Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas blrip Vaata postitust
    Ma olen ka selle Vapruse vastu kunagi mänginud ja minu arvates on see UDUDE punt.See on ainult minu arvamus
    Väga huvitav väljend, ehk seletad lahti?

Kommentaar

Esiteks vabandan oma meeskonnakaaslaste ees, kes võitlesid täiega terve mängu.Mina olin see UDU kellel juhe kokku jooksis ja pendla teenisin Pärnule.
      Mis puutub minu arvamus antud olukorda kust löödi värav meile ,siis jätaks selle enda teada...liiga valus

Aga olukorda nägin selgelt pealt.meie vv kukkus vastaste ründaja peale.VV pea jäi maa ja ründaja keha vahele...tulemusest moos lahti ja korraks pilt eest.
      Loomulikult oleks pidanud sekkuma kohtunik ,sest intsident toimus 5 kastis.See ,et Gert palli sisse lükkas, jäägu tema südametunnistusele.

Fair play on kirjutamata reegel,seda kasutavad ja teavad intelligentsed mängijad....
      Pärnus tuleb igatahes kõva andmine....nii et rahu mehed.
      Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
        Esiteks vabandan oma meeskonnakaaslaste ees, kes võitlesid täiega terve mängu.Mina olin see UDU kellel juhe kokku jooksis ja pendla teenisin Pärnule.
        Mis puutub minu arvamus antud olukorda kust löödi värav meile ,siis jätaks selle enda teada...liiga valus

Aga olukorda nägin selgelt pealt.meie vv kukkus vastaste ründaja peale.VV pea jäi maa ja ründaja keha vahele...tulemusest moos lahti ja korraks pilt eest.
        Loomulikult oleks pidanud sekkuma kohtunik ,sest intsident toimus 5 kastis.See ,et Gert palli sisse lükkas, jäägu tema südametunnistusele.

Fair play on kirjutamata reegel,seda kasutavad ja teavad intelligentsed mängijad....
        Em meie oleme just need kes siin rahulikud on , ja teie mehed siin lasevad. pärnus näeme siiis .

Kommentaar

Algselt postitas #12. Vaata postitust
          Em meie oleme just need kes siin rahulikud on , ja teie mehed siin lasevad. pärnus näeme siiis .
          ... et siis oleme ikka sõbrad, mehed ... seniks kuseme teile kõrge kaarega siijuuneksttaim ...

Pmst. Fair Play eest lisa punkte tabelisse ei saa ... seda teavad isegi pärnakad ...
          299195

Kommentaar

Depressiivsed eesti väikelinnad...
            mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Warrior - Tarvastu 0:0 (0:0)

Tarvastu surus kuid ei suutnud hästi tegutsenud vv-d murda.
              www.fcelva.ee

Kommentaar

türi - kernu 0-1

Kommentaar

Santos vs Nõmme 1:1

Raske plats ja raske ilm. Andke infot, millal Tartus jälle heal muru platsil mängida saab!

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust

Selle oleks võinud lahendadafairplay ajaxi moodi

Kommentaar

Emmaste-Võru 2-0
                      väravad:J.Prints,A.Pavels
                      Mäng oli hea kohtunikud nagu ikka tundusid kogenematud.Plats natuke kõva võitu.Aga muidu täiesti positiivne mäng emmaste oli parem ja võttis ka 3 punkti.

Kommentaar

Algselt postitas killers678 Vaata postitust
                        Selle oleks võinud lahendadafairplay ajaxi moodi
                        seda varianti juba pakuti aga siin mehed ikka nii puust peaga et ei saa kohe miskit aru. Siinkohal lõpetaksingi enda poole pealt selle teema lahkamise ära ja edu pärnule edasipidi...

Kommentaar

Olen neid kommentaare seoses selle pärnu vapruse - tabasalu mänguga lugenud juba 4 päeva ja naernud nii et junn tuleb välja.
                          kallid tabasalu mängijad
                          1) selle asemel, et tümitada vapruse mängijaid, tuleks teil ühele vennale selgeks teha, et tegemist on siiski jalgpalliga, mitte poksiga.
                          2)olgem ausad kohtunik selles mängus oli ikka väga vale inimene ja väga valesse kohta sattunud ja kui oligi viga seal väravavahile tehtud siis minu meelest onju 5-e kasti alas väravavahil alati õigus, kui seal oli viga siis oleks kohtunik pidanud ju vilistama, mida ta ei teinud.
                          nii et lõpetaks selle lasteaia siin nüüd ära ja tulete pärnu ja teeme võitlusliku ning nauditava mängu ja lähme sõpradena lahku. edu tabasalule edaspidiseks!

Kommentaar

Suur Mäng

Järgmine voor selgitatakse Mulgimaa parimat - 1.vaatus ;D

Kommentaar

Algselt postitas sanso Vaata postitust
                              Järgmine voor selgitatakse Mulgimaa parimat - 1.vaatus ;D
                              Võib öelda küll , et see on omamoodi Debry

Kommentaar

[QUOTE=ruuni;891915]
                                1) selle asemel, et tümitada vapruse mängijaid, tuleks teil ühele vennale selgeks teha, et tegemist on siiski jalgpalliga, mitte poksiga.

See vend on sellest kindlasti juba aru saanud...magamata öö aitas ka omajagu....kui algul mõtlesin loobumisele ,siis nüüd olen leidnud endas sportlikku viha....
                                Selles pole kahtlustki ,et kaotasime minu paremsirge pärast....õnneks oli kohtunik nii normaalne ,et sellest punast ei näidanud.....positiivne on see et refleksid on alles veel....äkki satub järgmine kord selle rusika ette kellegi kole lõust
                                Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Working...
                                X