Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
võiks ju kasutada aint üht teemat 4 liiga lääne div jaoks, äkki seda ja teise siis lukku panna
Ega Marek seda teist teemat ka keegi kasuta ja kui nii peaks juhtuma siis käitun vastavalt. Sina aga räägi, et kuidas on lood sel aastal teie koduväljakuga?
Muhumaa JK väravaarve avatud!
Mis siis, et kaotus 1990.a.sündinud Lohjan Pallo poistele 1:4...
Staarid on küll Muhumaas koos, aga kokkumäng veel konarlik-loodame, et iga mänguga läheb see paremaks!
Häid pühi ka Muhumaa JK-le!!!
Toetan ka teise teema lukku panemist, juhe jookseb kokku, kui neid nii palju on
Ega Marek seda teist teemat ka keegi kasuta ja kui nii peaks juhtuma siis käitun vastavalt. Sina aga räägi, et kuidas on lood sel aastal teie koduväljakuga?
edit: läks teine teema lukku
Ma võin ise vastata, see on sama, mis eelmine aasta, ega midagi platsi korrastamiseks Taebla vallas ei tehta. Hea, et see aasta saab veel seal mängida, ehk järgmine aasta juba kerkivad sinna majad...
Ma võin ise vastata, see on sama, mis eelmine aasta, ega midagi platsi korrastamiseks Taebla vallas ei tehta. Hea, et see aasta saab veel seal mängida, ehk järgmine aasta juba kerkivad sinna majad...
ongi noh, uut platsi küll planneritakse, aga see vist saab alles järmine sajand valmis kui üldse ja ainuke kus annab veel kuidagi mängitud tahetakse majad ehitada, aga jah väljak sama jube kui eelmine aasta vist:S
Egon, kle ma tahtsin küsida, palju siis teil pühapäeval kui meiega mängisite põhimehi puudu oli?! :-)Minu arust oli 1 hea vend puudu, see ,kes meil ka paar mängu eelmisel aastal mängis,keskkaitses! Või oli veel??!! Minu arust oli võrreldes eelmise aasta mõne nähtud mänguga ,ikka tunduvalt parem juba!! Jõudu teile!
Egon, kle ma tahtsin küsida, palju siis teil pühapäeval kui meiega mängisite põhimehi puudu oli?! :-)Minu arust oli 1 hea vend puudu, see ,kes meil ka paar mängu eelmisel aastal mängis,keskkaitses! Või oli veel??!! Minu arust oli võrreldes eelmise aasta mõne nähtud mänguga ,ikka tunduvalt parem juba!! Jõudu teile!
Puudu olid paremkaitsest Vähejaus, keskkaitsest Kaarel, Poolikust Enno Janno ( temast oli keskel väga suur puudus ) ja keskel oli puudu veel Andreas.
Aga paremaks läheme ikka aja jooksul
Kommentaar