Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas speen Vaata postitust
    Meiega mängis Türi küll korraliku mängu ja ainult nende väravavahi vale väljajooks tõi meile 3 punni.Muidugi on hooaeg pikk ja nagu näha võivad kõik võita kõiki ja kaotada kõigile.See teebgi meie liigast põneva ja intriigide rohke tsirkuse.Viimane mäng Nõmmega juhtisime poolaeg 4-0 ja teine poolaeg ei suutnud üle kolme söödu palli hoida ja liigutada.Nagu olex mehed vahetatud,Nõmme seevastu mängis täitsa korralikult ja lõid kaks tagasi,mängisid taga kolme kaitsega ja said selle eest karistatud 90.minutil.Igati mõnus sats ja edu ja jaksu neile .
    Arusaadav kui Nõmmekad esimest korda murule tulid, teie väljaku mõõtmed ka veel märgatavalt väiksemad ja kasutasite ilusti ära nende kohanematuse.
    www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
      Arusaadav kui Nõmmekad esimest korda murule tulid, teie väljaku mõõtmed ka veel märgatavalt väiksemad ja kasutasite ilusti ära nende kohanematuse.
      Kahju muidugi,et tabasalu plats on natukese väiksem kuid iga kell mängiks ennem seal kui plastiku peal.
      mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
        Tabasalu plats on küll Männiku omast kitsam aga pikkust on meil rohkem.
        Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Pärnu Vaprus 2-1 Pärnu Kalev .

Kommentaar

Pärnu Vaprus II - Pärnu Kalevi SK
            2 - 1 (1 - 0)

1. koll tuli meie kaitse eksimusest, kui eksis tagasisööduga väravavahile, 2-0 läksid juhtima, kui mängiti läbisööt kaitsete vahelt ja Ander mängis väravavahi yle ja lõi sisse ja lõpuks mingi 75 minut umbes lõime yhe tagasi, kui läbijooksul meie ryndaja lõi ära.
            Rohkem selliseid 100% võimalusi nagu polnud kummalgi poolel, kui hästi mäletan, aga mänguliselt olid nagu Vapruse omad minu arvates pisut yle.

Kommentaar

Väga hea mäng oli, võituslik ja kiire.

Kommentaar

Algselt postitas #20 Vaata postitust
                Väga hea mäng oli, võituslik ja kiire.
                eks ta oli jh, yhe värava alt teise alla, aga sellest viimasest asjast - löögist jäi mõlemal puudu suts

Kommentaar

peaks mainima, et publikut oli ka päris krõbedalt, mis iseenesest on tore

Kommentaar

huvitav skoor

18.05. 12.00 Viljandi JK Tulevik II - Kernu JK Kadakas 11:0 (5:0)

Kommentaar

tubli , viljandi

Kommentaar

Algselt postitas karliito Vaata postitust
                        Pärnu Vaprus II - Pärnu Kalevi SK
                        2 - 1 (1 - 0)

1. koll tuli meie kaitse eksimusest, kui eksis tagasisööduga väravavahile, 2-0 läksid juhtima, kui mängiti läbisööt kaitsete vahelt ja Ander mängis väravavahi yle ja lõi sisse ja lõpuks mingi 75 minut umbes lõime yhe tagasi, kui läbijooksul meie ryndaja lõi ära.
                        Rohkem selliseid 100% võimalusi nagu polnud kummalgi poolel, kui hästi mäletan, aga mänguliselt olid nagu Vapruse omad minu arvates pisut yle.
                        Vaprus lõi esimen poolaeg tühjast väravast posti, II poolaeg lõi veel Sergei 1 ühele mööda, momente oli küll ja veel

Kommentaar

Algselt postitas mölakas Vaata postitust
                          Vaprus lõi esimen poolaeg tühjast väravast posti, II poolaeg lõi veel Sergei 1 ühele mööda, momente oli küll ja veel
                          okei võibolla tõesti ei jäänud meelde lihtsalt 8-)

Kommentaar

Algselt postitas karliito Vaata postitust
                            huvitav skoor

18.05. 12.00 Viljandi JK Tulevik II - Kernu JK Kadakas 11:0 (5:0)
                            Tulevik II võttis taas koha,mis talle kuulub
                            Olen see kes olen

Kommentaar

tõsi ta on kaitz, ise arvan ka, et tulevik II võidab see hooaeg ja võõrsil läheb raskeks 0-0 seisu ma enam ei usu...
                              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Fc Santos 1-0 tarvastu (0-0)
                                mäng oli rabe ja võituslik vihm tegi kah oma töö
                                Vile oli norm
                                Tänud Tarvastule järgmine nädal Tartu derby

Kommentaar

Working...
                                X