Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mingi klubi enesele ründestaari tahab?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
    Annikalli, mis sa oled Olympicu väravavaht, kes ka EBS-i vastu mängis?
    jah olen küll seesama mees

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
      ma olen sellega kursis... ja kui ma ei eksi siis isegi tegelinzky kiitis sind 3. liiga põhja foorumis .
      31-05-07, 11:02 #391
      tegelinzky
      Meeskonnaliige

Liitumiskuupäev: Apr 2003
      Postitused: 232

--------------------------------------------------------------------------------

olympiku väravavahti tuleb kindlasti kiita, võttis väga hästi nii kõrgeid kui ka mööda märga väljakut tulevaid palle, püüdes need, mitte tõrjudes!
      winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Algselt postitas annikalli Vaata postitust
        nojah...küsisin siis ühe inimese käest enne EBS-i mängu e mis ambitsioonid jne klubil on
        nooh,ühe inimese arvamus hetkeemotsioonil ei pruugi veel lugeda
        Kapten Trumm

Kommentaar

rahu rahu....ma mängin selle hooaja lõpuni ning siis vaatan edasi kindlasti kui leian endale sobiva tiimi..mina tahan edasi jõuda natukenegi...

Kommentaar

mu meelest kristjan sa võiks ikkagi kuusalusse mängima tulla. saaksid vähemalt koduklubile kuidagi kasulik olla, mitte nagu see "tarkade kogu" platsi ääres, kes end wengerist, fergusonist, lippist ja kellest iganes suuremateks jalgpallispetsialistideks peavad.
            How do you make a Gunners fan run?
            Build a job centre!

Kommentaar

Algselt postitas kaarmann Vaata postitust
              mu meelest kristjan sa võiks ikkagi kuusalusse mängima tulla. saaksid vähemalt koduklubile kuidagi kasulik olla, mitte nagu see "tarkade kogu" platsi ääres, kes end wengerist, fergusonist, lippist ja kellest iganes suuremateks jalgpallispetsialistideks peavad.
              vaatab seda asja...kaalun pärast hooaega mida edasi teen...siin ikka paar varianti on ikka

Kommentaar

Algselt postitas Taux007 Vaata postitust
                Hmm, mina oleks ka klubist huvitatud. Või keegi tahab midagi enesest välja lasta ja mõne halva kommentaari mu poole teele saata?

Sugu: M
                Vanus: 18, nüüdseks 19
                Klubid: siiani ühtegi
                Tegelenud: hobi korras ca 8 aastat
                Treeningud: osalenud pole kusagil, ise teen ~4 korda nädalas trenni. Praeguse seisuga 7x nädalas ehk iga päev peale tööd
                Aeg: Augusti lõpust Järgmine aasta augusti lõpus, siis on füüsiline paremaks muutunud (sõjavägi)
                Soovitatav liiga: II - IV (soovitatavalt alguses mõni nõrgem)
                Isiklik kommentaar: Tulen Saaremaalt, asun õppima Tallinna Tehnikaülikooli esimesele kursusele.
                Pahed: ei joo, ei suitseta
                Asukoht platsil: parempoolkaitse (eelistatud)/paremkaitse
                Saavutused: Tartu MV 3. koht, koolisisese saalijalgpallimeister, koolisisese sügisturniiri meister (2006), koolisisese kevadturniiri 2. koht (2007)

Kui mõni nõrgema liiga klubi tunneb, et võiks mind proovida, katsetada, siis andku teada! Kui siin midagi välja ei tule, siis võtan telefoni kätte ja hakkan helistama klubidesse.

Vahepeal sõjaväkke, siis järgmine aasta oleksin kuskil klubis selge käpp.
                See lõputu võrrand..

Kommentaar

Kristjan. Emotsionaalselt on raske lugeda su postitusi ajal, kus hooaeg pooleli ja klubi sinu kui hea väravavahi teeneid veel vajab. Kui sul on oma arvamus siis võime seda esmalt klubi sees arutada, seejärel lähed avalikult uut peret otsima. Praegu on see asi siin vastupidi välja kukkunud.

Kommentaar

Algselt postitas Janek Vaata postitust
                    Kristjan. Emotsionaalselt on raske lugeda su postitusi ajal, kus hooaeg pooleli ja klubi sinu kui hea väravavahi teeneid veel vajab. Kui sul on oma arvamus siis võime seda esmalt klubi sees arutada, seejärel lähed avalikult uut peret otsima. Praegu on see asi siin vastupidi välja kukkunud.
                    ära muretse ma mängin kindlasti hooaja lõpuni ja üritan endast parimat anda...eks peale hooaega saab alles otsuseid teha kui need üldse tulevad...tahtsin siin teada saada et kas tõesti on mul võimalik kuhugi edasi pääseda ning kas huvi tuntakse

edu

Kommentaar

Saue JK kutsub kõiki mängumehi trenni(mmeskonda),et järgmine aasta liiga ära võita !!!
                      Kel huvi, siis infot saab siit: www.sauejk.saue.ee
                      winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Working...
                      X