Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kui õige teeks uue teema a`la "kakleme ka väljaspool muru ja verbaalselt?"
    jätke enda ebaoluline üksteise kallal kitkumine kuskile mujale, palun

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
      Ahjaa hiidlased soovitan soojalt teil kruusakad kaasa võtta meiega mängule, kuna palju kuuma on olnud ning see mitte meie platsile head pole teind.
      Tänan vihje eest Ja oodake lahingut
      Trummi JK nr. 85
      keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

hmm noonäed Pras on ka teisi mehi kes sind mitte sümpaatseks kujuks peavad..ja sa keerutad ja leierdad oma ühtede ja samade asjade kallal nagu ma eitea mis asi..palju õnne kui sul on probleeme mujal ja sa pead neid siin välja elama..parem jäta see Muhumaa JK halvustamine ja endast palju arvamine ning asi korras ja kõik sõbrad
        Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

mida te seletate mõtetu teema yle...pras sina ka kindlasti mõtled et te olete vales liigas et aste kõrgemal olex teie koht aga sa lissalt ei ytle seda foorumis välja aga me ytsime...suur probleem on see nyyd, et me ytsime et muhumaa ei peax 4ndas olema vaid peax 3ndas...mis vahet sel on, ega keegi sulle ju midad halvasti ei öelnud ja kedagi teist sõimand...lihtsalt jäta see muhumaa rahule nyyt...aga igal juhul on hea ja huvitav liiga...põnevus loodetavasti kestab viimase vooruni ja natuke imelik et flora rapla on kaugele langenud aga edu KÕIGILE! ja pras kui sa kõikke nii sydamesse võtad mis netis kirjutataxe siis on mul sinust kyll kahju
          REAL MADRID!

Kommentaar

Mida Lelle mehed muidu tänasest Valgaga mängust arvavad? Tulemuse poolest (1-3) ei ole hullu midagi, aga kuidas mängupilt oli?

PS. Kruusakaid on mul kaks paari, aga kahjuks nädalavahetusel Märjamaale ei jõua.
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kahjuks ei oska sa Marko ka ridade vahelt lugeda. Kui soovid õppida siis palun tule vestleme mõne flora mängu ajal. Sa ju tead kes ma olen. Lõpp.

Ma ei leia, et Märjamaa vales liigas mängib. Eelmine aasta platseerusime just vast viiendana ning järelikult pole me väärt rohkemat kui IV liiga. Sel aastal on lihtsalt õnnestunud nn võrdsete hetilused kõik enda kasuks pöörata. Kui oleme hooaja lõppedes sellisel kohal, et tõuseme kolmandasse liigasse siis ju me oleme selle ära teeninud. Ballackile - kade ma muhu peale pole. esiteks nad peavad jõle palju sõitma ja teiseks olen nii teises kui kolmandas eelnevalt ka pallinud.

Kui Lelle karikamängust rääkida siis kahju, et ei tehtud ajalugu. Isa ja Poeg vist pole erinevas meeskonnas platsil käinud nii kõrgel tasemel?

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                Mida Lelle mehed muidu tänasest Valgaga mängust arvavad? Tulemuse poolest (1-3) ei ole hullu midagi, aga kuidas mängupilt oli?
                (
                Pilt oli vahepeal taskus,aga mängul polnud häda kedagist! Napilt jäi puudu,et oleks teisegi värava sepistanud. Eks ikka enamuse mängust sai ilma pallita ringi tõmmatud!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                  Kahjuks ei oska sa Marko ka ridade vahelt lugeda. Kui soovid õppida siis palun tule vestleme mõne flora mängu ajal. Sa ju tead kes ma olen. Lõpp.

Ma ei leia, et Märjamaa vales liigas mängib. Eelmine aasta platseerusime just vast viiendana ning järelikult pole me väärt rohkemat kui IV liiga. Sel aastal on lihtsalt õnnestunud nn võrdsete hetilused kõik enda kasuks pöörata. Kui oleme hooaja lõppedes sellisel kohal, et tõuseme kolmandasse liigasse siis ju me oleme selle ära teeninud. Ballackile - kade ma muhu peale pole. esiteks nad peavad jõle palju sõitma ja teiseks olen nii teises kui kolmandas eelnevalt ka pallinud.

Kui Lelle karikamängust rääkida siis kahju, et ei tehtud ajalugu. Isa ja Poeg vist pole erinevas meeskonnas platsil käinud nii kõrgel tasemel?
                  Käisid ju,aga lihtsalt erinevatel poolaegadel!!!

Kommentaar

Algselt postitas mooses Vaata postitust
                    Käisid ju,aga lihtsalt erinevatel poolaegadel!!!
                    vabandust sõnastuse pärast. mõtlesin pigem seda, et nn olid samaaegselt väljakul siblimas.

Kommentaar

Kahjuks ei oska sa Marko ka ridade vahelt lugeda. - hmmm....mida ma välja peaks lugema kui sa lihtsalt mölised ja solvad nagu see kus sa rääkisid midagi et kui jumal mõistust jagas olin mina röökimisetunnis jne?

Kui soovid õppida siis palun tule vestleme mõne flora mängu ajal. - flora mängu ajal mina ei vestle ja sult ei ole mul mitte halligi õppida peale terava tõmbamise ja solvamise. kuna flora mäng algab sital ajal siis ei saa ka mängule minna aga 22 august andorra mäng olen kohal. aga ei tea mis kell ja kus olen kuna ei tea mis kellani töölt ja kellega enne kokku saan ja mõne õlle teen ja mis peale mängu jnejne. 21 august saan täpsemalt öelda mis toimub.

Sa ju tead kes ma olen. - tean jah kes sa oled, veel täpsemalt tean lausa: mingi suvaline ennast diktaatoriks pidav ajakirjanikuhakatis kes aina möliseb ja tõmbab teravat üles.
                      [/QUOTE]

Kommentaar

Märt,lõpeta See jama ära.See,et Sa enda hinge Siin Situd on Su oma aSi,aga jäta vähemalt me oma võiStkond SelleSt jamaSt välja,paha on SelliSt jama lugeda.Ma olen aru Saanud,et foorum on mängude arutlemiSekS loodud,mitte iSiklike purunenud Suhete klaarimiSe koht.Me võiStkonnal hakkab varSti Sinu päraSt häbi juba.See,kui mänguS tuleb vahel ütlemiSt on lihtSalt paratamatuS,kuna alati ei Suudeta emotSioone vaoS hoida,aga Siia jõudeS peakS ikka juba maha rahunenud olema,pallimäng jäägu palliplatSile ja Siia jäägu rahulik arutelu,mitte pläma.Igaljuhul Soovin kõigile võiStkondadele võitluSlikku hooaja jätku!!!

Kommentaar

Kes siin moded vms on? Nagu vanad te olete mehed??
                          ma saan aru kui 15-18a sedasi jäunavad aga kaua te üksteisele kohta kätte näitate juba? küsige telefoni numbrid ja helistage üksteisele, miks peab terve soccerneti foorumi külastajaskond nägema teie lapsikust ja lauslollust??

Jumalaga puberteet?

Kommentaar

sipS teilegi head hooajajätku

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
                            Kes siin moded vms on?
                            pras on
                            Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
                            Jumalaga puberteet?

Kommentaar

Kulge mehed räägine 3 asiast jalgpall,naps ja naised igasugune kriitika ja kommentar,arvamused on tere tulnud aga AITAB MÖLAST.

Kommentaar

Algselt postitas ravelli Vaata postitust
                                Kulge mehed räägine 3 asiast jalgpall,naps ja naised igasugune kriitika ja kommentar,arvamused on tere tulnud aga AITAB MÖLAST.
                                DD super

Kommentaar

Working...
                                X