Algselt postitas speen
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustArusaadav kui Nõmmekad esimest korda murule tulid, teie väljaku mõõtmed ka veel märgatavalt väiksemad ja kasutasite ilusti ära nende kohanematuse.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustArusaadav kui Nõmmekad esimest korda murule tulid, teie väljaku mõõtmed ka veel märgatavalt väiksemad ja kasutasite ilusti ära nende kohanematuse.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Pärnu Vaprus II - Pärnu Kalevi SK
2 - 1 (1 - 0)
1. koll tuli meie kaitse eksimusest, kui eksis tagasisööduga väravavahile, 2-0 läksid juhtima, kui mängiti läbisööt kaitsete vahelt ja Ander mängis väravavahi yle ja lõi sisse ja lõpuks mingi 75 minut umbes lõime yhe tagasi, kui läbijooksul meie ryndaja lõi ära.
Rohkem selliseid 100% võimalusi nagu polnud kummalgi poolel, kui hästi mäletan, aga mänguliselt olid nagu Vapruse omad minu arvates pisut yle.
Kommentaar
-
Algselt postitas #20 Vaata postitustVäga hea mäng oli, võituslik ja kiire.
Kommentaar
-
Algselt postitas karliito Vaata postitustPärnu Vaprus II - Pärnu Kalevi SK
2 - 1 (1 - 0)
1. koll tuli meie kaitse eksimusest, kui eksis tagasisööduga väravavahile, 2-0 läksid juhtima, kui mängiti läbisööt kaitsete vahelt ja Ander mängis väravavahi yle ja lõi sisse ja lõpuks mingi 75 minut umbes lõime yhe tagasi, kui läbijooksul meie ryndaja lõi ära.
Rohkem selliseid 100% võimalusi nagu polnud kummalgi poolel, kui hästi mäletan, aga mänguliselt olid nagu Vapruse omad minu arvates pisut yle.
Kommentaar
-
Algselt postitas mölakas Vaata postitustVaprus lõi esimen poolaeg tühjast väravast posti, II poolaeg lõi veel Sergei 1 ühele mööda, momente oli küll ja veelei jäänud meelde lihtsalt 8-)
Kommentaar
-
Algselt postitas karliito Vaata postitusthuvitav skoor
18.05. 12.00 Viljandi JK Tulevik II - Kernu JK Kadakas 11:0 (5:0)Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar