Algselt postitas kaups
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
üleminekumängud 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustSeda nüüd küll,aga mänguliselt olime üle,Quattromed hea mängulõhkumises ja kah vastasmängijate lõhkumises kahjuks.Raske oli 6-7 kaitseliini murda,lõpp hea kõik hea.Õnne oli mängus mõlemal poolel, nagu ebaõnnegi. Väga vähe jäi normaalajal meie teisest väravast puudu, mis oleks teie seisu ikka oluliselt raskemaks teinud. Teil oli vist kaks latti, üks tõesti väga ilusast karistuslöögist (üldse oli teie nr 8 mängu parim mees).
Edu Karksile järgmisel hooajal!
Kommentaar
-
Algselt postitas naitleja Vaata postitustKarksi on mõnus meekond, kui treener välja jättaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustIlmselt ei saagi neid näha, kuna neid kuskil üleval ei ole. Pöördu EJLi, tead küll, see, mis Tallinnas asub.
Tsiteerin siin ühte oma varasemat postitust Inglismaa- Eesti teemas.
Algselt postitas Rein Vaata postitustSee EJL on ikka üks suur kolhoos. Läksin täna oma piletile sinna Ale kokile järgi. Esiteks pole neil väljas kuskil silti, et roni sellest trepist üles ja seal ongi see asutus. Õnneks aitas hädast välja telefonikõne sõbrale. Selline tunne jäi, et nad müüvad seal salavaiina ja selle asukohta teavad ainult püsikunded.
Maailm on kummaline.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTsiteerin siin ühte oma varasemat postitust Inglismaa- Eesti teemas.
Kommentaar
-
Rakvere-Sõrve 1-1
Kusjuures sõrve ei realiseerinud pennut.
EDIT. 90.+3. Leedo ( Flora jõudis juba panna lõppseisuks 1-1 )
KURAT KÜLL! Saaremaal saate kotti siis sõrvekad!
Aga 100 pealtvaatajat on igat korralik tulemus Rakverelt.
Isegi Soome II liigas ei käi nii palju pealtvaatajaid. Sorry ot.
Kommentaar
-
Algselt postitas vostrjakov Vaata postitustFC Walga Warrior II - Pärnu Kalev SK
3 : 4Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar