Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mingi klubi enesele ründestaari tahab?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Taux007 Vaata postitust
    Kus see Saue JK üldse tegutseb? Saan aru, et Sauel? Kaugel too Tallinnast on? Mis need trenniajad on?
    kas nad mitte laagris trenni ei tee!? ning Saue mängib liigamänge ka ju Laagris...

Kommentaar

Äkki tutvustate, kus see Laagri asub? Kui pikk maa TTÜ kandist sinna on?

Edit: Ohoo, Saue JK mängib FC Kuressaarega :P
      See lõputu võrrand..

Kommentaar

Äkki tutvustate, kus see Laagri asub? Kui pikk maa TTÜ kandist sinna on?

Edit: Ohoo, Saue JK mängib FC Kuressaarega :P
        Laagri on Tallinna piiripeal mööda Pärnu mnt. TTÜ-st saad bussidega 10 ja 27 Kui lähed 10 bussiga siis kuskil 12-13 minutit jalutamist.27 käib harvemini aga läheb peaaegu väljaku ette.
        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas manifest Vaata postitust
          Laagri on Tallinna piiripeal mööda Pärnu mnt. TTÜ-st saad bussidega 10 ja 27 Kui lähed 10 bussiga siis kuskil 12-13 minutit jalutamist.27 käib harvemini aga läheb peaaegu väljaku ette.
          Tänud Eks ma seda siis uurin!
          See lõputu võrrand..

Kommentaar

Algselt postitas annikalli Vaata postitust
            mis pikemas perspektiivis Saue JK ambitsioonid on?
            Saue teeb trenni Saue Gümnaasiumi kunstmuruväljakul..väljak on suht uus ja hea(valmis 2005a III põlvkonna kunst. muru), kuid kahjuks mitte täismõõtmeline.

Ambitsioonideks võiks olla äkki pääs teatud aastaks esiliigase? ....eks selle eesmärgi täitmine võtab aega aga eks me püüame!....
            winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
              Saue teeb trenni Saue Gümnaasiumi kunstmuruväljakul..väljak on suht uus ja hea(valmis 2005a III põlvkonna kunst. muru), kuid kahjuks mitte täismõõtmeline.

Ambitsioonideks võiks olla äkki pääs teatud aastaks esiliigase? ....eks selle eesmärgi täitmine võtab aega aga eks me püüame!....
              see tähendab ka vastavalt suuri uuendusi võistkonda - mõtlen mängijaid...
              ise arvan et selle võistkonnaga mis teil hetkel on ei jõua te esiliigasse kohe kindlasti...

NB! see ei olnud halvaga mõeldud vaid minu arvamus - et keegi valesti aru ei saaks.

Kommentaar

see tähendab ka vastavalt suuri uuendusi võistkonda - mõtlen mängijaid...
                ise arvan et selle võistkonnaga mis teil hetkel on ei jõua te esiliigasse kohe kindlasti...

NB! see ei olnud halvaga mõeldud vaid minu arvamus - et keegi valesti aru ei saaks.
                Saue I põhiliseks probleemiks ongi mängijate puudus... meil on SJKI nimekirjas 15 meest, kellest käivad trennis ca 7-8(saue JK I ja SJK II teevad trenni koos) ning mängudel 11-12. Kui kõik käiks trennis ja mängudel siis võib isegi luuvarrest pauku tulla

Kommentaar

minu arust ka ei olegi teatud maal enam oluline, kui tugevad on üksikud mängumehed vaid kui tugev on meeskond. Aga kui trennid on poolkõvad, siis ei saa ka tekkida korraliku ühtset rusikat, lisaks ei saa üldse unistada mingite taktikate harjutamist ja liikumisi.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                    minu arust ka ei olegi teatud maal enam oluline, kui tugevad on üksikud mängumehed vaid kui tugev on meeskond. Aga kui trennid on poolkõvad, siis ei saa ka tekkida korraliku ühtset rusikat, lisaks ei saa üldse unistada mingite taktikate harjutamist ja liikumisi.
                    võtmesõnaks ongi trenn

Kommentaar

Hmm, kui trennid ikka Sauel toimuvad, siis pean selle pakkumise vist kõrvale lükkama, esialgu.
                      See lõputu võrrand..

Kommentaar

Hmm, kui trennid ikka Sauel toimuvad, siis pean selle pakkumise vist kõrvale lükkama, esialgu.
                        mis sa ei viitsi trenni teha ve....

Kommentaar

Trenni teha? Ma viitsin seda ikka palju teha, ega ma muidu ise ei tõmbleks üksi keset kohaliku kooli jalgpalliväljakut ca 4 korda nädalas (kusjuures peale tööd, nii kella 10 ajal või laupäeval/pühapäeval). Pigem on asi selles, et esialgu ei tunne linna nii hästi, et seal liigelda oskaks, kuskile kaugemale liiklemine võtab kõvasti aega ära, seetõttu olekski tore kuskil kooli lähedal esialgu trenni teha ja mängida.
                          See lõputu võrrand..

Kommentaar

Trenni teha? Ma viitsin seda ikka palju teha, ega ma muidu ise ei tõmbleks üksi keset kohaliku kooli jalgpalliväljakut ca 4 korda nädalas (kusjuures peale tööd, nii kella 10 ajal või laupäeval/pühapäeval). Pigem on asi selles, et esialgu ei tunne linna nii hästi, et seal liigelda oskaks, kuskile kaugemale liiklemine võtab kõvasti aega ära, seetõttu olekski tore kuskil kooli lähedal esialgu trenni teha ja mängida.
                            sain valesti aru...sorry....no mina isiklikult arvan kuigi ma pole Saue mängija seda et keegi ikka saab su kuskilt peale võtta ning tagasi tuua trennidest jne...ei usu et kõik Saue mehed elavad Sauel...kuigi pole kindel ka ja ütleme nii et see Laagri ei ole ju midagi nii kaugel kui aus olla

Kommentaar

Kas TTÜ-l endal ei ole mingit kuskil liigas pallivat klubi, või Mustamäel/kesklinnas?
                              See lõputu võrrand..

Kommentaar

sain valesti aru...sorry....no mina isiklikult arvan kuigi ma pole Saue mängija seda et keegi ikka saab su kuskilt peale võtta ning tagasi tuua trennidest jne...ei usu et kõik Saue mehed elavad Sauel...kuigi pole kindel ka ja ütleme nii et see Laagri ei ole ju midagi nii kaugel kui aus olla
                                eksid...kõik Saue JK mängijad elavad tõesti Sauel... uskumatu eks?

Kommentaar

Working...
                                X