Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Märjamaa palju õnne, loodetavasti saab ka Kompanii väga olulist täiendust noorte seast.

Kommentaar

Ats Sillastel on üks täht üle.

Kommentaar

Ummike sai kohe korda ka. Ikka juhtub. Ummike sulle teadmiseks, et sinu lemmik Flora ei suutnud 1993a. enamat 4-4 meie maameestest koostatud meeskonnaga ja seda ka tallinna kohtuniku abiga kes lasi mängu 7 minutit üle.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
          Ummike sai kohe korda ka. Ikka juhtub. Ummike sulle teadmiseks, et sinu lemmik Flora ei suutnud 1993a. enamat 4-4 meie maameestest koostatud meeskonnaga ja seda ka tallinna kohtuniku abiga kes lasi mängu 7 minutit üle.
          kuule, aga flora on ju sinu lemmik ka

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            kuule, aga flora on ju sinu lemmik ka
            Issand Urmas sa ei tohi seda ju välja rääkida. Muideks MSN on ka olemas. Legendid on nii öelnud. Sinu rõõmustuseks mainin siin ka, et saime Sadamalt karikas üheksakümnete lõpus 11-0. Praegune Levadai II treener Pushtov ei saand toona aga pennudega hakkama

Kommentaar

Sinu rõõmustuseks mainin siin ka, et saime Sadamalt karikas üheksakümnete lõpus 11-0. Praegune Levadai II treener Pushtov ei saand toona aga pennudega hakkama

Miks ma rõõmustama peaksin Sadama võidu üle? Oled puuga saanud või? Muide Märjamaa on alati mu lemmikute seas olnud, ikkagi nii isamaaline nimi, nagu kompanii.

Kommentaar

Issand Urmas sa ei tohi seda ju välja rääkida. Muideks MSN on ka olemas.
                mis mõttes ei tohi välja rääkida? ega keegi ei pea ju mind uskuma, EJL ju ikka kogu aeg valetab ja vassib, ega siis minagi parem ole. Ei tasu uskuda

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                  Miks ma rõõmustama peaksin Sadama võidu üle? Oled puuga saanud või? Muide Märjamaa on alati mu lemmikute seas olnud, ikkagi nii isamaaline nimi, nagu kompanii.
                  Ma olen nii meelitatud Tule siis staaride mängu 13. juuli vaatama.

Teistele meie tsoonide poistele siis, et kuidas olete esimese poolega rahul?
                  Teie ennustus sügiseks?

Kommentaar

Kas trolliga saab? Vaevalt küll, ma rohkem selline mittevaatav fänn. Aga peab vist lõpetama selle teema solkimise , muidu varsti keegi tuleb õiendama.

Kommentaar

Teistele meie tsoonide poistele siis, et kuidas olete esimese poolega rahul?
                      Teie ennustus sügiseks?
                      Meie oleme väga rahul. Kodus on väga hästi läinud, võrreldes eelmise hooajaga. Ainukesed kaotused on kirjas Toompeal ja Raplal just tänu meile. Saaks nüüd võõrsil ka mängu käima, oleks päris hästi.
                      Ainuke kaotus kodus oli just teile ja see oli ka niimoodi nibin-nabin ja mina ju ei mänginud ka

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                        Meie oleme väga rahul. Kodus on väga hästi läinud, võrreldes eelmise hooajaga. Ainukesed kaotused on kirjas Toompeal ja Raplal just tänu meile. Saaks nüüd võõrsil ka mängu käima, oleks päris hästi.
                        Ainuke kaotus kodus oli just teile ja see oli ka niimoodi nibin-nabin ja mina ju ei mänginud ka
                        Ei ütleks, et see oli nn nibin-nabin. Huvitavaks tegin mina selle kohtumise. Paratamatult muututakse kaitsvamaks kui üks koll ära löödud. Juhtisime ju tegelt suhteliselt turvaliselt, kuid siis otsustasin mina mängu põnevaks teha

Sügisringis mängime jälle ja eks näis kuidas siis läheb. Loodetavasti nopite veel mõnelt esiotsa satsilt punne Peale meie muidugi

Kommentaar

Ses suhtes, et nii palju, kui mina mäletan, oli meil lõpus võimalusi mäng viigistada. Ja päris mitu kohe. Aga võin eksida ka.

Kommentaar

Ses suhtes, et nii palju, kui mina mäletan, oli meil lõpus võimalusi mäng viigistada. Ja päris mitu kohe. Aga võin eksida ka.
                            Eksima sa
                            Midagi kindlat teil küll minu mäletamist mööda polnd. Samas teil ju parandamisruumi teises ringis

Samas märjamaal ka suurem väljak ja see vist peaks meile eelise andma.

Kommentaar

Samas märjamaal ka suurem väljak ja see vist peaks meile eelise andma.
                              Pigem meeldivad meile suured väljakud kui väikesed(Järvakandi ja Lelle)

Kommentaar

Pigem meeldivad meile suured väljakud kui väikesed(Järvakandi ja Lelle)
                                Tulemused räägivad ka enda eest.
                                Lellega võõrsil 0:5
                                Järvakandiga võõrsil 0:3

Kommentaar

Working...
                                X