Algselt postitas MMclub
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustTrummi võitis Kristiinet 2:1.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMinu meelest vilistas vanakoolimees Saveljev päris hästi. Kergemaid vigu ikka leidus, kuid vile oli aus. Korralik partii."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustLas ma arvan, sa oled kibestunud Kristiine mängija?
Jackbot!"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Ei olnud sellel vilel viga midagi. Oleks sa võitjate poolel, ei teeks sa praegu piiksugi. Kahjuks sa ei ole ning on arusaadav, miks sa osaliselt kaotust kohtuniku kaela ajada. Ma ise ajaks kah!
Mis puutub esimesse väravasse, siis minu meelest oli asi suluseisust küll kaugel. Jummala õige, et ära loeti. Paar väikest eksimust oli, aga võrreldes teiste kohtunikega, kes 4 põhja on vilistanud, siis Saveljevi vile oli viimases mängus küll ok.
Arvamusi on erinevaid. Pole mõtet hakata vaidlema. Sulle ei sobinud, mulle jällegi sobis.
Kommentaar
-
Sina ütled,et Saveljev on tasemel kohtunik-mina ütlen,et ta ei kõlbaks isegi Loksa linna keevitajate ja pottseppade mängu vilistama. Lepime kokku,et jääme eri arvamustele"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustOk, lepime!
PS! Ma ei öelnudki, et ta mingi tasemel kohtunik on. Lihtsalt viimane partii võrreldes tema eelmistega oli suhteliselt talutav.
Sellisel juhul ei jää muud üle, kui järeldada, et selle konkreetse vilemehe eelmised partiid on vist ikka eriti õudsed olnud.
Kommentaar
-
Mõtetu virisemine kohtuniku kallal - vile oli jumala ok. Mis puutub Trummi esimesse väravasse, siis jah,see oli suluseisust - ja mis siis - võimatu näha kohtunikul asja objektiivselt - ta peaks sel juhul jooksma viimase kaitsjaga ühel joonel. Jättis Trummile pendla andmata - savi - võta kõik kohtunikud kokku ja jällegi oleks olnud arvamusi 50/50. Eile võitis parim - ise olin Trummi poolt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar