Algselt postitas Warren
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mingi klubi enesele ründestaari tahab?
Collapse
X
-
Ei ole ju.
Sa aru STAAR et ei ole ju.
Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitustPõhiküsimus oli, kas on veel võimalik regada???
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustMis sul selle põhjatsooni vastu on,kui küsida tohib?
PS! Tänud modedele, et teemat nii kaua üleval lasite hoida.
Kommentaar
-
Algselt postitas annikalli Vaata postitusthuvitavad oksjonid...ega tänapäeval läheb kellelgi ikka kedagi vaja...nii et tean kuhu kunagi kuulutus panna...
Aulekasele - Staar leidis omale klubi ja kes veel tahavad kõrgemale kui kolmas liiga, siis aega on juuli lõpuni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitustOleks võinud ju teemal tasapisi sohu vajuda, kuid ikka on vaja kellelgi näppida - keegi modedest võiks lukku panna, kuna see teema pole enam aktuaalne.
Aulekasele - Staar leidis omale klubi ja kes veel tahavad kõrgemale kui kolmas liiga, siis aega on juuli lõpuni.Kapten Trumm
Kommentaar
-
ega tegelikult teemal midagi häda pole ju...kui oled nn vaba agent ja otsid uut väljakutset või klubi siis miks mitte selline teema kus saad ennast pakkuda ning leida uus klubi kele eest mängida. Ega peast nt mina küll ei tea mis võistkondadel on mängijate kriis ning nt kes vajab väravavahti, ründajat või kaitsjat jne...
ning kui keegi vajab mängijat siis kirjutavad siia ja ongi kõik
Kommentaar
-
Hmm, mina oleks ka klubist huvitatud.Või keegi tahab midagi enesest välja lasta ja mõne halva kommentaari mu poole teele saata?
Sugu: M
Vanus: 18
Klubid: siiani ühtegi
Tegelenud: hobi korras ca 8 aastat
Treeningud: osalenud pole kusagil, ise teen ~4 korda nädalas trenni.
Aeg: Augusti lõpust
Soovitatav liiga: II - IV (soovitatavalt alguses mõni nõrgem)
Isiklik kommentaar: Tulen Saaremaalt, asun õppima Tallinna Tehnikaülikooli esimesele kursusele.
Pahed: ei joo, ei suitseta
Asukoht platsil: parempoolkaitse (eelistatud)/paremkaitse
Saavutused: Tartu MV 3. koht, koolisisese saalijalgpallimeister, koolisisese sügisturniiri meister (2006), koolisisese kevadturniiri 2. koht (2007)
Kui mõni nõrgema liiga klubi tunneb, et võiks mind proovida, katsetada, siis andku teada! Kui siin midagi välja ei tule, siis võtan telefoni kätte ja hakkan helistama klubidesse.See lõputu võrrand..
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustHmm, mina oleks ka klubist huvitatud.Või keegi tahab midagi enesest välja lasta ja mõne halva kommentaari mu poole teele saata?
Isiklik kommentaar: Tulen Saaremaalt, asun õppima Tallinna Tehnikaülikooli esimesele kursusele.
Saavutused: Tartu MV 3. koht, koolisisese saalijalgpallimeister, koolisisese sügisturniiri meister (2006), koolisisese kevadturniiri 2. koht (2007)
Kui mõni nõrgema liiga klubi tunneb, et võiks mind proovida, katsetada, siis andku teada! Kui siin midagi välja ei tule, siis võtan telefoni kätte ja hakkan helistama klubidesse.. trenni praegu ei tehta, vb tulevikus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustHmm, mina oleks ka klubist huvitatud.Või keegi tahab midagi enesest välja lasta ja mõne halva kommentaari mu poole teele saata?
Kui mõni nõrgema liiga klubi tunneb, et võiks mind proovida, katsetada, siis andku teada! Kui siin midagi välja ei tule, siis võtan telefoni kätte ja hakkan helistama klubidesse.winners never quit, quiters never win!
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustHmm, eelistan esialgu Tallinna klubisid, kuna ei oska seal kandis veel niipalju manööverdada. Aga tänud pakkumast!
Lisainfoks: treeningud võiksid ikka toimuda (Keilal ei pidanud olema).winners never quit, quiters never win!
Kommentaar
-
Algselt postitas zigull182 Vaata postitustSaue teeb reeglina trenni 3 korda nädalas + mäng
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar