Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tärn * on sellepärast, et alati meeles seisaks, et meeskond tuleb võrdsete punktide juures tahapoole panna.

Kommentaar

tabeli tegijale jah hea
      www.fcelva.ee

Kommentaar

Emmaste - Warrior 2:1 (2:1)
        Valgal mängis päris palju Zauri poisse esiliiga mansast.

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
          Emmaste - Warrior 2:1 (2:1)
          Valgal mängis päris palju Zauri poisse esiliiga mansast.

Mnjaa ja üks Mulgimaalt pärit noormees, sahistas ka väravat, Siim Tukk
          Olen see kes olen

Kommentaar

Tabasalu-Võru 3:4 (3:1) Tabasalu läks kiirelt 3:0 juhtima kuid poolaja lõpuks suutis Võru ühe värava tagasi lüüa. Tabasalul oli esimene poolaeg veel päris mitu head võimalust värav lüüa kuid ei suudetud neid ära kasutada. Võrul ka 2-3 võimalust. Teine poolaeg oli täiesti Võru kontrolli all ja suudeti lüüa 3 väravat. Tabasalu mängijad olid väga väsinud teisel poolajal.

Kommentaar

Tabasalul on suuri probleeme mängukõlblike meestega ja lihtsalt väsivad enne lõppu ära.Treenitustase on alla igasuguse taseme,paljud ei saa pisivigastute tõttu üldse treenida,aetakse mänguks kokku ja proovitakse kuidagi mäng ikkagi ära mängida,siis lakutakse nädal haavu ja jälle edasi.Võrukad olid tublid ja tegid Täiega Türgit.Meil on ainult loota ,et nüüd tuleb nats pikem paus ja saavad tegijamad mehed ka terveks ja saame naksata tagasi sügisel.Tabasalu on tavaline õuejalgpalli meeskond ja peab oma kuulumise 2. liigasse tõsiselt läbimõtlema.Paistab,et tervis ei kesta ei noortel,ega vanadel.
              slimm.ee

Kommentaar

hästi rahulikult peaks nüüd asja võtma eks

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                  Tabasalul on suuri probleeme mängukõlblike meestega ja lihtsalt väsivad enne lõppu ära.Treenitustase on alla igasuguse taseme,paljud ei saa pisivigastute tõttu üldse treenida,aetakse mänguks kokku ja proovitakse kuidagi mäng ikkagi ära mängida,siis lakutakse nädal haavu ja jälle edasi.Võrukad olid tublid ja tegid Täiega Türgit.Meil on ainult loota ,et nüüd tuleb nats pikem paus ja saavad tegijamad mehed ka terveks ja saame naksata tagasi sügisel.Tabasalu on tavaline õuejalgpalli meeskond ja peab oma kuulumise 2. liigasse tõsiselt läbimõtlema.Paistab,et tervis ei kesta ei noortel,ega vanadel.
                  Ma küll ei tea, mis Sul Tabasalu vastu on ,kuid nad on materdanud enamikke esiviisikus olevaid meeskondi.Nii, et sisu neil on.

Kommentaar

Algselt postitas kotkas Vaata postitust
                    Ma küll ei tea, mis Sul Tabasalu vastu on ,kuid nad on materdanud enamikke esiviisikus olevaid meeskondi.Nii, et sisu neil on.
                    Tundub just et ta ise mängib Tabasalus ja natuke pettunud ehk, et ei suudeta tegelike võimete piiril mängida :P
                    FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                      Tundub just et ta ise mängib Tabasalus ja natuke pettunud ehk, et ei suudeta tegelike võimete piiril mängida :P
                      Jah pallivõlur Koplist on kaks korda meie trenni külastanud
                      Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin Vaata postitust
                        hästi rahulikult peaks nüüd asja võtma eks
                        Teeme mingi laagri...nt rannamõisas ,et siis saaks kosuda.....kle muidu kaua üks varvas paraneda võib....
                        Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                          Jah pallivõlur Koplist on kaks korda meie trenni külastanud

FC Soccernetis ei saaks selline vennike isegi vahetusmeeste nimekirja.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

auuuhh see oli nüüd küll hoop kubeme piirkonda
                            mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                              Teeme mingi laagri...nt rannamõisas ,et siis saaks kosuda.....kle muidu kaua üks varvas paraneda võib....
                              Kui on varba luu murdunud, siis selle paranemist ei maksa oodata, vaid tuleb plaastriga teise varba külge panna ja edasi mängida.
                              Teiseks: sõltub, milline varvas. Kui kõige pisem, siis see on sisuliselt rudiment ja ei takista jalgpalli mängimist.
                              Mul on mitu korda suure varba luumurd olnud ja olen arstide käest ka uurinud, et mis tegema peab. Ütlevad, et kipsi seda ei panda ja kasvab käigu pealt kokku, aga aega võib võtta kuni kolm kuud. Kui vutti edasi mängid, siis kindlasti kauem.

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
                                Ütlevad, et kipsi seda ei panda ja kasvab käigu pealt kokku.
                                tohoh. ühel sõbral just oli suure varba luumurd - terve labajalg kipsis.
                                1,5 nädalat hoidis - siis võttis ise ära.
                                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Working...
                                X