Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

üleminekumängud 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mulle oli küll väikseks üllatuseks ja positiivseks üllatuseks.
    Pärnu on tõesti hea sats, aga ma miskipärast arvan, et ega Valgagi sita pealt riisutud ei ole
    Aga edu siis liigakaaslastele ülevalpool!
    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
      Vot siis! Warrior puksiti kolmandasse. Aga teab keegi Rada - Anzi tulemust? Urmari lehel veel tulemust pole.
      Rada - Anzi 2:2

Tsurkad said siis teise liigasse, 2 punast kaarti ja kriminaalasja (ehk).
      Tõsiselt ebameeldiv meeskond, roppusi ja teesklusi tuli nagu Ajaxi duublilt.

Kuigi eelkõige jäi edasipääs enda äralöömata võimaluste taha, ei saa vähendada 2 mängu peale vastastele antud kahe penalti rolli - olukordades, kus kaitsjad palli puhtaks lõid ning keegi tsurkadest seejärel pikali hüppas hirmsa röögatuse saatel.

Teises mängus vähemalt ei õnnestunud vastastel karistamatult pääseda mõtetust vägivallatsemisest meie mängijate vastu - sellele järgnes punane - avamängus ei järgnenud sarnasele asjale viletki.

Õnn kaasa neile, kes sellise meeskonna vastu järgmine aasta mängima peavad:P
      Ahjaa - kohtunike kallal ei taha ebaõiglane ka olla - kuigi oli eksimusi, siis kindlasti olid nad siiski objektiivsed - ja oma alal paremad kui meie jalgpallurid

Kommentaar

II liiga Lõuna/Lääne piirkonna 12.koht vs. III liiga Lõuna-Lääne piirkonna 2.kohtade võitja
        kell 12:00 Valga FC Warrior II - Pärnu Kalevi SK 3:4
        (avamäng 2:2 ja kokkuvõttes pääses II liigasse Pärnu Kalevi SK

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
          Rakvere-Sõrve 1-1
          Kusjuures sõrve ei realiseerinud pennut.
          EDIT. 90.+3. Leedo ( Flora jõudis juba panna lõppseisuks 1-1 )
          KURAT KÜLL! Saaremaal saate kotti siis sõrvekad!
          Aga 100 pealtvaatajat on igat korralik tulemus Rakverelt.
          Isegi Soome II liigas ei käi nii palju pealtvaatajaid. Sorry ot.
          Esimene poolaeg Sörve ikka väga rahulikult üle, oleks võinud vabalt olla 1:5 vms, teine poolaeg Rakvere hakkas rohkem ründama, aga midagi väga ohtlikku ei sündinud ja 1-1 olukorrad Skiperskil olid isegi ohtlikumad ja muidugi kõige krooniks kapten Leedo värav viimasel hetkel

Kommentaar

rakverele täna võit 3:2 ja kokku 4:4 edasi kah.

Vördsete meeskondade heitlus aga Rakvere siiski nõksa parem ja väärisid võitu. Soovin siiralt edu rakverele heitluses esiliiga koha eest.

Kui sörve suudab oma koosseisu enamvähem säilitada st et vanad jätkavad ja noored arenevad ning Kure suudab stabiilselt MLis kanda kinnitada siis 2009 kohtuvad sörve ja rakvere Esiliigas
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
              Kui sörve suudab oma koosseisu enamvähem säilitada st et vanad jätkavad ja noored arenevad ning Kure suudab stabiilselt MLis kanda kinnitada siis 2009 kohtuvad sörve ja rakvere Esiliigas
              Olen arvamusel, et ühte te saarlased oskate hästi teha ja see on nali.Jalgpall siiski tuleb teil unustada. Ärni juba oskas.

Tubli töö Akimov

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                Jalgpall siiski tuleb teil unustada.

Jäägu sulle su arvamus. Kure on korduvalt juba tõestanud et ka saaremaal osatakse jalgpalli mängida nii et ma ei pea sulle midagi tõestama. Eelnevad kogemused ka näitavad et sinuga on mõtetu vaielda kuna sa ei suuda argumenteeritud vestlust arendada.
                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Kas PraS tuleb sönast "prassima"?

Kommentaar

Pm.. kui Rakvere alistab Tuleviku duubli ka, siis on mu kolme aasta tagune, kui Rakvere veel kolmandas oli, ennustus - et Rakvere on varsti esiliigas, igati täkke läinud. Supper tulemus igatahes.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                      Esimene poolaeg Sörve ikka väga rahulikult üle, oleks võinud vabalt olla 1:5 vms, teine poolaeg Rakvere hakkas rohkem ründama, aga midagi väga ohtlikku ei sündinud ja 1-1 olukorrad Skiperskil olid isegi ohtlikumad ja muidugi kõige krooniks kapten Leedo värav viimasel hetkel
                      Kõik see midagi enam ei loe,tubli töö Rakverelt
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
                        Pm.. kui Rakvere alistab Tuleviku duubli ka, siis on mu kolme aasta tagune, kui Rakvere veel kolmandas oli, ennustus - et Rakvere on varsti esiliigas, igati täkke läinud. Supper tulemus igatahes.
                        ...ma võin ka eksida, aga krt mul on selline tunne, et kui sind selline laiskuseuss ei näriks, jagaksid praegu koos oma endiste võistkonnakaaslastega nende võidurõõmu..

Kommentaar

Algselt postitas woodman Vaata postitust
                          ...ma võin ka eksida, aga krt mul on selline tunne, et kui sind selline laiskuseuss ei näriks, jagaksid praegu koos oma endiste võistkonnakaaslastega nende võidurõõmu..
                          Ma jagangi. Tulin eelmine hooaeg ära sellepärast, et trennid olid mujal ja ei olnud aega pidevaks sõitmiseks Rkv-Tln vahet. Mingi laiskuse kaela ei saa siin küll midagi ajada.

Kommentaar

loodan et need saarlased järgmine aasta oma sõnu jälle ei pea sööma kui esiliiga uksetaha jäävad, nagu see aasta kui teise ringi keskel hõisati juba liigavõidu üle, kuid siis kotid sappa saadi

Kommentaar

Algselt postitas tugisammas Vaata postitust
                              loodan et need saarlased järgmine aasta oma sõnu jälle ei pea sööma kui esiliiga uksetaha jäävad, nagu see aasta kui teise ringi keskel hõisati juba liigavõidu üle, kuid siis kotid sappa saadi
                              teine koht on "kotid sappa saamine". Mine arene natuke muidu tuled esiliigast uuesti kolinal alla tagasi.

Kommentaar

väikesed õpetussõnad jürtolt: siin lihtsalt ironiseeritakse nende tegelaste üle, kes hooaja keskel üleolevalt käitusid
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Working...
                                X