Algselt postitas Alfonso
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mingi klubi enesele ründestaari tahab?
Collapse
X
-
Algselt postitas zigull182 Vaata postitustma olen sellega kursis... ja kui ma ei eksi siis isegi tegelinzky kiitis sind 3. liiga põhja foorumis .
tegelinzky
Meeskonnaliige
Liitumiskuupäev: Apr 2003
Postitused: 232
--------------------------------------------------------------------------------
olympiku väravavahti tuleb kindlasti kiita, võttis väga hästi nii kõrgeid kui ka mööda märga väljakut tulevaid palle, püüdes need, mitte tõrjudes!winners never quit, quiters never win!
Kommentaar
-
Algselt postitas annikalli Vaata postitustnojah...küsisin siis ühe inimese käest enne EBS-i mängu e mis ambitsioonid jne klubil onKapten Trumm
Kommentaar
-
mu meelest kristjan sa võiks ikkagi kuusalusse mängima tulla. saaksid vähemalt koduklubile kuidagi kasulik olla, mitte nagu see "tarkade kogu" platsi ääres, kes end wengerist, fergusonist, lippist ja kellest iganes suuremateks jalgpallispetsialistideks peavad.How do you make a Gunners fan run?
Build a job centre!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaarmann Vaata postitustmu meelest kristjan sa võiks ikkagi kuusalusse mängima tulla. saaksid vähemalt koduklubile kuidagi kasulik olla, mitte nagu see "tarkade kogu" platsi ääres, kes end wengerist, fergusonist, lippist ja kellest iganes suuremateks jalgpallispetsialistideks peavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustHmm, mina oleks ka klubist huvitatud.Või keegi tahab midagi enesest välja lasta ja mõne halva kommentaari mu poole teele saata?
Sugu: M
Vanus: 18, nüüdseks 19
Klubid: siiani ühtegi
Tegelenud: hobi korras ca 8 aastat
Treeningud: osalenud pole kusagil, ise teen ~4 korda nädalas trenni. Praeguse seisuga 7x nädalas ehk iga päev peale tööd
Aeg: Augusti lõpust Järgmine aasta augusti lõpus, siis on füüsiline paremaks muutunud (sõjavägi)
Soovitatav liiga: II - IV (soovitatavalt alguses mõni nõrgem)
Isiklik kommentaar: Tulen Saaremaalt, asun õppima Tallinna Tehnikaülikooli esimesele kursusele.
Pahed: ei joo, ei suitseta
Asukoht platsil: parempoolkaitse (eelistatud)/paremkaitse
Saavutused: Tartu MV 3. koht, koolisisese saalijalgpallimeister, koolisisese sügisturniiri meister (2006), koolisisese kevadturniiri 2. koht (2007)
Kui mõni nõrgema liiga klubi tunneb, et võiks mind proovida, katsetada, siis andku teada! Kui siin midagi välja ei tule, siis võtan telefoni kätte ja hakkan helistama klubidesse.
Vahepeal sõjaväkke, siis järgmine aasta oleksin kuskil klubis selge käpp.See lõputu võrrand..
Kommentaar
-
Kristjan. Emotsionaalselt on raske lugeda su postitusi ajal, kus hooaeg pooleli ja klubi sinu kui hea väravavahi teeneid veel vajab. Kui sul on oma arvamus siis võime seda esmalt klubi sees arutada, seejärel lähed avalikult uut peret otsima. Praegu on see asi siin vastupidi välja kukkunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Janek Vaata postitustKristjan. Emotsionaalselt on raske lugeda su postitusi ajal, kus hooaeg pooleli ja klubi sinu kui hea väravavahi teeneid veel vajab. Kui sul on oma arvamus siis võime seda esmalt klubi sees arutada, seejärel lähed avalikult uut peret otsima. Praegu on see asi siin vastupidi välja kukkunud.
edu
Kommentaar
-
Saue JK kutsub kõiki mängumehi trenni(mmeskonda),et järgmine aasta liiga ära võita!!!
Kel huvi, siis infot saab siit: www.sauejk.saue.eewinners never quit, quiters never win!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar