Algselt postitas Kotkapoeg
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Liiga Lõuna 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas jepiii Vaata postitustsee oleks nende probleem
Aga tänud teilegi viisaka mängu eest
Kommentaar
-
Algselt postitas veiks Vaata postitustKuigi me saime pähe, ei ole Vapruse poiste kohta midagi halba öelda. Ainult ulmeliselt pikad mängijad neil ründes, vahepeal tundus et keksin niisama seal enda lõbuks, peani jäi ikka pool meetrit
Aga tänud teilegi viisaka mängu eest
Kommentaar
-
ahah....
Algselt postitas dimathekiiper Vaata postitustMängisime umbes 70 minutit 10-kesi. Mängu lõpus penalt. Kohtunik üsna veidra vilega. Põlvas mõned ebasümpaatsed tolad. Muidu enam-vähem.
hakkame siis arutama kotkaste enda omade üle w?????
nr.7 ei saa aru et jalgatesse sõita ei tohix aga see selleks tema oli veel ok.....
KÕIGE SUUREM PATUREGISTER LANGEB SIISKI NR 16 ROSSA PEALE.
TEMA OLI KOOLIS VIST ÕPPINUD KUNAGI AINULT KOLME SÕNA MIS OLID:" KÄI PUTSI AHV!!!" (ISE OLI TA AGA PLATSI KÕIGE SUUREM AHV JA KLOUN, AGA EX AHV TUNNEB IKKA OMASUGUSED ÄRA),kohtunik muidugi vaatas suu lahti ja ma ei tea vist õppis neid sõnu aga kaarti selle eest ei saadudki kuigi neid ütlemisi oli päris mitu.....siis sai põlva oma kollase et ta võttis peale mänguolukorda vastase jalast kinni, ROSSA aga mõtles et tema võib lüüa jalaga ( kohtunik ei reageerinud), ROSSA õlgadele saab veel paigutada mitmed sissejooksud ja liigne suuvärk( soovitax tal enne mängu suu kinni teipida olexmäng rahulikum)
neid hetki mängust võibki siia lugema jääda aga lihtsalt kokkuvõttex et rossa hoia ennast tagasi pole mõtet niimoodi teha ole tubli poiss ex
aga nüüd siis kohtunik kes oli täielik möku...kui penalti määras siis küsisid kotka omad et kas kaarti ei annagi w, andis kohtunik põlvakale kollase nagu umbes et:"oih ma unustasin palun, kollane???" natuke imelik.....jääb meelde ka rossa lause kohtunikule:"targem olex vist elukutset vahetada"
seda võix see kohtunik küll teha jh......edu kõigile
no fence, peace
Kommentaar
-
Algselt postitas naxitrall Vaata postitustsa ütled et olid mõned ebasümpaatsed klounid põlval....?
nr.7 ei saa aru et jalgatesse sõita ei tohix aga see selleks tema oli veel ok.....
TEMA OLI KOOLIS VIST ÕPPINUD KUNAGI AINULT KOLME SÕNA MIS OLID:" KÄI PUTSI AHV!!!" (ISE OLI TA AGA PLATSI KÕIGE SUUREM AHV JA KLOUN, AGA EX AHV TUNNEB IKKA OMASUGUSED ÄRA),kohtunik muidugi vaatas suu lahti ja ma ei tea vist õppis neid sõnu aga kaarti selle eest ei saadudki kuigi neid ütlemisi oli päris mitu.....siis sai põlva oma kollase et ta võttis peale mänguolukorda vastase jalast kinni, ROSSA aga mõtles et tema võib lüüa jalaga ( kohtunik ei reageerinud), ROSSA õlgadele saab veel paigutada mitmed sissejooksud ja liigne suuvärk( soovitax tal enne mängu suu kinni teipida olexmäng rahulikum)
neid hetki mängust võibki siia lugema jääda aga lihtsalt kokkuvõttex et rossa hoia ennast tagasi pole mõtet niimoodi teha ole tubli poiss ex
aga nüüd siis kohtunik kes oli täielik möku...kui penalti määras siis küsisid kotka omad et kas kaarti ei annagi w, andis kohtunik põlvakale kollase nagu umbes et:"oih ma unustasin palun, kollane???" natuke imelik.....jääb meelde ka rossa lause kohtunikule:"targem olex vist elukutset vahetada"
no fence, peacesu kirjastiil vihjab sellele, et sa oled ka koolis ainult kolme sõna õppinud. ja jutust saab aru, et need EI olnud 1.käi 2. putsi 3. ahv. vaid midagi muud. milleks foorumis iriseda ja süüdistada? milleks õigustada, kui see nagunii jääb internetis olevaks irisemiseks... keegi ei keela sul pärast mängu rahulikult vestelda ja oma asjad seal selgeks teha. tore oleks ju. lihtsalt liiga palju lapsikut irisemist on nendes teiste ja kolmandate liigade teemades. võiks asjalikumat juttu rääkida, mitte teineteist kakanokudeks sõimata. selleks on rate.ee ja pihi.net .
mängige jalgpalli selleks, et see on tore. mitte seepärast, et saaks sellest ainult iga nädalavahetusel sitta välja kaevata ja teineteist sellega loopida.
no offence, peace.
Kommentaar
-
Algselt postitas naxitrall Vaata postitustsa ütled et olid mõned ebasümpaatsed klounid põlval....?
no fence, peace
Mnjah, arvestades, et jutt minust siis pean vajalikuks kommenteerida. Tunnistan, et mäng oli tõesti agressiivne, jõuline ja ka närviline. Tunnistan ka seda, et minu poolt oli tõesti möla rohkem kui asi väärt oleks olnud. Arusaamatuks jääb kogu loo juures see, et sul jätkub enesekindlust siin tuhka pähe raputada ja näidata, et küll need Kotkad on ikka mölakad, aga õnneks meie provokatsioonidele ei allunud ja mängisime ilusat ja mölavaba jalgpalli. See jätab tõesti mulje, et su IQ ja enesekriitilisus on samal tasemel kui teie poolehoidjatel. Minu meelest asusite ju teie esimesel poolajal kohtunikult kaarte nõudma ja muidugi pehmeke nagu ta oli laristas ta meile iga nõudmise peale kollaseid nii, et tolmas, aga kui teie mees sisse sõitis siis pani käe küll korraks tasku juurde, aga nähes, et tegemist on ka kohtuniku ametit pidava mehega jäi kaart siiski andmata. Ka olen kindel, et poolajal sai teil meestele sõnad peale loetud, et provotseerige seda 16 küll saab teise kollase, sest see läks juba koomiliseks kui nr 23 ilma mingi kontaktita 2 korda nagu niidetult mul kõrval maha langes ja ka nr 32 andis peale (rõhk sõnal: peale) igat olukorda kätele, jalgadele ja suuvärgile voli. Suure kurbusega pean ma tunnistama, et reageerisin mõnel korral vastavalt teie lootustele ja andsin teada mis ma sellisest mängust arvan. Minu õnneks otsustas kohtunik teise kollase mulle andmata jätta, aga arvestades seda, et ta ka teile kogu selle kammajaa peale mis te väljakul korraldasite ainult ühe kaardi andis ja meie mehe juba mängu alguses suht ebaõiglaselt kahe kollasega minema saatis siis oli see siiski ka natukenegi loogiline samm.
See oli siis minu vastus, et pilt liiga ühekülgne ei tunduks.
Muidu oli tore lahing ja karta on, et saame mõlemad ka järgmine aasta sama moodi nagistada. Kui muidugi üks meist kogemata kõrgemale ei suvatse tõusta.
Edu!
Kommentaar
-
Algselt postitas kikker Vaata postitustMnjah, arvestades, et jutt minust siis pean vajalikuks kommenteerida. Tunnistan, et mäng oli tõesti agressiivne, jõuline ja ka närviline. Tunnistan ka seda, et minu poolt oli tõesti möla rohkem kui asi väärt oleks olnud. Arusaamatuks jääb kogu loo juures see, et sul jätkub enesekindlust siin tuhka pähe raputada ja näidata, et küll need Kotkad on ikka mölakad, aga õnneks meie provokatsioonidele ei allunud ja mängisime ilusat ja mölavaba jalgpalli. See jätab tõesti mulje, et su IQ ja enesekriitilisus on samal tasemel kui teie poolehoidjatel. Minu meelest asusite ju teie esimesel poolajal kohtunikult kaarte nõudma ja muidugi pehmeke nagu ta oli laristas ta meile iga nõudmise peale kollaseid nii, et tolmas, aga kui teie mees sisse sõitis siis pani käe küll korraks tasku juurde, aga nähes, et tegemist on ka kohtuniku ametit pidava mehega jäi kaart siiski andmata. Ka olen kindel, et poolajal sai teil meestele sõnad peale loetud, et provotseerige seda 16 küll saab teise kollase, sest see läks juba koomiliseks kui nr 23 ilma mingi kontaktita 2 korda nagu niidetult mul kõrval maha langes ja ka nr 32 andis peale (rõhk sõnal: peale) igat olukorda kätele, jalgadele ja suuvärgile voli. Suure kurbusega pean ma tunnistama, et reageerisin mõnel korral vastavalt teie lootustele ja andsin teada mis ma sellisest mängust arvan. Minu õnneks otsustas kohtunik teise kollase mulle andmata jätta, aga arvestades seda, et ta ka teile kogu selle kammajaa peale mis te väljakul korraldasite ainult ühe kaardi andis ja meie mehe juba mängu alguses suht ebaõiglaselt kahe kollasega minema saatis siis oli see siiski ka natukenegi loogiline samm.
