Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mingi klubi enesele ründestaari tahab?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

aga kaalu tõsiselt keilasse tulemist hädasti oleks mängijaid vaja

Kommentaar

kärdlasse ikka

Kommentaar

Tallinnaga ma nalja ei teinud.

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
          Tallinnaga ma nalja ei teinud.
          Kle nagu Pallack juba mainis,äkki mõtled ümber ja Kärdlasse,enamus võõrsil mänge Tallinnas!?:-)) Äkki oskad ka väravas seista!?:-)))))
          veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
            Kle nagu Pallack juba mainis,äkki mõtled ümber ja Kärdlasse,enamus võõrsil mänge Tallinnas!?:-)) Äkki oskad ka väravas seista!?:-)))))
            naer*

Kuhu poole sa õigupoolest väravaid tahad?? Vastastele või enda meeskonnale?

Kommentaar

Et siis kohe RÜNDESTAARI
              vastusevariandid on ka natuke ... ühekülgsed

PS! Eestis ei ole mitte ühtegi staari- mitte ühtegi!!!

Kommentaar

Mainiks siin ära kohe,et Sir Esko Brandt saab mängima asuda ainult kõrgamale kui III liiga.

Kommentaar

kas mitte ümber. regamis aeg juba läbi pole, III liigas vähemalt, kõrgemale peaks veel saama.

Kommentaar

jutt käib vist järgmisest aastast
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Ma sellest aastast rääkisin - poole hooaja pealt.. aga noh - tundub üldse, et minust saab aastaks ajaks sõjard hoopis. Huvitav, kas Jõhvi Orbiidis keegi eesti keelt räägib?

Kommentaar

Ma sellest aastast rääkisin - poole hooaja pealt.. aga noh - tundub üldse, et minust saab aastaks ajaks sõjard hoopis. Huvitav, kas Jõhvi Orbiidis keegi eesti keelt räägib?
                        Räägivad,räägivad aga sind seal oopis vene keelt õpetavad

Kommentaar

Algselt postitas aleh Vaata postitust
                          Räägivad,räägivad aga sind seal oopis vene keelt õpetavad
                          hmm.. no ma olen selle venekeele praktiseerimise üle isegi õnnelik, kuna suhtluses jään venelastega nõrgaks.. aga ma kahtlen nende eesti keele oskuses tõsiselt (aleh - mitte halva pärast)

Kommentaar

hmm.. no ma olen selle venekeele praktiseerimise üle isegi õnnelik, kuna suhtluses jään venelastega nõrgaks.. aga ma kahtlen nende eesti keele oskuses tõsiselt (aleh - mitte halva pärast)
                            Kahjuks sul on 6igus,ida-virumaal eesti keelega on problemid,sinu jaoks on meeskond -Rakvere neil on problemid meestega(punased kaardid )seal saad m2ngida.

Kommentaar

Algselt postitas aleh Vaata postitust
                              Kahjuks sul on 6igus,ida-virumaal eesti keelega on problemid,sinu jaoks on meeskond -Rakvere neil on problemid meestega(punased kaardid )seal saad m2ngida.
                              Mnjaa..
                              Ja täna selgus taas, et sõjaväkke pole ründestaari vaja. Niisiis, kas see hooaeg on võimalik veel regada või on need tähtajad kinni juba??

Endiselt Tallinnas võiksid trennid olla ja Meistriliigast kuni 3nda liigani mängivad klubid(va. III põhjatsoon)

Kommentaar

Mnjaa..
                                Ja täna selgus taas, et sõjaväkke pole ründestaari vaja. Niisiis, kas see hooaeg on võimalik veel regada või on need tähtajad kinni juba??

Endiselt Tallinnas võiksid trennid olla ja Meistriliigast kuni 3nda liigani mängivad klubid(va. III põhjatsoon)
                                Kle,ole nüüd mees ja võta telefon ning otsi ise endale klubi (vaevalt ,et nii foorumi kaudu leiad). Pärast vingud ,et ise te ju tahtsite mind siia kui miskit kehvasti öeldakse.

Kommentaar

Working...
                                X