Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Murul mängivad sel hooajal vist Märjamaa, Emmaste, Muhumaa(enamus mänge), Taebla, Lelle, FCF Rapla ja Järvakandi.

Parimad muruväljakud peaksid olema Muhul, Lellel ja Floral.

Kommentaar

Muhumaa mängib kuni Leisi väljaku valmimisena omad kohtumised Kuressaare kunstmuruväljakul.

Kommentaar

võiks ju kasutada aint üht teemat 4 liiga lääne div jaoks, äkki seda ja teise siis lukku panna

Kommentaar

Algselt postitas mt013 Vaata postitust
          võiks ju kasutada aint üht teemat 4 liiga lääne div jaoks, äkki seda ja teise siis lukku panna
          Ega Marek seda teist teemat ka keegi kasuta ja kui nii peaks juhtuma siis käitun vastavalt. Sina aga räägi, et kuidas on lood sel aastal teie koduväljakuga?

edit: läks teine teema lukku
          Last edited by PraS; 07.04.07, 19:01.

Kommentaar

Muhumaa JK väravaarve avatud!
            Mis siis, et kaotus 1990.a.sündinud Lohjan Pallo poistele 1:4...
            Staarid on küll Muhumaas koos, aga kokkumäng veel konarlik-loodame, et iga mänguga läheb see paremaks!
            Häid pühi ka Muhumaa JK-le!!!
            Toetan ka teise teema lukku panemist, juhe jookseb kokku, kui neid nii palju on

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
              Ega Marek seda teist teemat ka keegi kasuta ja kui nii peaks juhtuma siis käitun vastavalt. Sina aga räägi, et kuidas on lood sel aastal teie koduväljakuga?

edit: läks teine teema lukku
              Ma võin ise vastata, see on sama, mis eelmine aasta, ega midagi platsi korrastamiseks Taebla vallas ei tehta. Hea, et see aasta saab veel seal mängida, ehk järgmine aasta juba kerkivad sinna majad...

Kommentaar

Äkki paneksid kõikide võistkondade esindajad üles ka oma kontaktandmed et vajadusel oleks lihtsam omavahel suhelda

Emmaste JK Dagöplast - Egon Tintse 5162830 http://emsk.planet.ee/index.html
                egontintse@gmail.com
                Trummi JK nr. 85
                keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Saue JK II - Valdis Toomast 5050194 sauejk@hot.ee

Kommentaar

JK Järvakandi - Siim Rostin-53439113 või Harry Kartau-5125889 jktribling@hot.ee

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta Vaata postitust
                      Ma võin ise vastata, see on sama, mis eelmine aasta, ega midagi platsi korrastamiseks Taebla vallas ei tehta. Hea, et see aasta saab veel seal mängida, ehk järgmine aasta juba kerkivad sinna majad...
                      ongi noh, uut platsi küll planneritakse, aga see vist saab alles järmine sajand valmis kui üldse ja ainuke kus annab veel kuidagi mängitud tahetakse majad ehitada, aga jah väljak sama jube kui eelmine aasta vist:S

Kommentaar

Egon, kle ma tahtsin küsida, palju siis teil pühapäeval kui meiega mängisite põhimehi puudu oli?! :-)Minu arust oli 1 hea vend puudu, see ,kes meil ka paar mängu eelmisel aastal mängis,keskkaitses! Või oli veel??!! Minu arust oli võrreldes eelmise aasta mõne nähtud mänguga ,ikka tunduvalt parem juba!! Jõudu teile!
                        veteran:-)

Kommentaar

Muhumaa JK - Margus Kuusk 56696369 marguskuusk@hot.ee
                          Leisi JK
                          JK Saarepiiga

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                            Egon, kle ma tahtsin küsida, palju siis teil pühapäeval kui meiega mängisite põhimehi puudu oli?! :-)Minu arust oli 1 hea vend puudu, see ,kes meil ka paar mängu eelmisel aastal mängis,keskkaitses! Või oli veel??!! Minu arust oli võrreldes eelmise aasta mõne nähtud mänguga ,ikka tunduvalt parem juba!! Jõudu teile!
                            Puudu olid paremkaitsest Vähejaus, keskkaitsest Kaarel, Poolikust Enno Janno ( temast oli keskel väga suur puudus ) ja keskel oli puudu veel Andreas.
                            Aga paremaks läheme ikka aja jooksul
                            Trummi JK nr. 85
                            keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Muhumaa on saamas täiendust,
                              asi on veel muidugi mitteametlik
                              Lisatud failid

Kommentaar

Algselt postitas dobermann Vaata postitust
                                Muhumaa on saamas täiendust,
                                asi on veel muidugi mitteametlik
                                njah....spekulatsioonid juba käivad meedias enne ametlikku kinnitust. arstlik kontroll on tehtud või ainult allkiri lepingult puudu?

Kommentaar

Working...
                                X