Olen üsna vähe liigajalgpalliga veel kokku puutunud, aga olen siiski kuulnud üksikuid huvitavaid ja naljakaid juhtumisi. Kohtuniku imelikud otsused, ilmastikuolud, väljak, fännid jne - nendest ootaks nagu huvitavaid lugusid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Huvitavaid ja naljakaid juhtumisi madalamates liigades
Collapse
X
-
Algselt postitas fizth Vaata postitust2 liigas lõuna-lääs piirkonnas ütles üks täiskasvand mängija 18 aastasele poisile ,et kui teie mängite jõuliselt mängime me ka
Kommentaar
-
Algselt postitas Üllar Vaata postitustja sa tahtsid sellega öelda...?????
või tundsid end puudutatuna?
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustnaljakas ju
või tundsid end puudutatuna?
Kommentaar
-
Algselt postitas Üllar Vaata postitust...aga ma nagu ikka ei saa sellest naljast aru???Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Meil läksid mängus kaks meest vaidlema.. Üks oli täiskasvanud, teine noor alles.
Vanem : "Kurat, hakka töötama seal!"
Noor: "Ole vait, ma olen siin mängus rohkem töötanud, kui sina elus kokku."
Vana: " Mida sa räägid seal? Ma tulen panen luti suhu sulle!"
Kommentaar
-
Algselt postitas mömm Vaata postitustkaks aastat tagasi kehtna tempori - kernu mängus, vehkis üks tempori mängija rusikaga ning sai punase. Seejärel tõmbas oma kuvalda välja ja lehvitas seda.
Kommentaar
-
Hea teema!!!
Lahe teema...
Algselt postitas Erko Vaata postitustOlen üsna vähe liigajalgpalliga veel kokku puutunud, aga olen siiski kuulnud üksikuid huvitavaid ja naljakaid juhtumisi. Kohtuniku imelikud otsused, ilmastikuolud, väljak, fännid jne - nendest ootaks nagu huvitavaid lugusid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar