Märjamaa palju õnne, loodetavasti saab ka Kompanii väga olulist täiendust noorte seast.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Liiga Lääs 2007
Collapse
X
-
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustUmmike sai kohe korda ka. Ikka juhtub. Ummike sulle teadmiseks, et sinu lemmik Flora ei suutnud 1993a. enamat 4-4 meie maameestest koostatud meeskonnaga ja seda ka tallinna kohtuniku abiga kes lasi mängu 7 minutit üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustkuule, aga flora on ju sinu lemmik ka
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSinu rõõmustuseks mainin siin ka, et saime Sadamalt karikas üheksakümnete lõpus 11-0. Praegune Levadai II treener Pushtov ei saand toona aga pennudega hakkama
Miks ma rõõmustama peaksin Sadama võidu üle? Oled puuga saanud või? Muide Märjamaa on alati mu lemmikute seas olnud, ikkagi nii isamaaline nimi, nagu kompanii.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustIssand Urmas sa ei tohi seda ju välja rääkida. Muideks MSN on ka olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMiks ma rõõmustama peaksin Sadama võidu üle? Oled puuga saanud või? Muide Märjamaa on alati mu lemmikute seas olnud, ikkagi nii isamaaline nimi, nagu kompanii.Tule siis staaride mängu 13. juuli vaatama.
Teistele meie tsoonide poistele siis, et kuidas olete esimese poolega rahul?
Teie ennustus sügiseks?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustTeistele meie tsoonide poistele siis, et kuidas olete esimese poolega rahul?
Teie ennustus sügiseks?
Ainuke kaotus kodus oli just teile ja see oli ka niimoodi nibin-nabin ja mina ju ei mänginud ka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustMeie oleme väga rahul. Kodus on väga hästi läinud, võrreldes eelmise hooajaga. Ainukesed kaotused on kirjas Toompeal ja Raplal just tänu meile. Saaks nüüd võõrsil ka mängu käima, oleks päris hästi.
Ainuke kaotus kodus oli just teile ja see oli ka niimoodi nibin-nabin ja mina ju ei mänginud ka
Sügisringis mängime jälle ja eks näis kuidas siis läheb. Loodetavasti nopite veel mõnelt esiotsa satsilt punnePeale meie muidugi
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustSes suhtes, et nii palju, kui mina mäletan, oli meil lõpus võimalusi mäng viigistada. Ja päris mitu kohe. Aga võin eksida ka.
Midagi kindlat teil küll minu mäletamist mööda polnd. Samas teil ju parandamisruumi teises ringis
Samas märjamaal ka suurem väljak ja see vist peaks meile eelise andma.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSamas märjamaal ka suurem väljak ja see vist peaks meile eelise andma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustPigem meeldivad meile suured väljakud kui väikesed(Järvakandi ja Lelle)
Lellega võõrsil 0:5
Järvakandiga võõrsil 0:3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar