Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ja mitte ainuklt võit miko vaid liiga võit, suured tänud Toompeale et suudeti lellet viimases voorus võõrsil võita loodame et flora poisid jälle halama ei tle et kohtunik tegi mängu ära...sest 5:1 seisu ei saa kohtunik teha...aga tänud florakatele mängu eest
    REAL MADRID!

Kommentaar

Algselt postitas poisike Vaata postitust
      ja mitte ainuklt võit miko vaid liiga võit, suured tänud Toompeale et suudeti lellet viimases voorus võõrsil võita loodame et flora poisid jälle halama ei tle et kohtunik tegi mängu ära...sest 5:1 seisu ei saa kohtunik teha...aga tänud florakatele mängu eest
      mis seis Toompea-Lelle jäi?

Kommentaar

2:0 Toompeale

Kommentaar

jalgpallihaigla-emmaste 3-0
          b-day

Kommentaar

Lõplik turniiritabel ka: http://jalgpall.struktuur.ee/2526
            Kui keegi vea leiab, andeke aga teada

Kommentaar

Algselt postitas poisike Vaata postitust

Kuid kohtunik suudab 2-0 teha.

Jällegi kord suutsime omale kohtuniku nimega Viickberg enda mängule meelitada ja kino sai meeldivalt.

Tõesti sellist klouni ma pole ammu näind. Viimati nägin teda eelmise hooaja mängus Kohila - Märjamaa. Eks kohila poisid mäletavad kuidas punase saanud Valdre mängu tagasi kutsuti. Kohtunik väitis, et hoopis Pint sai eelneva kollase . ja siis see värava tagasi võtmine eelmisel aastal.

Nii sel aastal ta siis otsustas jälle kino teha. Esmalt väga kohtlased viled ja uslud esimesel poolajal.

Teine poolaeg alles läks mänguks. Esmalt mängib meie ründaja äärel Järvakandi mängija kenasti üle ning söödab otsajoonelt värava ette palli, kus see ka värava lüüakse. Kohtunik muidugi väidab, et suluseis . Ja siis meie poolik asub vaidlusesse ning kollane. Siis hetk hiljem meie kollase saaja üritab taklamisega palli võita, kuid kahjuks ivlistab kohtunik vea(meie mängija ei jõua pallini ega ka ei puudu mängijat. järvakandi mängija ütleb lihtsalt peale kukkumist, et ta ei viitsinud enam joosta ja kukkus meie mängijale. ja järgneb teine kollane. Kusjuures tundus mulle jälle, et kohtunik unustas, et kollane all ja esialgu ei and punast, kuid Õllesõber uhke autu äärest hüüdis, et kollane all ja punane oleks pädev anda ning ka kohtunik kutsus mängija enda juurde ja järgnes punane.

Nii jätkasime kenasit vähemuses ja möllasime kenasti.
              Olid kenad kaheldavad viled ja mõned kollased ja siis hetk oli nii, et Järvakqandi lööb väravast mööda. Mina siis asun maastlööki lööma ja suutsin ka selle poole väljani upitada ning Järvakandi võidab palli keskväljal ja suudab kenasti ründajani palli toimetada, kuid järgneb kenasti vile suluseis. Kuid kohtunik jätab väga olulise asja vist enda teada, et mina vana laiskvorst ei viitsinud kaitseliinile jrägi joosta ning passisin oma kastis ning tema arvates oli siiski sulg .

Siis mängisime ja muigasime ja mainisime kohtunikule,e t peal ekaheldavaid vilesi tohib ka kohtunik ühel korral eksida Ikkagi kehtna kohtunik

Ja siis lööme palli otsaauti ja meie mängija proovib hüüda "Nurgalöök" ja saabubki kohtuniku otsus nurgalöök. Ja siis järvakandi mängija karjatab" Aga mina ei puutunud ju palli". Kohtunik siis kenasti vastab, et krt üterlnud siis varem .