See oli siis minu vastus, et pilt liiga ühekülgne ei tunduks.
Muidu oli tore lahing ja karta on, et saame mõlemad ka järgmine aasta sama moodi nagistada. Kui muidugi üks meist kogemata kõrgemale ei suvatse tõusta.
Edu!
Oleme leidnud tõelise talendi! Lõpuks ometi saame oma lintidele koomilised kommentaarid lisada ning kõigil tekib suurepärane võimalus uuesti sinu müstilistesse numbritesse kerkivat IQ-taset nautida.
Ka selgeltnägijana on sul suured ambitsioonid- treener nägi võitmisvõimalust ainult läbi sinu kõrvaldamise ja tüdrukute(kes palli olid vaatama tulnud ja julgesid palli outiminemist kommenteerida) IQ suutsid hetkega fikseerida . Ulme!(ma ei kahtlustagi, et sul võib selles suhtes komplekse olla...)
Lisaks kõigele on sul maagilised võimed inimesi kontaktita murule pikali panna...
See mis ma nüüd ütlen võib sind küll ehk üllatada, aga nagu igal lihtsurelikul on ka sinul omad miinused. Pole küll expert, aga mulle tundub, et põed alzheimeri tõbe- kipud unustama, miks mängijad sinu suunas ebaviisakad on. See võib ka sellest tulla, et enamus olukordi suudad vaid füüsilist jõudu kasutades lahendada, või pole jalgpalli mängu filosoofiast õiget sotti saanud.
Edu sulle!"In football everything is complicated by the presence of the opposite team"
Kommentaar
-
Algselt postitas Harrastaja Vaata postitustEnamus, kes Põlvat võidavad on pahad, kurjad ja kohtunik teeb kah ülekohut.
Algselt postitas Harrastaja Vaata postitustOtsid peale mängu veel intriige ja vaidlust ?
Liverpool pubi ajaloo kõige mustem päev. Korrlik meeskond oli koos aga selline pakk. Aga see näitab ainult Põlva tugevust.
Päevad pole vennad, öeldakse selle kohta
Aga mulle Kotkad meeldivad, paraku selline see jalgpall kord on
Edu soovida on vist igati kohane
Isegi klubil pole fännidega lihtne299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustLootos vs Silver Sepp 0:2
Päevad pole vennad, öeldakse selle kohta
Aga mulle Kotkad meeldivad, paraku selline see jalgpall kord on
Edu soovida on vist igati kohane
Isegi klubil pole fännidega lihtne
Kommentaar
-
See mis ma nüüd ütlen võib sind küll ehk üllatada, aga nagu igal lihtsurelikul on ka sinul omad miinused. Pole küll expert, aga mulle tundub, et põed alzheimeri tõbe- kipud unustama, miks mängijad sinu suunas ebaviisakad on. See võib ka sellest tulla, et enamus olukordi suudad vaid füüsilist jõudu kasutades lahendada, või pole jalgpalli mängu filosoofiast õiget sotti saanud.
kulla noormees, kas sa natuke mõtled ka, mis sa suust välja ajad?füüsiline kontakt on jalgpalli üks osa. ilmselt ei ole sa eriti kursis jalgpalliga kõrgemates liigades ja välismaal, sest muidu ei räägiks sa siin sellist jama. võtame ntks gattuso, keane, vieira jne jne. nad kõik on tippmängijad ja kui nüüd mõtlema hakata, siis millist positsiooni nad mängivad ja mis on platsil nende ülesanne?jalgpallist filosofeerima hakata ei ole sul kindlasti mõtet, sest sel alal sa kuigi kaugele ei jõuaks. sõimates foorumis kedagi puudega inimeseks on sinust eriti tobe aga kuna on näha, et sinu ajusopist muud välja ei tule, jätan selle teema. vb tuleb siis mulle ka mõni tõbi kallale ja seda ju vaja ei ole. kaotasite mängu tänu meie suuremale tahtele ja võitlusvaimule. sul oleks kõige lihtsam tasa olla ja keskenduda järgmisele mängule. paistaksid ka teistele natukese targem välja.
vabandust, et ma pean lõpuks ära mainima sõnapaari: no fence ... tõesti on naljakas teistele aeda mitte soovida
edu kõigile järgmistes voorudes, kotkastel seisavad ees 3 rasket mängu aga võime garanteerida, et ka vastastel ei saa põrmugi lihtsam olema!
Kommentaar
-
No kuulge, hakkab jälle peale see tagantjärgi rusikatega vehkimine - milleks? Krt, nagu noored kuked... Tehke parem siis üks korralik mäng neutraalsel murul, fänne ei ole ja on kolm kohtunikku - siis saate ehk selgeks kes parem on või mängite hoopis viiki.
Emotsioonid jäägu väljakule ning saagu otsa peale lõouvilet, 90. minutit võib tõesti käia armutu andmine.
Mis aga puutub liiga tasemesse tervikuna, siis on tegemist vist skooride järgi ühe pingelisema seltskonnaga - selget autsaiderit küll ei söandaks välja tuua. Punktiskaala ei näita suurt miskit, kui meeskondi tunned. Kusjuures ka meil seiab ees kolm rasket mängu, ka me ei anna neid ilma tummise (loodetavasti aga möla, kaartide ja vigastustevaba) võitluseta ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas tootvalane Vaata postitustSee mis ma nüüd ütlen võib sind küll ehk üllatada, aga nagu igal lihtsurelikul on ka sinul omad miinused. Pole küll expert, aga mulle tundub, et põed alzheimeri tõbe- kipud unustama, miks mängijad sinu suunas ebaviisakad on. See võib ka sellest tulla, et enamus olukordi suudad vaid füüsilist jõudu kasutades lahendada, või pole jalgpalli mängu filosoofiast õiget sotti saanud.
kulla noormees, kas sa natuke mõtled ka, mis sa suust välja ajad?füüsiline kontakt on jalgpalli üks osa. ilmselt ei ole sa eriti kursis jalgpalliga kõrgemates liigades ja välismaal, sest muidu ei räägiks sa siin sellist jama. võtame ntks gattuso, keane, vieira jne jne. nad kõik on tippmängijad ja kui nüüd mõtlema hakata, siis millist positsiooni nad mängivad ja mis on platsil nende ülesanne?jalgpallist filosofeerima hakata ei ole sul kindlasti mõtet, sest sel alal sa kuigi kaugele ei jõuaks. sõimates foorumis kedagi puudega inimeseks on sinust eriti tobe aga kuna on näha, et sinu ajusopist muud välja ei tule, jätan selle teema. vb tuleb siis mulle ka mõni tõbi kallale ja seda ju vaja ei ole. kaotasite mängu tänu meie suuremale tahtele ja võitlusvaimule. sul oleks kõige lihtsam tasa olla ja keskenduda järgmisele mängule. paistaksid ka teistele natukese targem välja.
vabandust, et ma pean lõpuks ära mainima sõnapaari: no fence ... tõesti on naljakas teistele aeda mitte soovida
edu kõigile järgmistes voorudes, kotkastel seisavad ees 3 rasket mängu aga võime garanteerida, et ka vastastel ei saa põrmugi lihtsam olema!
sry, no more comments"In football everything is complicated by the presence of the opposite team"
Kommentaar
-
Algselt postitas Ploomid Vaata postitustOleme leidnud tõelise talendi! Lõpuks ometi saame oma lintidele koomilised kommentaarid lisada ning kõigil tekib suurepärane võimalus uuesti sinu müstilistesse numbritesse kerkivat IQ-taset nautida.
Ka selgeltnägijana on sul suured ambitsioonid- treener nägi võitmisvõimalust ainult läbi sinu kõrvaldamise ja tüdrukute(kes palli olid vaatama tulnud ja julgesid palli outiminemist kommenteerida) IQ suutsid hetkega fikseerida . Ulme!(ma ei kahtlustagi, et sul võib selles suhtes komplekse olla...)
Lisaks kõigele on sul maagilised võimed inimesi kontaktita murule pikali panna...
Edu sulle!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar