Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kikerikii Vaata postitust
    Jõgeva - Viljandi Kotkad 4:4. Lasime endale mingi esimese poole tunniga 4 tükki ära uhada, kaks tükki mingi 30lt või isegi rohkem aga tulime järgi ja kokkuvõttes võitluslik mäng ja skoor oleks võind ka kõvasti suurem tulla
    Jõgeva ... see oli ... tsirkus! Imesime endale lihtsalt 4 väravat. Sellise mänguga jäi Jõgeva meiega viiki, oh ei!

Kõigepealt võtaks ette kohtuniku. I poolajal kohtunik vabandab Jõgeva mängijate eest, et ta vilistas meie poolt. Annab penalti selle eest, et mees libistas otse palli - isegi pall jäi jala alla, kuidas selline asi saab viga olla?! II poolaeg antakse meie mehele jõhker koss karistusalas, kuid ei midagi. Kui mina hakkasin käest pikka lahti mängima trügis vastane mulle ette. Lõin pihta. Ei mingit kaarti, vaid karistuslöök. Aga noh, need on ju kohtunikud, mis siin enam.

Jõgeva enda kohta - Täiesti naljamehed. Ajasid mind teine poolaeg nii naerma. Tulid 3 korda üks ühele olukorrale ning ei suutnud ära lüüa. Selliseid olukordi ei realiseeri ning jäävad 4:4 viiki. Siin oli ikka kohtuniku käsi kõvasti mängus.

Egas midagi, olen lihtsalt selline otse väljaütleja, kuid selline kaitses istumine ja kõvat meest mängimine ei olnud üldse tore. Ütleks - Ärge Jõgevaga mängige! Lõhkuge neid.

Vabandust, kui olin ebaviisakas kellegi vastu. Ahjaa, seda kah, et noorusega polnud seal üldse tegemist!

Kommentaar

Põlva FC Lootos adihajut rebjata!!!!,,,,,dosvidanie,,,do skoroi vstre4i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Tartu FC Metec - Põlva FC Lootos 4:1

Kommentaar

Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust
          Koeru - Põltsamaa 4:1
          Koeru poolt väravalööjad siis Pajula,Parve,Mägi ja Nagla.

Mängu parim hetk oli siis kui kaks põltsu fänni arvasid et nende meeskond lõi värava ja hakkasid juubeldama aga tüng oli ikka suur ja kõik teised said päris hea kõhutäie naerda.pall läks kõigest väljakut piiravasse võrku.esimest korda nägin kus kohtunik oma vigu isegi tunnistas ja otsuseid muutis.täna võitis ikka parim meeskond.

koerul peaks siis järgmine mäng olema jänedal jerevaniga
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas arhangel85 Vaata postitust
            Tartu FC Metec - Põlva FC Lootos 4:1
            Postita üks kord veel Meteci ja Lootose seisu äkki keegi ei oska eest poolt lugeda !!!
            http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Denka1 Vaata postitust
              Tartu FC Metec - Põlva FC Lootos 4-1

Skoor ei tasu vaatamist. Võimalusi oli mõlemale poole võrdselt. Metec realiseeris oma võimalused paremini.
              Korduskohtumine on kodus, siis annab viga parandada.
              Edu kõigile!
              mängu pealtvaatajana vöiks öelda,et see seis nii olema pidigi.vöi töesti lootsite ainult palli ette tampimisega midagi enamat saavutada?oleks nii hea meel,kui te 14ndal väikest karikat samamoodi mängite.
              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas dimathekiiper Vaata postitust
                Ahjaa, seda kah, et noorusega polnud seal üldse tegemist!
                Irv. A kesse kohtunik oli, ega mitte üks halli patsiga vanake?
                .

Kommentaar

Algselt postitas moiva Vaata postitust
                  Irv. A kesse kohtunik oli, ega mitte üks halli patsiga vanake?
                  Ei olnud, aga tundus olevat esimene ette juhtuv alkohoolik. Kuuldavasti oli see tema esimene vile olnud.