Siis läks meie eemaldatud kapten ka protokolli täitma veel peale mängu ja avastas, et üks kollane oli vastase mängijale mingi E.Anton määratud. Märjamaa Kompu satsis. Üldiselt EJL palun natukegi vaadake mis inimsestele te kohtunike litsentse annate .

Kindlaste teigin mõned kirjeviged sisse, kuid ärge pahandage .
              Homme teen siis ka omapoolse kokuka läinud hooajast. Üldiselt olen pettunud Lelle lõpus .
              Samas maakonnas saab ju tõestada, et märjamaa on ikkagi Lelles igasmõttes tugevam Mutrombs näeme jälle .

Sõbrad, näeme jälle .
              '
              Ahjaa Soccerifoorum tikteeribv minu õnne antud loo juures ja seega ma ei saa oma joovastust etendeerida

Kommentaar

PraS, juhuslik kokkusattumus, aga ka meie ja järvakandi mängu kohtunikk oli sama, härra Viickberg. ja see sinu pöördumine EJL poole on täiesti mõistetav, korduvad kogemused on näidanud seda.
                ja mingi poisike, järjekordne härg siin foorumis, mängi jalgpalli ja ära näita oma üleolevust sõnades. te olite meist küll üle, aga kehtnas oli ju täiesti raske meiega rinda pista või mis? ja ei kurda peaaegu üldse vilemeest meie mängus, vb mõni pisike viga.

Kommentaar

Saab ka siis sõna sekka öelda
                  Mäng oli heas õhkonnas ja mögisemist polnud:P
                  Kehtnas oli tõesti keeruline kuid võitlesime oma viigi välja:P
                  Ei hakka vabandusi otsima:P
                  Liiga võit on siiski magus
                  Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

Algselt postitas foxerboy Vaata postitust
                    Saab ka siis sõna sekka öelda
                    Mäng oli heas õhkonnas ja mögisemist polnud:P
                    Kehtnas oli tõesti keeruline kuid võitlesime oma viigi välja:P
                    Ei hakka vabandusi otsima.
                    Liiga võit on siiski magus
                    Miku!!!
                    Meeldiv on, et sai koduväljakul liigavõitjat võita ning nende kodus meeldivat vastupanu osutada. Kuid loodame, et kohtume jälle ning siis pole ühes mängus kohtunik enam osaline mängutulemis ..

Hüüame nüüd koos "Hüüdma"

Ahjaa Männa jaga siis pilte ka meile Järvakandi - Märjamaa mängust

Kommentaar

Taebla Valla SK - Saue JK II 3:1 (0:0)

Tabeli tagumiste gigantide võitlusest ka mõni pilt
                      http://kontus.cresinda.com/SaueJKII18/
                      http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Lühike kokkuvõte - Muhumaa ja Toompea võtsid ikkagi lõpuks selle ,mis neile kuulus - Lelle mängis oma taseme välja - Rapla ei mänginud oma taset välja - Järvakandi ja Märjamaa tugevad keskmikud kes platseerusid seal kus arvasin.
                        Neli tagumist võistkonda jagasid kohad omavahel.
                        See puhtalt minu arvamus,nii et ärgu keegi ennast puudutatuna tundku!

Kommentaar

to pras
                          sinu juttu järgi on märjamaa parim võistkond 4.liigas..ikka on kohtunik süüdi kaotuses(samamoodi näeb ju alati vastas võistkond ka,eks ka teie vastastele on negatiivset vilet tulnud)....ega te järvakandit,nende kodus võitnud ikka ei oleks nii lihtsalt...vaata turniiri tabelit,siis saad teada mis tasemel märjamaa võistkond on...kõik on õige ju!!!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            Kuid kohtunik suudab 2-0 teha.

Jällegi kord suutsime omale kohtuniku nimega Viickberg enda mängule meelitada ja kino sai meeldivalt.

Tõesti sellist klouni ma pole ammu näind. Viimati nägin teda eelmise hooaja mängus Kohila - Märjamaa. Eks kohila poisid mäletavad kuidas punase saanud Valdre mängu tagasi kutsuti. Kohtunik väitis, et hoopis Pint sai eelneva kollase . ja siis see värava tagasi võtmine eelmisel aastal.

