Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Huvitavaid ja naljakaid juhtumisi madalamates liigades

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Huvitavaid ja naljakaid juhtumisi madalamates liigades

Olen üsna vähe liigajalgpalliga veel kokku puutunud, aga olen siiski kuulnud üksikuid huvitavaid ja naljakaid juhtumisi. Kohtuniku imelikud otsused, ilmastikuolud, väljak, fännid jne - nendest ootaks nagu huvitavaid lugusid.

2 liigas lõuna-lääs piirkonnas ütles üks täiskasvand mängija 18 aastasele poisile ,et kui teie mängite jõuliselt mängime me ka

Kommentaar

kui ei eksi siis see oli 2005, kui Püsivus mängis V-ndat liigat ja kodus FC Sipa vastu lõi meil poolik keskväljalt palli lihtsalt täie hooga puhtaks, mis te arvate kuhu see löök maandus? Loomulikult väravasse, karm värav oli.

Kommentaar

Eelmine aasta lõi üks Liverpooli pubi mängija lahtimängust värava.

Kommentaar

Algselt postitas fizth Vaata postitust
          2 liigas lõuna-lääs piirkonnas ütles üks täiskasvand mängija 18 aastasele poisile ,et kui teie mängite jõuliselt mängime me ka
          ja sa tahtsid sellega öelda...?????

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
            ja sa tahtsid sellega öelda...?????
            naljakas ju

või tundsid end puudutatuna ?
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
              naljakas ju

või tundsid end puudutatuna ?
              ei ma isegi mäletan,et ennemgi kirjutatud sellest.Õnneks ei puuduta minu võistkonda,aga ma nagu ikka ei saa sellest naljast aru???

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
                ...aga ma nagu ikka ei saa sellest naljast aru???
                hirmus lugu küll siis
                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                  hirmus lugu küll siis
                  panid mind paika

Kommentaar

Meil läksid mängus kaks meest vaidlema.. Üks oli täiskasvanud, teine noor alles.
                    Vanem : "Kurat, hakka töötama seal!"
                    Noor: "Ole vait, ma olen siin mängus rohkem töötanud, kui sina elus kokku."
                    Vana: " Mida sa räägid seal? Ma tulen panen luti suhu sulle!"

Kommentaar

meil siuke imelik inimene satsis kes tähistab väravat:kas keskjoonenu ussi või robotit tehes...õnneks ta tihit ei löö

Kommentaar

kaks aastat tagasi kehtna tempori - kernu mängus, vehkis üks tempori mängija rusikaga ning sai punase. Seejärel tõmbas oma kuvalda välja ja lehvitas seda.

Kommentaar

Algselt postitas mömm Vaata postitust
                          kaks aastat tagasi kehtna tempori - kernu mängus, vehkis üks tempori mängija rusikaga ning sai punase. Seejärel tõmbas oma kuvalda välja ja lehvitas seda.
                          See võistkond oli Kehtna KESPO. Kehras on Tempori. Durandin oli see noormees kes lasi oma munad püksist välja

Kommentaar

Hea teema!!!

Lahe teema...

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                            Olen üsna vähe liigajalgpalliga veel kokku puutunud, aga olen siiski kuulnud üksikuid huvitavaid ja naljakaid juhtumisi. Kohtuniku imelikud otsused, ilmastikuolud, väljak, fännid jne - nendest ootaks nagu huvitavaid lugusid.

Kommentaar

meil oli eelmine nädal siuke vanem tüüp patsiga kohtunikuks. rääkis koguaeg omaette platsil ja unustas ühe värava meil kirja panna. võitsime 7-1, kuid lõpuks saime ikka disklahvi....pull kohtunik oli
                              Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Working...
                              X