Kommentaar

Algselt postitas arhangel85 Vaata postitust
                    Põlva FC Lootos adihajut rebjata!!!!,,,,,dosvidanie,,,do skoroi vstre4i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    normaalne kutt oled!! ....pool satsi on teil mängibud meistriliigat(äkki rohkemgi)....vist isegi hiljuti(ei tea täpselt ja vabandan kui eksin)....ning nüüd panite pundi kokku ja lammutate(3liigas)...kõva!!....ma ei ole absoluutselt kade või midagi, aga tahtsin öelda, et põlvasse minge parem oma parima satsiga, sest......!!

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
                      normaalne kutt oled!! ....pool satsi on teil mängibud meistriliigat(äkki rohkemgi)....vist isegi hiljuti(ei tea täpselt ja vabandan kui eksin)....ning nüüd panite pundi kokku ja lammutate(3liigas)...kõva!!....ma ei ole absoluutselt kade või midagi, aga tahtsin öelda, et põlvasse minge parem oma parima satsiga, sest......!!
                      hehee...................

Kommentaar

Ma nagu ei saa sugugi aru, kas selles voorus olid vinged kohtunikud või on tegemist lihtsalt pärast kaklust rusikatega vehkimisega. Mis puutub kohtunikesse, siis eks kõigil ole oma arusaamad mängus ja kui jääb võtmata mõni sulg või tuleb räme koss, siis tegelikult peaks pigem vaatama küsivalt otsa vastase võistkonnale - et milleks seda traumat ja tihtipeale ka tahtlikku viga teisele mängijale teha. Mina pigem näeks, et 90 minutit käib väljakul küll kõva andmine, aga pärast lahkutakse siiski kui mitte sõpradena, siis tervetena ikka. Ma ei kutsuks küll kedagi üles lõhkuma või vigastusi tekitama, vähemalt oma võistkonnas oleme me seda püüdnud hoida

Kommentaar

Jõgeva - Viljandi mängus see pennal oli jahh ajuvaba aga et kohtunik mängu ära oleks vilistanud on lihtsalt loll jutt. samamoodi võib öelda et kohtunik vilistas meie kahjuks mitu suluseisu valesti kus oleks 1:1le minek olnud, niiet kohtunikku süüdistada on jura. mäng oli võrdne ja viik suht aus tulemus niiet ära nuta niipalju. kohtunik oli mingi põltsu vend, ma nime ei tea aga vilistanud on ta minuteada juba aastaid, agajahh ütleme et on nähtud paremaid kohtunikke aga enda kohta tegi korraliku partii

Kommentaar

Algselt postitas Denka1 Vaata postitust
                            Tartu FC Metec - Põlva FC Lootos 4-1

Skoor ei tasu vaatamist. Võimalusi oli mõlemale poole võrdselt. Metec realiseeris oma võimalused paremini.
                            Korduskohtumine on kodus, siis annab viga parandada.
                            Edu kõigile!
                            Jah, Põlva FC Lootos oli selgelt meid tugevam...6nn oli meie pool,et l6ime oma 4 v2rava v6imalust 2ra...4 momente = 4 v2ravat !!! Lootosel oli ikka 4 posti ja 3 korda latti,siis v2ravaht paar head t6rjet jne...ja ka kohtunik vilistas meie kasuks !

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                              mängu pealtvaatajana vöiks öelda,et see seis nii olema pidigi.vöi töesti lootsite ainult palli ette tampimisega midagi enamat saavutada?oleks nii hea meel,kui te 14ndal väikest karikat samamoodi mängite.
                              las hyppavad
                              laske neil karikas yks kymme tykki 2ra ja juttu l6pp

Karikam2ng ennustus.
                              Haserv 10-2 Põlva FC Lootos

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
                                ole normaalne

kui te sellised k6vamehed olete et enne m2ngu teete selliseid ennustuse,et panete meile vabalt 3-4 kollis sisse ja m2ngu k2igus kus tabeliseis n2itab juba 4-1 Meteci kasuks, ja mingisugune poiss tuleb ytlema Meteci parimale m2ngijale et "6ppi m2ngida jalgpalli" ... hahaha oi,see ajas kyll naerma

aga Põlva FC Lootos oli siiamani parim meeskond kellega m2ngisime antud liigas.

Kommentaar

Working...
                                X