Nii sel aastal ta siis otsustas jälle kino teha. Esmalt väga kohtlased viled ja uslud esimesel poolajal.

Teine poolaeg alles läks mänguks. Esmalt mängib meie ründaja äärel Järvakandi mängija kenasti üle ning söödab otsajoonelt värava ette palli, kus see ka värava lüüakse. Kohtunik muidugi väidab, et suluseis . Ja siis meie poolik asub vaidlusesse ning kollane. Siis hetk hiljem meie kollase saaja üritab taklamisega palli võita, kuid kahjuks ivlistab kohtunik vea(meie mängija ei jõua pallini ega ka ei puudu mängijat. järvakandi mängija ütleb lihtsalt peale kukkumist, et ta ei viitsinud enam joosta ja kukkus meie mängijale. ja järgneb teine kollane. Kusjuures tundus mulle jälle, et kohtunik unustas, et kollane all ja esialgu ei and punast, kuid Õllesõber uhke autu äärest hüüdis, et kollane all ja punane oleks pädev anda ning ka kohtunik kutsus mängija enda juurde ja järgnes punane.

Nii jätkasime kenasit vähemuses ja möllasime kenasti.
                            Olid kenad kaheldavad viled ja mõned kollased ja siis hetk oli nii, et Järvakqandi lööb väravast mööda. Mina siis asun maastlööki lööma ja suutsin ka selle poole väljani upitada ning Järvakandi võidab palli keskväljal ja suudab kenasti ründajani palli toimetada, kuid järgneb kenasti vile suluseis. Kuid kohtunik jätab väga olulise asja vist enda teada, et mina vana laiskvorst ei viitsinud kaitseliinile jrägi joosta ning passisin oma kastis ning tema arvates oli siiski sulg .

Siis mängisime ja muigasime ja mainisime kohtunikule,e t peal ekaheldavaid vilesi tohib ka kohtunik ühel korral eksida Ikkagi kehtna kohtunik

Ja siis lööme palli otsaauti ja meie mängija proovib hüüda "Nurgalöök" ja saabubki kohtuniku otsus nurgalöök. Ja siis järvakandi mängija karjatab" Aga mina ei puutunud ju palli". Kohtunik siis kenasti vastab, et krt üterlnud siis varem .

Siis läks meie eemaldatud kapten ka protokolli täitma veel peale mängu ja avastas, et üks kollane oli vastase mängijale mingi E.Anton määratud. Märjamaa Kompu satsis. Üldiselt EJL palun natukegi vaadake mis inimsestele te kohtunike litsentse annate .

Kindlaste teigin mõned kirjeviged sisse, kuid ärge pahandage .
                            Homme teen siis ka omapoolse kokuka läinud hooajast. Üldiselt olen pettunud Lelle lõpus .
                            Samas maakonnas saab ju tõestada, et märjamaa on ikkagi Lelles igasmõttes tugevam Mutrombs näeme jälle .

Sõbrad, näeme jälle .
                            '
                            Ahjaa Soccerifoorum tikteeribv minu õnne antud loo juures ja seega ma ei saa oma joovastust etendeerida
                            mis
                            mõttes

Kommentaar

Algselt postitas mooses Vaata postitust
                              Lühike kokkuvõte - Muhumaa ja Toompea võtsid ikkagi lõpuks selle ,mis neile kuulus - Lelle mängis oma taseme välja - Rapla ei mänginud oma taset välja - Järvakandi ja Märjamaa tugevad keskmikud kes platseerusid seal kus arvasin.
                              Neli tagumist võistkonda jagasid kohad omavahel.
                              See puhtalt minu arvamus,nii et ärgu keegi ennast puudutatuna tundku!

pole jah eriti midagi lisada, saarlastele tuult tiibadesse ja üleveo hinnad odavamaks, mis me muud oskaks tahta

Kommentaar

Algselt postitas ravelli Vaata postitust
                                mis
                                mõttes
                                Igas mõttes

Kommentaar

Working...
                                X