Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas KaitzMyLove Vaata postitust
    Kes on siis tuleva hooaja favoriidid?
    Kuulge mehed !Foorum on kuidagi soiku jäänud!Kas tõesti "teate küll kes ma olen"lahkumisega 3.liigast ei taha keegi juttu üles võtta:Mis plaanid ja uued koosseisud on?Varsti jaanuari lõpp käes.

Kommentaar

Kõik on trenni tegemisega nii ametis, et pole aega foorumis käijagi
      http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

ma ei saa ka aru, mis siin halada, see on üleüldse esimene 2008. a hooaja madalamate liigade tsooni teema
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

JK Karksi lõpetas oma tegevuse,sellega pääseb III liigasse arvatavalt Otepää võiskond.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            JK Karksi lõpetas oma tegevuse,sellega pääseb III liigasse arvatavalt Otepää võiskond.
            Miks Otepää? Qmed on kindla EI ütelnud?

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
              Miks Otepää? Qmed on kindla EI ütelnud?
              qmedil peaks vist jah eelisõigus olema

Kommentaar

Qmed peaks siiski nagu nii olema,kuna kah Elva II kolis kuuldavasti II liigasse üle.
                Olen see kes olen

Kommentaar

Lõunatsooni II ja III liigat puudutavatest uudistest võiks äramärkida tänase
                  Lootosest saab eeloleval hooajal Tabasalu Palliklubi duubelmeeskond
                  299195

Kommentaar

nagu aru võiks saada jääb 3ndaliiga lõunatsoonis 2 tühja kohta siis?

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                      nagu aru võiks saada jääb 3ndaliiga lõunatsoonis 2 tühja kohta siis?

Täpselt nii
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                        Täpselt nii
                        Pigem siiski üks - mõne info kohaselt ei pruugi FC Elva koht veel FC Elva II jaoks sugugi kindel olla ...

ja kaitz, kuna Karksit enam ei eksisteeri (nagu sa eespool teatasid) ehk annad teada, siis mis võistkond teda asendab ja kellele me Lootos CUP-i osavõtu eest arve esitame. Asjaga on kiire, hoone all on meeskonnad ootamas.
                        299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                          Pigem siiski üks - mõne info kohaselt ei pruugi FC Elva koht veel FC Elva II jaoks sugugi kindel olla ...

ja kaitz, kuna Karksit enam ei eksisteeri (nagu sa eespool teatasid) ehk annad teada, siis mis võistkond teda asendab ja kellele me Lootos CUP-i osavõtu eest arve esitame. Asjaga on kiire, hoone all on meeskonnad ootamas.
                          JK Karksit asendab FC Abja

Arve saada Viljandi mk Abja Vallavalitsus Pärnu mn30 Abja Paluoja.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust

Kuna siis täpselt teada saab, mis-kes ja kus?
                            Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Kõikvõimas Kaido Luide pani üksi JK Karksi tegemistele kriipsu peale ja võlus välja sellest FC Abja, kus mängivad Mulgimaa suurimad jalgpalli virtuoosid
                              COME ON YOU REDS !

Kommentaar

Algselt postitas albertu Vaata postitust
                                Kõikvõimas Kaido Luide pani üksi JK Karksi tegemistele kriipsu peale ja võlus välja sellest FC Abja, kus mängivad Mulgimaa suurimad jalgpalli virtuoosid
                                Ikka ei pannud üksi
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X