Algselt postitas KaitzMyLove
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Liiga Lõuna 2008
Collapse
X
-
ma ei saa ka aru, mis siin halada, see on üleüldse esimene 2008. a hooaja madalamate liigade tsooni teemaI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustJK Karksi lõpetas oma tegevuse,sellega pääseb III liigasse arvatavalt Otepää võiskond.
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustMiks Otepää? Qmed on kindla EI ütelnud?
Kommentaar
-
Lõunatsooni II ja III liigat puudutavatest uudistest võiks äramärkida tänase
Lootosest saab eeloleval hooajal Tabasalu Palliklubi duubelmeeskond299195
Kommentaar
-
Algselt postitas Defa Vaata postitustnagu aru võiks saada jääb 3ndaliiga lõunatsoonis 2 tühja kohta siis?
Täpselt niiOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTäpselt nii
ja kaitz, kuna Karksit enam ei eksisteeri (nagu sa eespool teatasid) ehk annad teada, siis mis võistkond teda asendab ja kellele me Lootos CUP-i osavõtu eest arve esitame. Asjaga on kiire, hoone all on meeskonnad ootamas.299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustPigem siiski üks - mõne info kohaselt ei pruugi FC Elva koht veel FC Elva II jaoks sugugi kindel olla ...
ja kaitz, kuna Karksit enam ei eksisteeri (nagu sa eespool teatasid) ehk annad teada, siis mis võistkond teda asendab ja kellele me Lootos CUP-i osavõtu eest arve esitame. Asjaga on kiire, hoone all on meeskonnad ootamas.
Arve saada Viljandi mk Abja Vallavalitsus Pärnu mn30 Abja Paluoja.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustPigem siiski üks - mõne info kohaselt ei pruugi FC Elva koht veel FC Elva II jaoks sugugi kindel olla ...
ja kaitz, kuna Karksit enam ei eksisteeri (nagu sa eespool teatasid) ehk annad teada, siis mis võistkond teda asendab ja kellele me Lootos CUP-i osavõtu eest arve esitame. Asjaga on kiire, hoone all on meeskonnad ootamas.
Kommentaar
-
Algselt postitas albertu Vaata postitustKõikvõimas Kaido Luide pani üksi JK Karksi tegemistele kriipsu peale ja võlus välja sellest FC Abja, kus mängivad Mulgimaa suurimad jalgpalli virtuoosidOlen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar