale. Muidu tore vastane. Aitäh vastasele hea mängu eest.
alati ei võida parem .. pall on ümmargune - unitedil on enamus mehed uued ja kokkumäng vajab veel tugevat lihvi. Küll meil varsti ka hästi minema hakkab
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar