Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

üleminekumängud 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaups Vaata postitust
    Üsna napp, palju önne!
    Seda nüüd küll,aga mänguliselt olime üle,Quattromed hea mängulõhkumises ja kah vastasmängijate lõhkumises kahjuks.Raske oli 6-7 kaitseliini murda,lõpp hea kõik hea.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Seda nüüd küll,aga mänguliselt olime üle,Quattromed hea mängulõhkumises ja kah vastasmängijate lõhkumises kahjuks.Raske oli 6-7 kaitseliini murda,lõpp hea kõik hea.
      No ärge nüüd üle ka pingutage, mõlemad meeskonnad mängisid jõuliselt ja olukordades, kus Karksi poisid hüppeliigeseid vigastasid, olid lihtsalt poiste endi vääratused. Kollase kaardi olukordi ikka mängudes ette tuleb ja kohtunik käitus neis olukordades ka vastavalt. Kaitsjaid oli meil ikka 4 väljakul, see et ääred kaitsele appi jõudsid joosta, pole nüüd küll meie süü Õnne oli mängus mõlemal poolel, nagu ebaõnnegi. Väga vähe jäi normaalajal meie teisest väravast puudu, mis oleks teie seisu ikka oluliselt raskemaks teinud. Teil oli vist kaks latti, üks tõesti väga ilusast karistuslöögist (üldse oli teie nr 8 mängu parim mees).

Edu Karksile järgmisel hooajal!

Kommentaar

Karksi on mõnus meekond, kui treener välja jätta

Kommentaar

Algselt postitas naitleja Vaata postitust
          Karksi on mõnus meekond, kui treener välja jätta
          hmm nu ei tea kui treenerit poleks oleks aint möla ja üksteise sõimamine väljakul,seda kinnitas eelmine hooaeg,aga eks igalühel on võimalus arvamust avaldada.
          Olen see kes olen

Kommentaar

kaitz ise ongi treener ju?

Kommentaar

Urmar,kus saaks üleminekumängude protokolle näha
              Olen see kes olen

Kommentaar

Urmar,kus saab vaadata üleminekumängude protokolle
                Olen see kes olen

Kommentaar

Ilmselt ei saagi neid näha, kuna neid kuskil üleval ei ole. Pöördu EJLi, tead küll, see, mis Tallinnas asub.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                    Ilmselt ei saagi neid näha, kuna neid kuskil üleval ei ole. Pöördu EJLi, tead küll, see, mis Tallinnas asub.

Tsiteerin siin ühte oma varasemat postitust Inglismaa- Eesti teemas.

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    See EJL on ikka üks suur kolhoos. Läksin täna oma piletile sinna Ale kokile järgi. Esiteks pole neil väljas kuskil silti, et roni sellest trepist üles ja seal ongi see asutus. Õnneks aitas hädast välja telefonikõne sõbrale. Selline tunne jäi, et nad müüvad seal salavaiina ja selle asukohta teavad ainult püsikunded.

Maailm on kummaline.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Tsiteerin siin ühte oma varasemat postitust Inglismaa- Eesti teemas.
                      Kujutan ette kuidas muidu kuraasikas rein vaguralt trepist üles ronis, aralt sissepääsu palus, siis väsinult ära eksis, lõpuks sisse pääsenuna harjumuslikult salaviina küsis.

Kommentaar

FC Walga Warrior II - Pärnu Kalev SK
                        3 : 4

Kommentaar

Vot siis! Warrior puksiti kolmandasse. Aga teab keegi Rada - Anzi tulemust? Urmari lehel veel tulemust pole.

Kommentaar

Rakvere-Sõrve 1-1
                            Kusjuures sõrve ei realiseerinud pennut.
                            EDIT. 90.+3. Leedo ( Flora jõudis juba panna lõppseisuks 1-1 )
                            KURAT KÜLL! Saaremaal saate kotti siis sõrvekad!
                            Aga 100 pealtvaatajat on igat korralik tulemus Rakverelt.
                            Isegi Soome II liigas ei käi nii palju pealtvaatajaid. Sorry ot.

Kommentaar

Sõrve võitis 2-1.

Kommentaar

Algselt postitas vostrjakov Vaata postitust
                                FC Walga Warrior II - Pärnu Kalev SK
                                3 : 4
                                Teades Pärnu tugevust polnud see siiski üllatus
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X