Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas MMclub Vaata postitust
    kus toimuvad tänased ülejäänud mängud? heameelega läheks vaatama.
    Trummil peaks 19.45 Hiiul olema.

Kommentaar

aga kõige rohkem tunnustust vajavad soccernetlased, kes juba enne päikese tõusmist saabuvad staadionile ja naudivad seal oma õiglast und, et jumala eest mängu mitte maha magada :d

Kommentaar

no õige ka. tean seda meest kes juba 8 55 oli väljaku ääres, aga asi oli seda väärt.

ise lähen nüüd kohe Trummi mängu vaatama

Kommentaar

Trummi võitis Kristiinet 2:1.

Kommentaar

Eurouniv FC - FC HansaNet.ee 1:0 (1:0)

EUFCi skoorija: R.Lind

Hoiatuskaarte seekord kummalgi meeskonnal polnud.

Eurouniv FC koosseis: M.Noorkõiv, A.Peep, I.Lipp, K.Laus, A.Averin, M.Evonen (K.Kaskpeit), R.Reitalu (E.Nõmm), J.Kaabel, I.Lobanov, R.Lind

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
              Trummi võitis Kristiinet 2:1.
              Jah,Hiiu st. ja poolaeg 0:0.Selline võrdsete mäng,kus kumbki riske võtta ei soovinud ja üritas seljataga puhta hoida.Teine poolaeg läks siiski ärevaks,oli kaarte,oli võimalusi,oli kohtuniku "teeneid"(isiklikult kolmas mäng Saveljeviga järjest).Kuid mängutempo jäi suht rahulikuks,see sobis.Minu subjektiivne arvamus,et 100% pennal jäeti Trummile andmata,mida tunnistas ka vanem härrasmees,paadunud Kristiine poolehoidja,kes ka punast kaarti meile nõudis aeg-ajalt.Tõsine hvänn.
              Kapten Trumm

Kommentaar

Minu meelest vilistas vanakoolimees Saveljev päris hästi. Kergemaid vigu ikka leidus, kuid vile oli aus. Korralik partii.

Kommentaar

Minu meelest vilistas vanakoolimees Saveljev päris hästi. Kergemaid vigu ikka leidus, kuid vile oli aus. Korralik partii.
                  No tule taevas appi! korralikust vilepartiist oli asi ikka väga kaugel.See Saveljev ei tohiks vilet üldse puutuda.Kohtunikuks olemine ei ole ainult õhu vilese puhumine!Trummi esimene värav oli 3-4 m. suluseisust löödud.Veel jättis Saveljev Trummile pennu vilistamatta ja eriti komöödia oli kui ta vilistas veaks palli peal koperdamise.Nii kehva kohtunikku naljalt ei mäletagi,ehk kuskil kümmekond aastat tagasi noorteklassides.
                  "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Las ma arvan, sa oled kibestunud Kristiine mängija?

Jackbot!

Kommentaar

Las ma arvan, sa oled kibestunud Kristiine mängija?

Jackbot!
                      Sa Silver ei saanud vist päris hästi aru!Ma ei aja antud mängu kohtuniku kaela,vaid arutlen,et nii sitt mees ei tohiks üldse vilistada.Kui kohtunik eksib siis üldiselt mõlemale poole(selge sulg ja pennu)aga need eksimused võivad hakata mõjutama mängu kulgu.Ja ega ei ole tore mängida nii rumala vilemehega.
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Ei olnud sellel vilel viga midagi. Oleks sa võitjate poolel, ei teeks sa praegu piiksugi. Kahjuks sa ei ole ning on arusaadav, miks sa osaliselt kaotust kohtuniku kaela ajada. Ma ise ajaks kah!

Mis puutub esimesse väravasse, siis minu meelest oli asi suluseisust küll kaugel. Jummala õige, et ära loeti. Paar väikest eksimust oli, aga võrreldes teiste kohtunikega, kes 4 põhja on vilistanud, siis Saveljevi vile oli viimases mängus küll ok.

Arvamusi on erinevaid. Pole mõtet hakata vaidlema. Sulle ei sobinud, mulle jällegi sobis.

Kommentaar

Sina ütled,et Saveljev on tasemel kohtunik-mina ütlen,et ta ei kõlbaks isegi Loksa linna keevitajate ja pottseppade mängu vilistama. Lepime kokku,et jääme eri arvamustele
                          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Ok, lepime!

PS! Ma ei öelnudki, et ta mingi tasemel kohtunik on. Lihtsalt viimane partii võrreldes tema eelmistega oli suhteliselt talutav.

Kommentaar

Ok, lepime!

PS! Ma ei öelnudki, et ta mingi tasemel kohtunik on. Lihtsalt viimane partii võrreldes tema eelmistega oli suhteliselt talutav.
                              Eks see nii ole, et kui võrdled, siis ikka millegagi.
                              Sellisel juhul ei jää muud üle, kui järeldada, et selle konkreetse vilemehe eelmised partiid on vist ikka eriti õudsed olnud.

Kommentaar

Mõtetu virisemine kohtuniku kallal - vile oli jumala ok. Mis puutub Trummi esimesse väravasse, siis jah,see oli suluseisust - ja mis siis - võimatu näha kohtunikul asja objektiivselt - ta peaks sel juhul jooksma viimase kaitsjaga ühel joonel. Jättis Trummile pendla andmata - savi - võta kõik kohtunikud kokku ja jällegi oleks olnud arvamusi 50/50. Eile võitis parim - ise olin Trummi poolt.

Kommentaar

Working...
                                X